Здравей Гост

ОСТРОВЪТ НА КАЛОЯН (Островът на съкровищата и желанията...)

• 2763 Отговора
  • 461467 Прегледи
хахаха.. ок. Ще се опитам да не прекалявам... но не обещавам.
Пак пускам картата на Парламента - да се коментира по нея.
Мисля, че тя е по интересна от ЦвъкЦвък
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Uran

• 6041
Малко ме изненадва Мая на вице мястото. Тя беше голямо кудкудякане. Сега ми се струва, че там, на горния ред повече ще й се налага да мълчи. Направо са се кастрирали с този избор червените ми се струва.

Тази е такава кифла. Ако бяхме нормална д-ва, по-далеч от бракоразводни дела не би стигнала, но не сме. :-X

никой не коментира по картата....
чаках някой да разтълкува тау-квадрата поне... ама ...няма желаещи.
даже Марая не се включва с "политически" коментар

Мисля, че тригонът Луна/Меркурий ще помага да се взимат разумни решения, а не някакви емоционални недомислици. Другото, което ми прави впечатление, е акцентът върху въздушните знаци - Близнаци и Везни. Двата се свързват с комуникацията и дипломацията, което би трябвало да е благоприятно за водене на диалог. Опасността при силен въздушен акцент може да дойде от изместването на фокуса върху говоренето (жонглиране с идеи) за сметка на реалното решаване на проблемите.
Управителят на 10-тия дом Марс е в заточение и в дисхармоничен аспект с У1 Луната (квинкокс). Това поражда съмнение, че парламентът ще успее да изпълни поставените си цели. Уран в съвпад с МС свързвам с промени в установения ред на работа на институцията, също и в имиджа ѝ. Изработва се нов правилник за работа на НС, но нямам представа доколко ще се различава от предишния. Уран загатва по-скоро за нещо драстично, новаторско, в духа на обществото, в разбирателство с хората. Но на мен не ми се вярва. Опозицията Луна/Уран може да показва, че предвидените промени няма да са достатъчно за народа.
« Последна редакция: Май 21, 2013, 07:31:44 pm от Mirabella »

Малко ме изненадва Мая на вице мястото. Тя беше голямо кудкудякане. Сега ми се струва, че там, на горния ред повече ще й се налага да мълчи. Направо са се кастрирали с този избор червените ми се струва.

Тази е такава кифла. Ако бяхме нормална д-ва, по-далеч от бракоразводни дела не би стигнала, но не сме. :-X

Пак ще ти противореча. Досега в парламента не е имало "нормална" жена. Мая е най-добрата май. Нито Нора А., нито Екатерина Михайлова, нито Цачева, да не говорим за Фидосова! Всички бяха пълна скръб/скраб! На техен фон Майчето е цвете!!!  ... даже хваща окото още...  ;)
« Последна редакция: Май 21, 2013, 07:43:33 pm от Калоян Иванов »

Да видим обаче Волен какъв пирует ще направи, за да подкрепи заедно с ДПС "експертното правителство" на счупения Орех!

Хм.. Волен го измисли пируета: половината атакисти просто не се регистрират и така гласовете на БСП и ДПС стават повече от половината от присъстващите. Хем Атака не поема отговорност и излиза чиста пред избирателите си, хем индиректно подкрепя червените и турците. Голямо театро!!!! .. да не кажа цирк!

*

Papy

• 4343
Аа-беше много убедителен и войнствен днес, направо съжалих, че не гласувах за него

*

Lillie

• 30532
Аа-беше много убедителен и войнствен днес, направо съжалих, че не гласувах за него

Днес на Овните ни е ден, и на мен ми идваше да коля и беся.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

да, на думи беше много силен, макар че разводни накрая нещата с тези напъни "айде де, дайте да ви видя".
но "на действие" се провали. Подкрепи реално БСП-ДПС. Вместо да гласува против и да блокира решенията, което да провали парламента.
което щеше да е в полза на герб, които искат касиране на изборите и нов вот. 

*

Papy

• 4343
Никой не играе за герб, то е ясно-душата си продават, на герб не помагат

*

Papy

• 4343

Днес на Овните ни е ден, и на мен ми идваше да коля и беся.  ;D

Трябваше да си отвориш устата, щеше да е спектакъл-ако съдя по волен :))

*

Lillie

• 30532
Абе аз отворих, но ми казаха, че не ми е работа да мисля и да питам.  ;D

Ех, защо не бях в Парламента днес...  :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

И да беше - все тая.... Същото щеше да е.
В ден с тау-квадрат се откри парламент. Това е на ужасен провал... за нас! Щото накрая ние ще платим сметката.
Много лъжи, много измами и демагогия... народът ще е пак излъган! .. Тази ирландска пастирка намери кога да го насрочи...
След два месеца криза, след 5 - нов! КРАТКО И ЯСНО

Иначе овните (Волен) бяха в силата си.... но... ялов резултат.

*

Lillie

• 30532
Щото накрая ние ще платим сметката.

Мдаааа...
Преди избори ни услаждат с кебапчета, после плащаме депутатските кюфтета. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
Не знам за вас,но днес намерих 3 минути за пуканките, но си заслужаваше!

Не виждам смисъл да се дават 12 лв. за АйМакс, в "парламентарен контрол на 42-то НС" има от всичко за всички, от всеки жанр и всякакви персонажи за всеки вкус.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Lillie

• 30532
Нямам тАлАвизор, но имам две бърборани в офиса.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
Абе аз отворих, но ми казаха, че не ми е работа да мисля и да питам.  ;D

Ами не четох всичко, но обикновено лелките под напрежение така реагират

*

Papy

• 4343
Нямам тАлАвизор, но имам две бърборани в офиса.  ;D

Трябва да ги накараш да ти преразказват парламентарните дебати-хем ще си в час, хем те ще трябва да слушат, за да преразкажат

*

Lillie

• 30532
То това е - не ми е нужно да гледам новини, в офиса всичко се преразказва. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Никой не играе за герб, то е ясно-душата си продават, на герб не помагат

и защо трябва да играе някой за герб и да им помага?

просто трябват нови избори и ново преразпределение на местата.
Жалко, че това е скъпо начинание, а сме на ръба на фалита... който ще ни удари след месец-два.