Здравей Гост

Дрън-дрън

• 2727 Отговора
  • 509464 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Дрън-дрън
« Отговор #2440 -: Ноември 08, 2013, 11:49:00 am »
Вече започнаха да заключват тези, които решат да се опълчат срещу системата.  :-X :-X :-X
http://vbox7.com/play:9f7c5b8402

« Отговор #2441 -: Ноември 08, 2013, 05:03:41 pm »
Вече започнаха да заключват тези, които решат да се опълчат срещу системата.  :-X :-X :-X
Какво се опълчват теа мързеливци бре Веско....Истинска паплач, която ми пречи и задръства улиците...Айде нема нужда...ако бе държава с ред щеше жандармерията да излезе и да ги изгони...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2442 -: Ноември 08, 2013, 05:33:39 pm »
Знам, че защитаваш олигарсите и властимащите, но всеки има право да изрази свободно мнение в тази държава. Не може всички да гледат и блеят като овце.  :angry: Ще дойде време, когато богатите търбухлии ще идат право в казана и ще станат храна на бедните в буквалния смисъл.

« Отговор #2443 -: Ноември 08, 2013, 08:19:34 pm »
.
« Последна редакция: Ноември 29, 2013, 02:13:00 pm от Purple »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2444 -: Ноември 08, 2013, 09:05:41 pm »
Какво се опълчват теа мързеливци бре Веско....Истинска паплач, която ми пречи и задръства улиците...Айде нема нужда...ако бе държава с ред щеше жандармерията да излезе и да ги изгони...:)
То, че няма да ти влея акъл в главата е ясно...Поздрав за теб и всички като теб  ;) http://www.vbox7.com/play:c1a345e1  :blink:
:clap: :clap: :clap:

« Отговор #2445 -: Ноември 09, 2013, 12:35:27 pm »
Веско Веско, жалко за теб с такова мислене...ама аз съм ти никакъв, за да ти давам тон в живота. Искаш ли да ти докажа, че ти и аз ако имаме една и съща сума пари ти няма да знаеш какво да направиш, за разлика от мен?
Какво ще направиш, ако имаш налични кеш 50 млн. евро?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2446 -: Ноември 09, 2013, 12:36:55 pm »
Сигурно ще ги даде за благотворителност  :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2447 -: Ноември 09, 2013, 12:38:57 pm »
Нема се учудя. Лил Веско, и Фидел Кастро, Ернесто Гевра(Че) както и Стив Де Ла Роча(вокал на рейч адейнс дъ машин), са комунисти, живели в различни епохи, но са от богати семейства..:)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2448 -: Ноември 09, 2013, 12:41:12 pm »
Веско Веско, жалко за теб с такова мислене...ама аз съм ти никакъв, за да ти давам тон в живота. Искаш ли да ти докажа, че ти и аз ако имаме една и съща сума пари ти няма да знаеш какво да направиш, за разлика от мен?
Какво ще направиш, ако имаш налични кеш 50 млн. евро?
;D ;D ;D
Аз НЕ бих искал да имам толкова. Ако имах, по-скоро бих се погрижил по някакъв начин за болните хора и животни, за да не страдат толкова, но не знам.
Знам че по-възрастните сте с по-различно мислене и системата ви е научила да я обичате и поддържате, но рано или късно ще рухне, неизбежно е. Никой няма да си отнесе парите в гроба.  ;D Всичко ще отидем в пръстта и вещите и парите тогава няма да ни свършат никаква работа.
Стийв Джобс като имаше толкова пари, защо не можа да се излекува?
Не парите трябва да са водещи в живота.
Ние разрушихме планетата, направихме я на бунище, но никой не мисли как ще живеят тука бъдещите поколения.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2449 -: Ноември 09, 2013, 12:41:48 pm »
Lillie, какво лошо има в това? Нима трябва да е повод за присмех?  :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2450 -: Ноември 09, 2013, 12:43:48 pm »
Lillie, какво лошо има в това? Нима трябва да е повод за присмех?  :-\

Не е присмех, Весо. Просто влязах в тона на Нерил като му репликирах  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2451 -: Ноември 09, 2013, 12:44:04 pm »
Пич аз съм на 34..не на 94...:))))
Веско, за да се даряват пари на звяр и природа трябва некой да ги изкара, не става само с ценни съвети. Как ти би помогнал на някого, като не знаеш как, във връзка с кинтите говоря..:)
Иначе общи приказки като за Стив Джобс, просто без коментар..:)
Единственото сигурно нещо с раждането е смърта!!!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2452 -: Ноември 09, 2013, 12:46:25 pm »
Ами то с тези разсъждения все едно си на 54.

Да, така е, и никакви пари не биха помогнали на човек да се отърве.

« Отговор #2453 -: Ноември 09, 2013, 12:54:05 pm »
Ами то с тези разсъждения все едно си на 54.

