Здравей Гост

Луна квадрат Плутон

• 99 Отговора
  • 13639 Прегледи
Re: Луна квадрат Плутон
« Отговор #20 -: Април 08, 2013, 10:27:29 am »
-дали пък при хората с този квадрат не е за добро майките да ги манипулират, като се имат предвид крайните емоции-добре е някой да дърпа юздата в по-ранна възраст

винаги е за добро- зависи от гледната точка  :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #21 -: Април 08, 2013, 10:44:08 am »
Strelichka pak she go kaja zavisi ot roditelq ako e despot kato moita maika blagodrq no manipulaciq ne iskam pod nikakva forma  :blink: :blink: :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #22 -: Април 08, 2013, 10:45:36 am »
книгата на лиз грийн и хауърд саспортас "Динамиките на подсъзнанието" е много хубава....и там доста се обсъждат точно връзките луна/Плутон в хороскопа....тези аспекти действат силно на подсъзнателно ниво.......освен, че са трудни за овладяване и контрол........аз имам съвпад на двете.....като бях по-малка майка ми се опитваше да ме изнудва емоционално, естествено като се усетиш и не позволяваш нещата се нормализират.....определено при квадрата отношенията може би са динамични, нестабилни а за крайностите аз мисля, че си присъстват просто е трудно сам да ги забележиш в себе си....

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #23 -: Април 08, 2013, 10:47:18 am »
ha nai-setne da se obadi nqkoi koito ima suvpad na lunata I pluton kato men

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Април 08, 2013, 10:58:03 am »
През 2005 работех в една фирма и в отдела ми (бюро до бюро) имаше колежка, при която осмодомната тема също беше силно подчертана - Луна в Козирог в първи дом в квадрат с Плутон на МС, лъвски стелуим в 8 дом.

Забелязвах, че когато се обаждаше майка й по телефона, гласът на колежката направо започваше да трепери, едва сричаше.

Когато реших накрато да й тълкувам хороскопа и само споменах за баща й, тя видимо се разстрои и се опита да обърне темата в друга посока. Стана ми неудобно да я разпитвам и да й причинявам допълнителен дискомфорт, но вероятно в семейството е имало някаква драма. За майка си тя потвърди, че е много властна и контролираща жена.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #25 -: Април 08, 2013, 11:00:48 am »
Lili izvinqvai no v horoskopa na taazi tvoq blizka sluchaino da e iimalo kvadrat na slunceto sus Saturn ako moje samo da popitam nail za nego pishat problemni vzaimootnosheniq s bashtata

« Отговор #26 -: Април 08, 2013, 11:04:40 am »
Strelichka pak she go kaja zavisi ot roditelq ako e despot kato moita maika blagodrq no manipulaciq ne iskam pod nikakva forma  :blink: :blink: :blink:

затова написах- зависи от гледната точка, от нейна е една,от твоя -друга оценката
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #27 -: Април 08, 2013, 11:06:37 am »
Da moje bi si prava ako go gledame taka  :blink: :blink: :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Април 08, 2013, 11:22:51 am »
Lili izvinqvai no v horoskopa na taazi tvoq blizka sluchaino da e iimalo kvadrat na slunceto sus Saturn ako moje samo da popitam nail za nego pishat problemni vzaimootnosheniq s bashtata

Разбира се.
Съвпад Луна/Сатурн на МС в квадрат към Слънце в първи дом.

С баща си (дядо ми) не мога да кажа, че е имала силно конфликтни отношения, по-скоро от трите деца тя най-много прилича на него, т.е. наследила е сприхавия му и скандален нрав. От всички деца обаче само тя е успявала да излиза на глава с него, да му се противопоставя, другите две са мълчали безропотно.

Леля ми (първото дете) също има квадрат Слънце/Сатурн и ъглов Сатурн, но са разположени по различен начин - Сатурн в съвпад с ИЦ и Слънце в 12 дом (Лъв), в знака на АС. В конфликт с баща си никога не е влизала и в нашето семейство тя беше "момичето на мама" (съвпад Луна/Венера).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #29 -: Април 08, 2013, 11:25:23 am »
Strano I moqt kvadrat Saturn slunce se proqvqva taka I to ot ranite mi detcki godini oshe

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #30 -: Април 08, 2013, 11:29:22 am »
снощи бяхме на гости в една колежка.....
та тя си разказа историята на живота така да се каже......
Луна(козирог) опозиция Марс(рак).....майка й я е тормозела много като малка, голям контрол и забрани, също така много бой е изяла от майка си........явно майка й е била доста агресивна...
слънце(лъв) квадрат Сатурн, Плутон(везни)...според нейните думи баща й бил и е студен човек, темерут и там не се сещам какви още епитети използва за него.....
извинявам се за отклонението от темата.....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Април 08, 2013, 11:36:07 am »
Strano I moqt kvadrat Saturn slunce se proqvqva taka I to ot ranite mi detcki godini oshe

И още нещо интересно по въпроса за Слънце/Сатурн.

