Здравей Гост

Практически казус за затъмнение 10.05.2013

• 52 Отговора
  • 7809 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
ИМА МНОГО ТЕМИ...,ОСОБЕНО ЗА ЗАТЪМНЕНИЯТА...
НО..., навсякъде говорим ще бъде тук...ще бъде там. Обратна връзка-рядко..,в прогностика по затъмнение малцина се включват...
Качвам собствената си карта..,като казус за предстоящото затъмнение...и защото никога и от никого не съм я крила.
Без значение дали някой от Вас ще познае...или не..,по-важни са размишленията и интерпретациите.
Единствения начин да бъдем добри астролози е този...да продължаваме да се учим...в повечето случай от грешките си.
Първата карта е натална карта с транзити в деня на затъмнението.
Втората е прогресивна карта с транзити в същия ден....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re: Практически казус за затъмнение 10.05.2013
« Отговор #1 -: Април 11, 2013, 05:12:50 pm »
и втората карта...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Април 11, 2013, 05:19:10 pm »
И още нещо интересно..затъмнението е в точна квадратура с Марс от кинетичния солар... :rolleyes:
Тук май ще бъде интересно..... :unsure:

« Отговор #3 -: Април 12, 2013, 08:42:02 am »
Планетата, която ще се задейства, е Уран.

и нептун ,получава опозе от  затъмнението,тригона е по- слаб по сила

ха- при мен това затъмнение е точно върху нат. Юпитер в телец/9 дом и пак опозе на нат.Нептун
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Май 06, 2013, 01:57:06 pm »
И...иска ми се да чуя , чужда инерпретация... :rolleyes:

*

Константин

« Отговор #5 -: Май 06, 2013, 02:03:59 pm »
Защо не пробваш следния анализ: да видиш разположението на планетите в съответния ден на затъмнението (най-добре предишни затъмнения) и след това да видиш транзитите и аспектите спрямо местоположението на планетите през съответното затъмнение, какъв ефект са имали в/у теб :) Това е много добър прогностичен метод и особено силен, когато по време на затъмнението е настъпило нещо в живота ти :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Май 06, 2013, 02:10:34 pm »
Защо не пробваш следния анализ: да видиш разположението на планетите в съответния ден на затъмнението (най-добре предишни затъмнения) и след това да видиш транзитите и аспектите спрямо местоположението на планетите през съответното затъмнение, какъв ефект са имали в/у теб :) Това е много добър прогностичен метод и особено силен, когато по време на затъмнението е настъпило нещо в живота ти :)

Нямам спомени от друго подобно затъмнение... :rolleyes:

*

Константин

« Отговор #7 -: Май 06, 2013, 02:11:59 pm »
Тогава почвай да създаваш след предстоящото :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Май 06, 2013, 02:16:41 pm »

Акъл ми даваш... ;D как и какво да правя... ;) ;D
Това -добре...
Айде дай едно предположение.... :rolleyes:

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #9 -: Май 06, 2013, 02:17:08 pm »
От теб знам ,че в случая тригоните не носят нищо добро,затова много ми се ще да споделиш след това дали ти е донесло събитие..

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Май 06, 2013, 02:19:12 pm »
От теб знам ,че в случая тригоните не носят нищо добро,затова много ми се ще да споделиш след това дали ти е донесло събитие..

Опозето с Нептун..ме блазни.... :rolleyes:
Много е точно....

*

Константин

« Отговор #11 -: Май 06, 2013, 02:24:19 pm »

Това -добре...
Беше добронамерен съвет, пък ти го разбирай както прецениш :)
Аз не разбирам, затова е безсмислено да давам предположения... в крайна сметка всеки хванат от улицата може да ги даде :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Май 06, 2013, 02:29:49 pm »

Това -добре...
Аз не разбирам, затова е безсмислено да давам предположения... в крайна сметка всеки хванат от улицата може да ги даде :)

Знам, че е добронамерен... ;D Просто ми се иска предположение....
Иначе живота ме е научил...да си плащам за всеки съвет... :P

http://www.youtube.com/watch?v=7E_4JI1WA38

*

Константин

« Отговор #13 -: Май 06, 2013, 02:33:13 pm »

Това -добре...

Знам, че е добронамерен... ;D Просто ми се иска предположение....
Иначе живота ме е научил...да си плащам за всеки съвет... :P

http://www.youtube.com/watch?v=7E_4JI1WA38
Важиш :P

« Отговор #14 -: Май 06, 2013, 03:10:01 pm »
сл.затъмнение в 6 дом,на подчинението и зависимост,на здравето и работа,в телец,свързано с финанси,в опозе на Нептун - значи не те засяга лично,а чрез някой друг
Нептун ти У4 в 12- свързано със загуба на стабилност,сигурност или недв.собственост или на нещо от родител или предвид 12 дом и Нептун да е свързано с тайна,която ще узнаеш или да изгубиш  свои илюзии свързани с 4 дом,в този период на астивиране -можеш да ни си в състояние да разсъждаваш трезво,така ,че не предприемай нещо ново или не прави важни избори,изчакай прояснение,на каквото е носител този цикъл сорос :blink:

