Здравей Гост

Астероиди с лични имена

• 7 Отговора
  • 1439 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Астероиди с лични имена
« -: Май 10, 2013, 02:50:34 am »
Тук е линка....http://www.astro.com/swisseph/astlist.htm
да проверите дали случайно не се среща Вашето име  и ако да , в кой дом попада....,както и знак..... ;D
Разбира се,че би било интересно да погледнете и къде попада в картата на партнжора Ви.... :blink:
Ако Вашето име липсва в списъка..,потърсете близко до него...или си купете ... ;D :wub:
Интересно е да погледнете и в композитната карта..къде попада астероида...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re: Астероиди с лични имена
« Отговор #1 -: Май 10, 2013, 10:14:33 am »
Астероида с лично име е изключително показателен в картите на партньорите ни.
Не само в интимен аспект...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Константин

« Отговор #2 -: Май 10, 2013, 10:28:57 am »
Аз се намерих, но не мога да намеря geo longitude-а си :/

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Май 10, 2013, 10:39:47 am »
Аз се намерих, но не мога да намеря geo longitude-а си :/

Поставяш номера на астероида долу в празното поле...и се откриваш...

*

Константин

« Отговор #4 -: Май 10, 2013, 10:55:12 am »
Благодаря :) 12-ти дом Скорпион и съвпад с Ац (5 градуса орбиса)

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #5 -: Май 10, 2013, 02:51:51 pm »
И аз си имам астероид  :blink: в 11 в овен, на 1 градус от Луната ми, попада в 7 дом на партньора, а в композита е в риби в 8 и прави тригон с Венера в рак в 12. Защо такава разлика - в моята карта овен, в композит в риби??

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #6 -: Май 10, 2013, 10:28:45 pm »
Такааа, извинявайте за най-тъпия въпрос...  :-[ :-[ :rolf: много съм зле днес цял ден спя и съм ултра разсеяна, сега чак включих след мозъчното затъмнение ... писах и четох, докато бях на работа и пишех един обширен мейл до клиенти в Италия и ми беше скучно и преди малко се сетих, че и на тях съм написала 2-3 глупости, утре ще оправям и тая каша... и реших някакси, че моя астероид, нали си е на мое име си е стационарен и е закован на 4 градус на овен...  :umnik:

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #7 -: Май 10, 2013, 10:37:54 pm »
И аз се намерих,а бях почти сигурна,че няма да има ;)на градус от Луната ми е,в д2 и в/у негов к12, но честно съвпада с Луната ме впечатли,избрано ми е точното име :blink: