Цитат на: Veselin в Юни 07, 2013, 04:57:44 pmАз пък ще кажа, че преди години имах лошо мнение за Телците, но с течение на времето мнението ми за тях се промени към много позитивно. :blink:А от Стрелците мисля, че по-готини няма.
Аз пък ще кажа, че преди години имах лошо мнение за Телците, но с течение на времето мнението ми за тях се промени към много позитивно. :blink:А от Стрелците мисля, че по-готини няма.
Цитат на: MoonLight в Юни 07, 2013, 05:01:00 pmЦитат на: Veselin в Юни 07, 2013, 04:57:44 pmАз пък ще кажа, че преди години имах лошо мнение за Телците, но с течение на времето мнението ми за тях се промени към много позитивно. :blink:А от Стрелците мисля, че по-готини няма. Аз съм слънчев Телец с Луна в Стрелец :blink: и честно казано мисля, че тая Луна е единственото по-ведро нещо в хороскопа ми :blink:
има два юзера с ник нейм Ванила във форума - изписано по различен начин.
Ясно, сега разбирам отношението ти към Овните, то е същото като моето към Водолеи - безотговорната майка. И аз се бях зарекла същото като теб, направих го преди години и сега се чувствам добре, лошото е, че имаме общи роднини, познати, приятели и там е проблемът, трябва да лавираш.
Не е само заради Мрс в 7 дом, ти имаш квадрат Марс/Луна и той допринася за по-напрегната атмосфера и нажежена емоционална обстановка у дома.