Здравей Гост

Новолуние 10 април

• 72 Отговора
  • 9767 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Новолуние 10 април
« Отговор #20 -: Април 06, 2013, 05:34:53 pm »
Така или иначе това е най-мощното новолуние...през годината.
Използвайте го...и си пожелайте само хубави неща.

Дано! Ще си пожелая нещо любовно.  :rolleyes:

Само да не са стари изтъркани плочи на нов глас.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #21 -: Април 06, 2013, 06:12:21 pm »

Само да не са стари изтъркани плочи на нов глас.  ;D

А така!!!! И аз не ги ща старите ;D
Искаме ново! Искаме ново!!!

;D ;D ;D

« Отговор #22 -: Април 09, 2013, 06:26:26 pm »
 :blink:Утре е Новолунието в Овен...Не забравяйте да си пожелаете нещо хубаво. :49: :kissd: :72:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Април 09, 2013, 06:38:54 pm »
Ще си пожелаем ..., нещо по съвпада му с Венера, време е да го отключи тоя венерино-марсов цикъл.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Константин

« Отговор #24 -: Април 09, 2013, 07:15:47 pm »
При мен ще е в 5-ти дом и ще прави опозиция с нат. Слънце (1-2 градуса орбиса); с нат. Марс, който ми е У5 (4 градуса орбиса) и евентуално съвпад с нат. ми Луна (ако 8-9 орбиса се считат за съвпад) :) Някой има ли предположения какво може да ме очаква :) Възможно ли е, да е на късмет при залагания и прогнози ? :)
« Последна редакция: Април 09, 2013, 07:23:32 pm от Константин »

*

Константин

« Отговор #25 -: Април 09, 2013, 07:55:54 pm »
Sunnily, дано ги смажем :D Успех и на теб :P

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #26 -: Април 09, 2013, 08:04:36 pm »
Според вас ,как би се отразило новолунието в Овен на тези които имаме луна Овен.При мен ще е във 7 дом,какво да очаквам :blink:.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #27 -: Април 09, 2013, 08:54:41 pm »

При мен е в 6ти - на 7гр от Луната ми. Тригон с Нептун, опозиция с Плутон. И без това на работата е як гърч.... не точно това, което очаквах, та, какво повече може да стане с някакво си новолуние  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #28 -: Април 09, 2013, 09:52:17 pm »
в 12-ти дом. най-точният аспект (1*) е тригон с Марс (у12).
+ разходящ квадрат Сатурн (у9), сходящ Слънце (у4) в 9-и.

никаква събитийност не очаквам. ще са някакви вътрешни преживявания. йей?:Д

*

Нова

• 3491
« Отговор #29 -: Април 10, 2013, 08:09:48 am »
Уф, нищо, че е любовно тази сутрин по новолуние си пожелах да ми е топло. Имам много голям проблем с новата квартира, практически нямам топла вода, щото е един шибан проточен бойлер.. и всяко къпане за мен е изпитание "на чувствата". Снощи краката ми бяха буквално сини от студ.
Някакво действие трябва да се предприеме.
Пожелавам си гореща вода в изобилие. Чувствата ряпа да ядат.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Април 10, 2013, 08:17:52 am »
Ако си наела квартирата дългосрочно и си предплатила няколко наема, можеш да поискаш от хазаите да сложат нормален бойлер. Друг е въпросът дали ще се отзоват - те гледат само да лапат наеми, рентиерска им работа. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #31 -: Април 10, 2013, 08:20:35 am »
Ако си наела квартирата дългосрочно и си предплатила няколко наема, можеш да поискаш от хазаите да сложат нормален бойлер. Друг е въпросът дали ще се отзоват - те гледат само да лапат наеми, рентиерска им работа. :))

Направо не знам, да не спамим темата, че ще ни "изключат", ама работата е.. цяла нощ си мислих как съм посред юли легнала на горещи скали на морето под нас. И слънцето безмилостно ме топли.

