Здравей Гост

Ще ти говоря за любов

• 428 Отговора
  • 51044 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Ще ти говоря за любов
« Отговор #380 -: Май 17, 2013, 06:25:25 pm »
В случая за нищо не намеквам, не търси под вола теле. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #381 -: Май 17, 2013, 06:25:55 pm »
Има хора, които ме дразнят дори и на виртуално ниво (което за мен си е рядкост), а като погледна синастриите- ОК са си. Други- уж грубияни, не ме нервят.
Може и да е заради това, което говорят, а не КАК. :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #382 -: Май 17, 2013, 06:30:25 pm »
Не всичко опира до синастрии. Много е важен най-вече Сатурна къде е и какви аспекти прави (поне при мен). Например, с Вижън уж имаме хубава синастрия, пък не щем и да се чуем даже.  :-X

*

Uran

• 6041
« Отговор #383 -: Май 17, 2013, 06:38:27 pm »
Чета заглавия, че А. Джоли си махнала гърдите и яйчниците. Не знам дали е истина това, но като акт, е изтръгване на женствеността тотално.Преминаване към андрогинност. Скъсване със сексуалността. Какви транзити я тресат? :o

*

Veselin

• 2737
« Отговор #384 -: Май 17, 2013, 06:39:15 pm »
Доколкото знам, тя май сега се бори с рака. Може да е имала медицинско основание за това.

*

Uran

• 6041
« Отговор #385 -: Май 17, 2013, 06:41:35 pm »
Какви транзити я тресат? :o

доколкото чух - РАК

Болна?
Аз прочетах сега, че има вероятност, но то има вероятност да я блъсне кола (примерно). :-\

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #386 -: Май 17, 2013, 06:45:13 pm »
Чета заглавия, че А. Джоли си махнала гърдите и яйчниците. Не знам дали е истина това, но като акт, е изтръгване на женствеността тотално.Преминаване към андрогинност. Скъсване със сексуалността. Какви транзити я тресат? :o
Още един Близнак, който минава през труден период. Юпитер не им донесе нищо добро.. Доколкото си спомням Луната и е в Рак, сигурно Плутон опозиция Луна има общо..
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Lillie

• 30532
« Отговор #387 -: Май 17, 2013, 06:49:28 pm »
Не всичко опира до синастрии. Много е важен най-вече Сатурна къде е и какви аспекти прави (поне при мен).

Да не би да е от рачешките Луни?

Забелязах, че и при мен ключова роля играе Сатурн, а не синастрията с човека - тя дава само допълнителен щрих.

Имам тотална непоносимост към някои сатурнови конфигурации, особено ако е ъглов.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #388 -: Май 17, 2013, 06:50:36 pm »
Не знам, но когато Сатурна на някого ми съвпада или е с напрегнат аспект с моя Уран (който ми е У1 и е силен в натала), такъв човек направо ми играе по нервите и си е направо тормоз за мен.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #389 -: Май 17, 2013, 06:52:42 pm »
Още един Близнак, който минава през труден период. Юпитер не им донесе нищо добро.. Доколкото си спомням Луната и е в Рак, сигурно Плутон опозиция Луна има общо..

Анджелина има кулминираща Луна в Овен близо МС - в съвпад с Марс и Юпитер.
В момента Плутон и Уран аспектират Луната и Марс. Тя по натал има трудно аспектирана Луна - съвпад с Марс, опозиция с Плутон, квадрат със Сатурн - песен направо. :))

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #390 -: Май 17, 2013, 06:53:15 pm »
Доколкото знам, тя май сега се бори с рака. Може да е имала медицинско основание за това.

Има и то много сериозно. Който не се е сблъсквал пряко или косвено с тази болест може и да не го разбере. Това е много смела постъпка и още повече даването на гласност.   

http://life.dir.bg/news/rak-angelina-jolie-mastektomia-13889246?
« Последна редакция: Май 17, 2013, 06:58:44 pm от Grace »

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #391 -: Май 17, 2013, 06:58:27 pm »

Анджелина има кулминираща Луна в Овен близо МС - в съвпад с Марс и Юпитер.
В момента Плутон и Уран аспектират Луната и Марс. Тя по натал има трудно аспектирана Луна - съвпад с Марс, опозиция с Плутон, квадрат със Сатурн - песен направо. :))
Да, объркала съм се, но все пак има тежки транзити към Луната, това си е точно по Плутон. АСЦ, Венера и Сатурн са и в Рак, но в по-късни градуси.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Papy

• 4343
« Отговор #392 -: Май 17, 2013, 07:01:11 pm »

Има и то много сериозно. Който не се е сблъсквал пряко или косвено с тази болест може и да не го разбере. Това е много смела постъпка и още повече даването на гласност.   

Да
Наистина смело

« Отговор #393 -: Май 17, 2013, 07:06:03 pm »
Да
Наистина смело

понякога смелите постъпки са отчаяни или безалтернативни. Просто нищо друго не му остава на човек. Не говоря конкретно за случая, защото не го познавам отвътре, а по принцип.
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Uran

• 6041
« Отговор #394 -: Май 17, 2013, 07:09:09 pm »
Братовчедка ми- Слънце във везни, преживя това по време на тр.Сатурн в знака й. :(

*

Papy

• 4343
« Отговор #395 -: Май 17, 2013, 07:22:44 pm »
Милиони мъже и жени по света й се възхищават
Можело е да скрие

« Отговор #396 -: Май 17, 2013, 07:32:43 pm »
Можело е да скрие

още ли мислиш, че в днешни дни някоя публична личност може да скрие нещо и медиите да не го надушат след време и да стане за резил. Папараци, жълти издания, ... хората продават/крадат информация от цру ... Това ли няма да излезе наяве ? Даже ще стане по-лошо, ако се крие..... Честността е най-добрата политика
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Uran

• 6041
« Отговор #397 -: Май 17, 2013, 07:40:58 pm »
Можело е да скрие

... Честността е най-добрата политика

Така се бие врага- отнемаш му най-голямото оръжие- възможността да те манипулира.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #398 -: Май 17, 2013, 07:58:58 pm »
Така се бие врага- отнемаш му най-голямото оръжие- възможността да те манипулира.

Абсолютно.

И аз съм на същия принцип - предпочитам от самото начало да са ясни нещата и да не крия факти и истини, които биха били от значение впоследствие. А познавам хора, които не само отношения градят върху лъжа, а и целия си живот. Обикновено краят е тъжен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

satin_

« Отговор #399 -: Май 17, 2013, 08:02:21 pm »

Абсолютно.

И аз съм на същия принцип - предпочитам от самото начало да са ясни нещата и да не крия факти и истини, които биха били от значение впоследствие. А познавам хора, които не само отношения градят върху лъжа, а и целия си живот. Обикновено краят е тъжен.

Първата лъжа, обикновено води след себе си поредица от такива и става "приказка безкрай". Истината е най-голямото оръжие, особено, когато не очакват от теб, че ще я кажеш.