Леля ми е със Слънце в 12 дом, но в Лъв (и АС Лъв) - по квадрата му със Сатурн проблем с утвърждаването никога не е имала.

Майка ми е със Слънце в първи дом, но слабо есенциално (Риби), в квадрат със Сатурн - цял живот проблеми в тази насока. Упорити опити да си наложи мнението във всяка една житейска ситуация, но безуспешни, завършващи с провал. Животът я мяташе и подхвърляше като перце във въздуха, постоянно попадаше в ситуации и отношения на зависимост.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

astro

• 475
« Отговор #32 -: Април 08, 2013, 11:59:56 am »

Елодия ,
Ще те помоля да разрешиш проблема с кирилицата. :blink:
Сигурна съм, че доста хора дори не те четат. Случва се прекалено често. Ако са 2 или 3 поста - не е проблем.
При теб обаче е тенденция.
Благодаря за разбирането!

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #33 -: Април 08, 2013, 12:03:03 pm »
sujelqvam za tova no prosto sum na chujd laptop I tuk nqma kirelica I ne mi davit da instalna v momenta v koito mi se opravi kompa she popravq nestata ako trqbva she si prenapisha postovete prosto ot dosta vreme sum ili ot tozi laptop ili ot telefona ne go pravq umishleno znam che trqbva da se pishe ba kirelica

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Април 08, 2013, 12:05:14 pm »
Има и онлайн кирилизатори: http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

Цитат
суйелявам за това но просто сум на чуйд лаптоп И тук няма кирелица И не ми давит да инстална в момента в които ми се оправи компа ше поправя нестата ако трябва ше си пренапиша постовете просто от доста време сум или от този лаптоп или от телефона не го правя умишлено знам че трябва да се пише ба кирелица
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #35 -: Април 08, 2013, 12:08:27 pm »
мерси Лили за това не се бях сетила

*

astro

• 475
« Отговор #36 -: Април 08, 2013, 12:15:32 pm »
Имам дъщеря с този аспект. Луната е във водолей , а Плутон е в скорпион.
Нарича аспекта :"неизбежност"....

С мен има отлични отношения. В редки периоди влизаме в спор...и обикновено винаги става дума за "влияние"....
Колкото и странно да прозвучи напоследък опитите за влияние в/у мен са много и то от страна на всички домашни любимци... :blink: В това число и неговорящите....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Април 08, 2013, 12:24:45 pm »
А с какво квадратът (или друг аспект) Луна-Плутон е по-деструктивен от Луна-Марс, Луна-Сатурн, Луна-Марс-Сатурн?

Разглеждала съм доста такива карти - и тези аспекти нанасят поражения. И ако при Луна-Плутон може да се говори за фини енергийни влияния, при гореизброените се изправяш челно с проблема.

Вижте Луната от прикачената карта - съвпадът с Плутон ли е най-големият проблем или квадратите с Марс и Сатурн в ъглови домове?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #38 -: Април 08, 2013, 12:31:49 pm »
А с какво квадратът (или друг аспект) Луна-Плутон е по-деструктивен от Луна-Марс, Луна-Сатурн, Луна-Марс-Сатурн?

Разглеждала съм доста такива карти - и тези аспекти нанасят поражения. И ако при Луна-Плутон може да се говори за фини енергийни влияния, при гореизброените се изправяш челно с проблема.

Докато аспекта Луна в квадратура с Плутон действа на психично и подсъзнателно ниво и е по-скрит , то аспекта на Луна-Марс е разрушителен и то безпърдонно. Луна-Сатурн дава страх и скованост и не е от най-деструктивните по моя преценка...Виж при тао Луна-Марс-Сатурн не може и дума да става за истински емоционален живот.

Луната винаги се свързва с психиката и подсъзнанието...А когато то е наранено....Представи си как би могло да функционира съзнанието.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #39 -: Април 08, 2013, 12:43:14 pm »
Лили,
Тук по-скоро проблема е в Тао-карето...м/у Плутон - Сатурн- Марс...Луната е на 14* - везни...вече в разходящ съвпад...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците