Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 509307 Прегледи
Re: Дрън-дрън
« Отговор #800 -: Юли 11, 2013, 02:09:40 pm »
Ако ти се застреляш, аз скачам от шестия етаж.

Явно не си ти. Жената живееше в къща на два етажа. )))
И не в Бургас!

... просто ми е приятно да комуникирам с дадени хора.

.. и на мен... стига дадените хора да не говорят дадени простотии и да не минават дадени граници ...
Така че в дадения случай - бог дал - бог взел! (йоан кукузел)!
« Последна редакция: Юли 11, 2013, 02:13:54 pm от Калоян Иванов »
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #801 -: Юли 11, 2013, 02:13:46 pm »
 :unsure: :unsure: :unsure:

Рак е да знаеш, Нова! Виж как си приличаме като искаме да наТВЪРДНЕМ на някой нещо хаха
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #802 -: Юли 11, 2013, 02:18:13 pm »

Рак е да знаеш, Нова! Виж как си приличаме като искаме да наТВЪРДНЕМ на някой нещо хаха

Сега вече ме предизвика. Ето, ще го напиша директно, колкото и това да противоречи на нежната ми "женска" душа:
То не бяха пърдящи мухи, то не бяха задници о стъклата... оставаше някоя от вас да повърне или да ни опише дамския си тампон/превръзка след употреба.
Дали бях достатъчно ясен, мили дами??? ...или да наТВЪРДНА още?.. щото явно не разбирате от намеци!

От мен толкова: може пак да си говорите за хубавите неща...Злато..любов... погалване..
Приятен следобед!

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #803 -: Юли 11, 2013, 02:20:07 pm »
?  :unsure:

Не те разбирам, ти сигурно имаш развита фантазия, ако след всичко което се пише в този форум, ти сядаш и си го представяш и те погнусява...или не знам какво точно имаш в предвид :)  :-[
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491
« Отговор #804 -: Юли 11, 2013, 02:20:16 pm »

Хаха, има наченки. И е кривошиев, муси се. Ама еротично сме на различни вълни. Но той е впечатлен повече.

Значи.. ако е рак, то ми е в 4 дом, но пък тригонира юпито ми. Цъ.
Ако е в пети, не, не може да е в пети.  Дори и в лъв. Лъв е.

Той много го отрича, но аз му се харесвам, тенденциозно е, слабост съм му, оценя ме високо сам по себе си, нищо че го играе лош. Определено си проявява голяма доза уважение към мен, нищо че одеве юрбулешката избърза да ме игнорне. Той без мен не може, вечно го провокирам.

Тук Зикову да каже къде го боде валънтайна ми, ама по меркове много си пасваме. И той си го знае.

« Отговор #805 -: Юли 11, 2013, 02:56:06 pm »
Калоят е влюбен в мен,но не си признава! Затова ме игнорира! Иска да се отдалечи емоционално от мен,да се дистанцира,защото усеща,че тази любов може да бъде разрушителна за него и че е отвъд контрола,който е свикнал да упражнява над всичко и над себе си...  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Нова

• 3491
« Отговор #806 -: Юли 11, 2013, 03:05:04 pm »
Виж какво. Стегни се. Кой води стадото?

« Отговор #807 -: Юли 11, 2013, 03:09:38 pm »
Меркуриеви Плутонианци,не се правете,че не разбирате какво искам да кажа!  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #808 -: Юли 12, 2013, 06:00:04 pm »
И като стана въпрос за меркуриеви плутонианци, днес в качеството си на такъв с голям финес насмотах една лелка.

Не мога да разбера, защо съчетанието "тъпа и нагла" се среща особено често при определена възрастова категория бг. жени - от 45 до 50? Някой има ли обяснение? :))

И интересното е, че винаги се мислят за по-компетентни от отсрещната страна, докато моят принцип е да не подценявм отсрещния, защото никога не знаеш какво може да очакваш отсреща. Но животът все ме среща с хора със склонност към самонадценяване и към подценяване на отсрещната страна - голяма грешка, там ги чака изненада. :))

Превеждах на нотариална сделка с едни клиенти, извикаха ме директно от нотариалната кантора. Страна по сделката беше голям туристически холдинг и семейство чужденци. Представителите на холдинга се опитаха да блъфират и да послъжат чужденците, които от своя страна не се оказаха много прости и наивни хора и поставиха въпроса ребром.

От мен се изисква само превод, нямам право да вземам отношение, но представителката на холдинга се опита да ме накара да лобирам техните интереси пред клиентите. Опитах се неутрално да замажа положението, но хората се заинатиха и се отказаха да заверяват нотариално договор с дружеството, за който по принцип не се иска нот. заверка - това е вътрешен документ, не става въпрос за голям материален интерес, а за поддръжка и обслужване.