Да, така е, и никакви пари не биха помогнали на човек да се отърве.
Веско ,не знам на колко съм но тези неща които аз ти пиша ти мисля доброто. Момче, дай Боже да си намериш престижна и добре платена работа, ама ако пред шефа ти говориш нещата, които тук пишеш а най страшното е че ги мислиш, ще те изхвърлят бе човек. Но спирам да се занимавам с теб имаш си родители приятели те да те мислят. Айде всичко ти най хубаво, но се замисли найстина с най добри намерения ти го пиша, а ти как ме разбираш си е твои филм.

« Отговор #2454 -: Ноември 09, 2013, 01:05:48 pm »
Друго си е да имаме такива хора във форума, които биха облизали и наакания задник на шефа си.  ;D Ама друго си е човек да си има добре платена работа, нали така???

« Отговор #2455 -: Ноември 09, 2013, 01:07:45 pm »
Друго си е да имаме такива хора във форума, които биха облизали и наакания задник на шефа си.  ;D Ама друго си е човек да си има добре платена работа, нали така???
По добре от колкото да си лижеш задните части за сол...Лека нощ ти пожелавам и не искам да ти влизам в тона, за да не бъда как да кажа на елементарното ти ниво..:)

« Отговор #2456 -: Ноември 09, 2013, 02:46:29 pm »
Веско, не ти трябват 50 милиона, за да се занимаваш с благотворителност, ако ги имаш, едва ли ще го правиш. Парите променят човека. От малка храня бездомници, животни, купувам лекарства на болни, пращам пари по домове, помагам и с добри думи, не само дела и не съм имала 50 милиона ;D
Ако не носиш в себе си желанието да помагаш, никакви пари не биха ти помогнали.
Ако наистина го правиш, чест и почитания..споделям мнението ти...Аз също правя някои неща за някои хора но не мисля да се хваля или да ми е лайт мотив в живота...ако го направя все едно съм нахранил улични пумяри и се радвам на нещастието им и кефя на тщестлавието ми...Никога когато съм помагал не съм искал нещо обратно или да натяквам...
Споделям ти мнението отвекъде...човек има ли желание за един лев може да купи хляб ня някой бездомник...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2457 -: Ноември 09, 2013, 02:47:39 pm »
sunnily, браво на теб!  :clap:
Както писах вече, не искам никакви милиони, само толкова, колкото са ми нужни, за да живея нормално (а аз съм свикнал на малко).
Задници не съм лизал и не смятам да лижа. И преди, когато работех, се държах почтително с всички, било то колеги или шефове, и съм се стремял в комуникацията с тях да не излизам извън служебните дела. Колегите са си колеги, шефовете също, и те могат да бъдат само част от служебния ми живот, не и от личния. Затова и по въпроси от друг характер съм избягвал да объждам с тях (а няма и нужда), имам си други хора, с които да разговарям по други теми.

« Отговор #2458 -: Ноември 09, 2013, 03:13:40 pm »
Аз не се хваля с това!
Веско, това за лизането на задниците и аз така се тупках в гърдите, че никога няма да го направя, израснала съм в добро семейство, богат род и никога не съм била лишена от нищо, даже в училище плачех, защото ми се подиграваха, че нашите имат възможности и дрехите са ми от кореком, "селянчетата" ми крадяха играчките, какво ли не съм видяла. И колкото и да не харесвам поведението на Нерил във форума съм абсолютно съгласна за връщането на гражданството и затова, че с честен труд няма как да спечелиш много пари, за да помагаш. Много се дразня на възрастни хора като почнат - "цял живот съм живял честно и почтено, а сега пенсията ми не стига и за мене си, камо ли да помагам", така че аз съм готова и през трупове да мина и гъзове да лижа, но да направя нещо в този живот! Сори за откровеността ми, но това съм аз.
Съни аз съм израстнал в детсво като твоето и на мен са ми носили неща от кореком и блока в който съм живял апартаментите се купували с долари. Съседи са ми били например брата на Пеко Такова(виден партиен функционер) и честно селямсъзите ми се дразнеха яко без нищо да съм им направил. Според мен под лизане на гъза и тн може би визираш, че обстоятелствата в живота налагат приспособяване. Кое е лошото? Аз лично не съм стигнал възможноста на родителите на Фидел Кастро или Стив Де Ла Роча, за да мога да съм бунтар...
Съни аз с теб съм имал престрелки по дадени въпроси и то е било когато разни индивиди живеещи в мизерия ме коментираха колко алчен съм бил, без да ме познават.
радвам се че има трезвомислещи като теб, макар и до скоро да сме били на нож...От моя страна повече няма да се повтори, обещавам!!!

« Отговор #2459 -: Ноември 12, 2013, 12:48:12 pm »

;D ;D ;D 
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.