, а дори не допускат, че все някога бумерангът може да ги настигне.
- карма, свързана с думите, които изричаме - втори дом
- карма, свързана с нашите мисли - пети дом
- карма, свързана с нашите дела - десети дом
По думи и мисли бая карма събирам, даже твърде много. По действия, не, дори напротив, ма то с тоя марс...
Нещо става и Животът постоянно ми сервира един и същ тип дразнител, комшия-самотно мъжленце на средна възраст с неосъзнат пол, психични отклонения, обсесии, мании и категорично немъжко поведение в много широкия смисъл..
Тъкмо се отървах от един и пресен случай от снощи: Към 20 часа в Бс на запад имаше супер гледка в небето, виждаше се новата луна и до нея юпитер, беше топло, излизам да си купя сушено мезе, че много ми се прияде и някакъв алкохол за преглъщане, водчица. На стълбите обърквам ел. ключовете, щото те са подредени суперхалифаксово, някой с богато въображение някога е окабелявал тавана, а срещу мен живее един такъв екземпляр, дето нон-стоп пие и по грешка му изключвам тока в коридора, но само за миг. Оня взе изотвътре да бълва гущери, не му останах длъжна. С тия аспекти към марса ми сега, за пореден път казвам, че не мога да се позная.
След малко се връщам, заключвам и оня идва и ми говори през вратата, тропа ми, чука, обяснява се, не издържах и такава яка му теглих и го пратих да си оправя майката, че оня.. млъкна. Заплашва. Ама мен..пука ми..
Таванът, дето сега живея скоро е препродаден и е сменил собствениците и оня прави няква супер комуникация, намира стари, нови собственици, звъни, залашва, на мен ми звъни хазяина, обяснения като ученичка. Само това ми трябва и без това съм на тръни заради топлата вода, направо ще си тръгна от раз. Както и да е, пия си аз и си ям, квот съм си купила и чувам: Оня извикал полиция )) ще падна. Той пиян и милиционерите само отчитат действие с него и на практика не го отразяват, аз отвътре се крия и се правя, че ме няма и само слухтя как оня ги лъже много /щото кво да каже, една млада жена ме напсува, не върви, та затова си измисля и нагажда цяла тема/ и те пак го отсвириха. Ще ме хване за..
Сутринта излизам и на гърба на входната врата виждам по детски написана бележка с маркер върху листче от тефтерче:" От МВР Внимавай скоро може да си смениш квартирата" Оставих си я залепена, както е. Такова настроение ми създаде тази бележка, че след това вървях супер ухилена към работа и мъжете ме гледаха усмихната и с новите ми токчета.
Кажете ся аз кво да го правя тоя, явно ще трупам още карма.