Серия Сароса 15 S
Начало:  б июня 1472 г. (ст. стиль), 20:31:36 GMT Южный полюс/ Конец: 12 июля 2716г.
Эта серия сароса говорит об освобождении от напряжения. Томительная и затяжная ситуация неожиданно проясняется. Это прояснение проблемы включает в себя чувство печали или потери, не являющейся персональной, а относящейся к группе или коллективу.
Затмения в 1950 - 2050 гг.: 1905, 1923, 1941, 1959, 1977, 1995, 2013, 2031, 2049
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Grace

• 2257
« Отговор #15 -: Май 06, 2013, 04:07:19 pm »

Мисля, че затъмнението ще активира финансови въпроси - ново развитие по стар казус или ново начало свързано с кредити, банки, заеми, лихви и пр. Вероятно свързани с недвижим имот; темата деца, дом, творчество / разбирай в най-широкия смисъл / също ще бъде особено актуална. Не изключвам вероятността да научиш нещо ново и изненадващо по актуалните въпроси, като например нещо тайно или скрит враг да излезе наяве. Осъзната, но лечебна болка може да донесе тази истина. Така или иначе, свиване на приятелския кръг и разширение на явните врагове са тенденция при теб от известно време. Но с толкова добре поставен Марс имаш ресурса да се справиш с всичко.  :blink:

« Отговор #16 -: Май 06, 2013, 04:54:06 pm »
ИМА МНОГО ТЕМИ...,ОСОБЕНО ЗА �АТЪМНЕНИЯТА...
НО..., навсякъде говорим ще бъде тук...ще бъде там. Обратна връзка-рядко..,в прогностика по затъмнение малцина се включват...
Качвам собствената си карта..,като казус за предстоящото затъмнение...и защото никога и от никого не съм я крила.
Без значение дали някой от Вас ще познае...или не..,по-важни са размишленията и интерпретациите.
Единствения начин да бъдем добри астролози е този...да продължаваме да се учим...в повечето случай от грешките си.
Първата карта е натална карта с транзити в деня на затъмнението.
Втората е прогресивна карта с транзити в същия ден....
Включвам се по първата карта. Заради тригона на Луната с Уран и Плутон,който са в съвпад с МЦ,мога да заключа,че аспекта ще доведе до разширяване на контактите полезни за кариерата и издигането ти в обществото.А заради опозицията на Луната с Нептун (твой У4) вероятно ще възникнат проблеми в дома или семейството.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Май 06, 2013, 04:54:29 pm »

Мисля, че затъмнението ще активира финансови въпроси - ново развитие по стар казус или ново начало свързано с кредити, банки, заеми, лихви и пр. Вероятно свързани с недвижим имот; темата деца, дом, творчество / разбирай в най-широкия смисъл / също ще бъде особено актуална. Не изключвам вероятността да научиш нещо ново и изненадващо по актуалните въпроси, като например нещо тайно или скрит враг да излезе наяве. Осъзната, но лечебна болка може да донесе тази истина. Така или иначе, свиване на приятелския кръг и разширение на явните врагове са тенденция при теб от известно време. Но с толкова добре поставен Марс имаш ресурса да се справиш с всичко.  :blink:

Защо с кредити и банки? :rolleyes: :-\

Скритите врагове са по Нептун. А явните ги търся и в 6-ти дом. Те са много ...истина е. ;D
А за Марса си права...Той е нещото, което дразни и създава основно врагове...
Енергията е основно нещо в живота...Малко са онези, които я притежават.

Благо-даря за включването!

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Май 06, 2013, 04:57:19 pm »
сл.затъмнение в 6 дом,на подчинението и зависимост,на здравето и работа,в телец,свързано с финанси,в опозе на Нептун - значи не те засяга лично,а чрез някой друг
Нептун ти У4 в 12- свързано със загуба на стабилност,сигурност или недв.собственост или на нещо от родител или предвид 12 дом и Нептун да е свързано с тайна,която ще узнаеш или да изгубиш  свои илюзии свързани с 4 дом,в този период на астивиране -можеш да ни си в състояние да разсъждаваш трезво,така ,че не предприемай нещо ново или не прави важни избори,изчакай прояснение,на каквото е носител този цикъл сорос :blink:

Серия Сароса 15 S
Начало:  б июня 1472 г. (ст. стиль), 20:31:36 GMT Южный полюс/ Конец: 12 июля 2716г.
Эта серия сароса говорит об освобождении от напряжения. Томительная и затяжная ситуация неожиданно проясняется. Это прояснение проблемы включает в себя чувство печали или потери, не являющейся персональной, а относящейся к группе или коллективу.
Затмения в 1950 - 2050 гг.: 1905, 1923, 1941, 1959, 1977, 1995, 2013, 2031, 2049

:72:
Точно тук ми се струва, че ще има акцент.... :rolleyes:

*

Grace

• 2257
« Отговор #19 -: Май 06, 2013, 05:07:10 pm »

Защо с кредити и банки? :rolleyes: :-\

Скритите врагове са по Нептун. А явните ги търся и в 6-ти дом. Те са много ...истина е. ;D
А за Марса си права...Той е нещото, което дразни и създава основно врагове...
Енергията е основно нещо в живота...Малко са онези, които я притежават.

Благо-даря за включването!

8 дом - управител Луна. Значи добавям и наследства.