Здравей Гост

Започване на нова работа,бизнес-партньорство или др.дейност...

• 12 Отговора
  • 2360 Прегледи
Карта за - сключване на договор,бизнес-партньорство,започване на работа,и др.дейности...ПОГЛЕЖДАТЕ ЛИ КЪМ ТЕЗИ КАРТИ?
Например при  назначаване на работа  в нова фирма/подписване на договор/.
Как ще се развият нещата на новото работно място?Ще успеем ли да разгърнем потенциала си,или ще се чувстваме потиснати,неудовлетворени и  на неточното място :(,...Какво мислите по този въпрос...дали картата за момента на това събитие е показателна, или се доверявате на вътрешното си усещане/интуиция???
Който желае може да качи карта и да коментираме събитията/не броя себе си защото съм начинаеща :-[.
Това е картата за назначението ми във фирмата,в която в момента работя.

*

Papy

• 4343
Ами може да се разглеждат-подобно на карта на 1-та среща
Ако трябва да я тълкувам-доста интриги на работното място, ти си всеотдайна и трудолюбива, но прекия ти шеф не го оценява докрай
За щастие този над него, или друг с подобна позиция, те харесва
Все пак има и един колега, вероятно мъж, който също ти помага по някакъв начин

*

Lillie

• 30532
Според мен картата на новото начало (интервю, започване на работа, подписване на договор) работи заедно с текущите (към въпросния момент) транзити, прогресии и дирекции. Сама по себе си тя може да бъде относително благоприятна или неблагоприятна, но какво ще е развитието на новото начинание (проект) като време и перспектива зависи от динамиката на наталната карта.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Това е синастрията/натала ми е отвътре/.
Слънце и Меркурий от картата на назначаването попадат в моя 10 дом.Слънцето там показва лидерска позиция,или лидерски качества...да ама аз съм служител...не съм шеф,а и няма изгледи за израстване...
Меркурий съвпад с Натални Сатурн и  Луна...чувствам се "ограничена"/ ЕМОЦИОНАЛНО ПОТИСНАТА,не на точното място...само чисто финансовата причина е тази,която ме задържа там...само тя.Дали това,че Слънцето,Меркурий и Венера в картата на работата ми попадат в 12 дом не е причината ,че не мога да се изявя...??? ;)А и Сатурн е на АЦ.../НЯКОЙ ЩЕ СПОДЕЛИ ЛИ СВОИТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЯ???

ОПС пропуснах да я кача :P

*

Papy

• 4343
Ми първо коментирай по горните неща, дето ти написах-вярно/невярно

Papy има вярно в това,което казваш...заобиколена съм от ЗМИИ И ИНТРИГАНТИ.

Пряката ми шефка също не ме харесва,аз нея също...Имам 3-ма шефа /мъже/,но с тях нямам контакт по отношение на раб.процес.Действително преди известно време имах търкания с пряката шефка и се оплаках на единия шеф...и той се застъпи за мен.Колежките ми са ЗМИИ,лицемерки,подмазвачки,с изключение на 1.

*

Lillie

• 30532
Но виж, Сатурн в ъглов дом в събитийната карта ако не носи удовлетвореност, то поне трайност дава.

Същото съм забелязвала и в партньорските карти - с така поставен Сатурн трудно се "излиза" от отношенията.

Колкото и да не ти харесва атмосферата в службата, за себе си вероятно си решила, че все още има защо да стоиш там, може би поради липса на друга, по-благоприятна възможност.
С тоя Марс около МС и съвпад Луна/Сатурн в Лъв, три планети в Овен/6 дом предполагам, че имаш нужда от работа, която да предлага повече възможности за поемане на лична инициатива и отговорности. Би се справила и ако ти се делегират повече ангажименти, вкл. свързани с организационна работа, не само на изпълнител. Организация на мероприятия, събития (т.нар. ивент мениджмънт - вече съм го казвала  :blink:), връзки с клиенти и с обществеността, т.е. ти да бъдеш "лицето" на фирмата, да представляваш някои аспекти от нейната дейност.

Но ако работиш в туризма, няма да се учудя защо си толкова разочарована - там наистина трябва да си голям натегач (ако нямаш "полезни" връзки), за да успееш да се издигнеш сред преобладаващи "свои хора".

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

:blink:Благодаря Ви Lillie and Papy-ВСИЧКО Е  ;DВЯРНО С ОРИГИНАЛА...всичко е точно,както сте го разтълкували.БРАВО МОМИЧЕТА-НЕВЕРОЯТНИ СТЕ. :clap: :88:

*

Lillie

• 30532
Остава да си намериш и поприще, което да те удовлетворява. Защото можеш повече от това, което ти се делегира.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
Остава да си намериш и поприще, което да те удовлетворява. Защото можеш повече от това, което ти се делегира.  :blink:

съгласна, ще имаш успехи в работата, но избягвай жени-шефки

*

Lillie

• 30532
То дали са жени-шефки или жени-колежки, все трябва да се внимава. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.