Различавам ги, ама ми се приправиха и двете внезапно и се зачудих накъде да поема Нова, да ти отговоря директно в ефир - да.
Нали съм циник, да, такава съм, но бих те попитала защо не спа с гащи?По-скоро се сетих за вица:-Не е грешно, чадо, ама не спитеее.
Ти още ли искаш иринините? Предполагам вече цъ.Ще кандисаш ти на лисичките, ама се опъваш. Ако бяха овчи, щеше да има матриял. Сега - таралежчета с меки коремчета.
Цитат на: irina в Септември 04, 2013, 12:41:45 pmРазличавам ги, ама ми се приправиха и двете внезапно и се зачудих накъде да поема Нова, да ти отговоря директно в ефир - да.Значи за първото са виновни хормоните.За второто, и как по дяволите ще си развалиш хубавата фигура. Връщай го веднага на собственика му. И все пак ще бъда форумна леля. Лил обеща да тика количката солидарно. Ето, момент за ректификация. Козирог ли си?
Цитат на: Нова в Септември 04, 2013, 12:46:06 pmНали съм циник, да, такава съм, но бих те попитала защо не спа с гащи?По-скоро се сетих за вица:-Не е грешно, чадо, ама не спитеее.хаха... циник в овча кожа!!!!Ирина, щом си бременна - не ти трябва второ бебе...
Цитат на: Нова в Септември 04, 2013, 12:52:50 pmКакъв скорпион, бе? Нали беше по везни-лъв, някъв, който й купуваше лосион за тяло?!?Иначе до скорпион.. хм, няма начин наистина, той й през гащите фаща.Ти кажи, коза ли е?Тя, ако реши, да пусне карта. Аз по солар й го предрекох, както и по неговия. Така че за мен е 100% козирог.
Какъв скорпион, бе? Нали беше по везни-лъв, някъв, който й купуваше лосион за тяло?!?Иначе до скорпион.. хм, няма начин наистина, той й през гащите фаща.Ти кажи, коза ли е?
Ще правим и суинг.. и с езиците някак си ще се справим/ползваме... )))
"Езикът е красив и буен млад жребец. Няма да отидеш далеко с него, ако не умееш да яздиш добре."
Ох, глътка въздух на острова, че от бременност, тема чужда за форума, слава Богу пак стана дума за езда.
Цитат на: Нова в Септември 04, 2013, 01:42:15 pmОх, глътка въздух на острова, че от бременност, тема чужда за форума, слава Богу пак стана дума за езда.ти обичаш ли да яздиш???
Цитат на: Калоян Иванов в Септември 04, 2013, 01:51:49 pmЦитат на: Нова в Септември 04, 2013, 01:42:15 pmОх, глътка въздух на острова, че от бременност, тема чужда за форума, слава Богу пак стана дума за езда.ти обичаш ли да яздиш??? Аз обичам
Е, че що да не трябва. Ако е здрава, нищо й няма.
И кво, сега ще се игнорираме... Не съм заразноболна Както казваше треньора ми (по езда) едно време - Умиране има, отърване няма!