*

Papy

• 4343
« Отговор #32 -: Април 10, 2013, 09:11:57 am »
Уф, нищо, че е любовно тази сутрин по новолуние си пожелах да ми е топло. Имам много голям проблем с новата квартира, практически нямам топла вода, щото е един шибан проточен бойлер.. и всяко къпане за мен е изпитание "на чувствата". Снощи краката ми бяха буквално сини от студ.

Е-купи си бързовар и кофа
Или смени квартирата :)

*

Нова

• 3491
« Отговор #33 -: Април 10, 2013, 09:23:59 am »

Е-купи си бързовар и кофа
Или смени квартирата :)

Казваш да не си хабя новолунието на халос)))

Квартирата съм я взела, щото е евтина ()) Ужаст,, не е живот, но предпочитам да има парички за астрокафета и такива подобни ))) Да не зазимявам средства в чужди нисколиквидни активи. И без това по 12 часа ме няма, прибирам се само да спя /вече може и да спра да се къпя.../ Надявам се през юли да не ми трябва толкова топла вода ))) И, Папи, преместихме темата в дрънкалника, че тук дебне наказателния отряд )))

*

Papy

• 4343
« Отговор #34 -: Април 10, 2013, 09:28:37 am »
Ами, дебне :)
Ама виж сега-ако спреш да се къпеш и отидеш на астрокафе, ще вмиришеш обстановката, тия с проработените нептуни и остри носове ще те дамгосат, и после-йок хорари, йок синастрии

*

Нова

• 3491
« Отговор #35 -: Април 10, 2013, 09:31:40 am »
Ами, дебне :)
Ама виж сега-ако спреш да се къпеш и отидеш на астрокафе, ще вмиришеш обстановката, тия с проработените нептуни и остри носове ще те дамгосат, и после-йок хорари, йок синастрии

То и без това малко ме отразявате в тая насока.. Няма да има чувствителна разлика )))

Но не искам да бъда несправедлива към всички вас, които сте обръщали внимание на постовете ми и сте имали отношение. Всяка ваша дума е била на място и в точното време! А това е безценно.

*

Нова

• 3491
« Отговор #36 -: Април 10, 2013, 11:11:31 am »
И ето.. един от много време ми се радва, докато ядем в стола и днес хапвахме заедно и той ми купи вафличка и ме излъга, че е, защото имал РД. Аз му казах да си намисли нещо хубаво, щото планетите били добре разпределени )))
Аз няма да съм в състояние да отговоря на емоциите му, защото съм придирчива, но важното е, че Любовта е наоколо.

ПП: Вече окончателно хората ще ме дамгосат като луда с тези планети )))) Сутринта казах на една колежка същото и тя ме пита дали не съм Ванга )))) Трябва да внимавам и да си говоря за небето и звездите само с вас )))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Април 10, 2013, 11:26:28 am »
Аз няма да съм в състояние да отговоря на емоциите му, защото съм придирчива, но важното е, че Любовта е наоколо.

Ти с Луна във Везни ли си или е в Овен твоята? Не знам защо, но колкото повече те чета, толкова по-силно усещане имам за нещо везнишко, въздушно. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #38 -: Април 10, 2013, 11:29:57 am »

Ти с Луна във Везни ли си или е в Овен твоята? Не знам защо, но колкото повече те чета, толкова по-силно усещане имам за нещо везнишко, въздушно. :))

Това ще е заради тройката спатия там, а и венерата ми все пак е нетрадиционна, водолейска, дванадесетодомна.. Да не очакваш да бъда стандартна )))) А и овенската хубост така и никой не каза с курс ли е или без. Има последна много широка опозиция сходяща с юпитера в скорпион. Дори знакът не е опозиционен, но астрокома подчертава в червено())
« Последна редакция: Април 10, 2013, 11:35:01 am от Нова »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Април 10, 2013, 02:43:34 pm »
Успях да заменя хора почти незаменими и да забравя незабравими.
Разочаровах се от хора, в които винаги съм вярвала...

И аз така, за съжаление, а може би по-скоро за мое добро.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.