Представителката по едно време много самонадеяно започна да ми държи тон и да ме кара да превеждам врели-некипели - при това в обстановка, в която всички едновременно говореха и не можеше да се превежда адекватно - първо трябва да изслушаш едната страна, да преведеш, после другата, нея също да я преведеш и така... При това от мен се поиска да превеждам нещо, което беше повторено и респ. преведено вече няколко пъти - клиентите не бяха глухи, чуха моя превод, нямаше смисъл за енти път да натъртвам и преповтарям, за да им натрапя интереса на дружеството. Лелката от холдинга ми се сопна насреща с въпрос "Защо не превеждате?". Отвърнах, че чакам да приключат да говрят всички едновременно и че сме в нотариална кантора, а не на битака. Тогава видимо се ядоса и ми заяви "Много сте важна!" (естествено аз й отвънах с контравъпрос - "А Вие не сте?"). С наслада наблюдавах как позеленява. :))

Преди това се опитаха да баламосат клиентите, че нотариалната форма при договор за поддръжка и управление е задължителна (което не е вярно!), клиентите се противопоставиха, аз се чудех как да балансирам между двете страни, накрая тая селянка се опита мен да ме изкара виновна. А когато я контрирах с аргументи, ми заяви, че моята работа не било да давам мнение, а да превеждам, как не съм разбирала нищо и т.н. Искрено ме разсмя! Седеше и едва сричаше пред клиентите, само се чудеше как да ги баламоса и да ги изкара по-големи идиоти, отколкото са. Да прави каквото иска, но да не използва за целите си мен - тук вече удари на камък и... се надигна моето Плутонище. :))

После с цялата си наглост се опита да определени преводаческата ми такса вместо мен, макар че не дера клиенти като агенциите, вземам по-малко, но има определена граница, под която не падам. Въпросът не беше в парите, а принципен - с какво право говори от мое име и определя вместо мен? И й го казах право в очите, но много любезно, с усмивка. Питах я кой решава въпроса с дължимия хонорар в мое отсъствие. При условие, че не плащаха те, а клиентите, които изрично заявиха, когато се опитаха да им пробутат "задължително" нотариално заверяване на вътрешен договор с нищожен материален интерес, че проблемът не е в парите и не е в нотариалната такса, която трябва да платят, а принципен (мъжът, който повдигна въпроса ребром, се оказа Овен  ;D). После, когато всички си тръгнаха, от нотариуската чух, че познава тези клиенти и с тях проблеми нямали преди, значи проблемът все пак е у другата страна - дружеството. Но на представителката й дадох добре да разбере, че не може толкова лесно да ми стъпи на гърба, нищо че имам кротък вид и изглеждам доста по-млада. Не е първата и не е последната селянка от Варна, която затапвам. :))

Но историята не приключи с това, имаше и продължение...
После се качвам в градския транспорт, по едно време звъни телефонът - колежката от офиса. Не може да открие един от файловете, за които със сигурност помня, че съм превеждала и няма как да липсва. Започна да ме пита как се превеждат едни наименования, аз отговарям. Минава кондукторката и ме поглежда като звяр и през зъби чувам коментар как не се казвало така (вероятно не зацепва, че думите са в превод). Но ако беше толкова знаеща и можеща, нямаше да продава билети в автобус, нали? Това й го спестих, а бях готова да го кажа... От мен да мине, реших да й спестя унижението. :))

Аман от смотли!

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #809 -: Юли 12, 2013, 09:33:23 pm »
Боже ,аз съм способна да се влюбя по интернет,ужас!

« Отговор #810 -: Юли 12, 2013, 09:52:58 pm »

наистина! Жив ужас ... !!!!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #811 -: Юли 12, 2013, 09:55:37 pm »

наистина! Жив ужас ... !!!!
нали котенце?

« Отговор #812 -: Юли 12, 2013, 09:56:41 pm »

Котенце??!?!???  :57: ...аз съм дзвер!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #813 -: Юли 12, 2013, 10:14:54 pm »

Котенце??!?!???  :57: ...аз съм дзвер!
недей ,че и в теб ще се влюбя.....по интернет
направо те заплашвам ;D

« Отговор #814 -: Юли 13, 2013, 10:02:48 am »

Котенце??!?!???  ...аз съм дзвер!
направо те заплашвам ;D

Спокойно... няма такъв риск. Аз отблъсквам всички и ги държа на разстояние. Бързо се отказват сами! )))
Не ти трябва таралеж в гащите! ... (хм... за малко си го представих!  ;) )

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #815 -: Юли 13, 2013, 01:27:34 pm »

Котенце??!?!???  ...аз съм дзвер!
направо те заплашвам ;D

Спокойно... няма такъв риск. Аз отблъсквам всички и ги държа на разстояние. Бързо се отказват сами! )))
Не ти трябва таралеж в гащите! ... (хм... за малко си го представих!  ;) )
Все още не си узрял за това щастие....да се влюбя в теб ;) ;D

« Отговор #816 -: Юли 13, 2013, 02:22:07 pm »

може и да съм го презрял ... )))
а в какво се състои щастието ???

(да предупредя, че не съм мазохист)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #817 -: Юли 13, 2013, 02:38:56 pm »

Ако ти се случи да го изживееш....ще разбереш :blink: :wub:
Поздрави и приятен ден :blink:

« Отговор #818 -: Юли 13, 2013, 03:46:10 pm »

Ако ти се случи да го изживееш....ще разбереш :blink: :wub:
Поздрави и приятен ден :blink:

хихи..сега вече ми прозвуча като заплаха! )))

*

Uran

• 6041
« Отговор #819 -: Юли 13, 2013, 09:09:17 pm »
Ами, не си била права за късите гащи, а и предполагам има кой да му прави забележки без да звучи обиждащо.  :blink: Хора, които са на всяка манджа мерудия са дразнещи. По принцип, много малко са личностите край нас, с които можем да бъдем така директни. Изчерпват се със съпруг, деца и евентуално братя и сестри. Толкова. За всичк останали, по- добре е да си настъпваме езиците. :blink: