Калояне, защо се изобразяваш като Дама и то пика ? Иначе аватарите твоя и този на Венера са еднотипни и е твърде възможно да ви объркат.
Нищо в мен не може да усети жената в Калоян. :angry:
Иначе аватарите твоя и този на Венера са еднотипни и е твърде възможно да ви объркат.
Психическа ли? Според мен, твърде възможно е Калоян да е потребител, който преди е бил тука във форума. Да кажем, Хело или пък Синухе.
Цитат на: Veselin в Август 09, 2013, 02:34:30 pmПсихическа ли? Според мен, твърде възможно е Калоян да е потребител, който преди е бил тука във форума. Да кажем, Хело или пък Синухе.spored men e tvarde vazmojno ti da ne si mnogo dobre
Да, може и така де се тълкува, но го свързах с никнейма ти, а не със символа за поп. А и изображението определено не изглежда като поп пика.
Цитат на: venerra в Август 09, 2013, 02:36:40 pmЦитат на: Veselin в Август 09, 2013, 02:34:30 pmПсихическа ли? Според мен, твърде възможно е Калоян да е потребител, който преди е бил тука във форума. Да кажем, Хело или пък Синухе.spored men e tvarde vazmojno ti da ne si mnogo dobre Да бе да. Защо пък толкова го защитавате?!
... А и щеше да ме познае.
Цитат на: Нова в Август 09, 2013, 02:37:01 pm... А и щеше да ме познае.в библейския смисъл ли? )))