Здравей Гост

Идеалната Натална карта за мъж

• 326 Отговора
  • 41235 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: Идеалната Натална карта за мъж
« Отговор #200 -: Юли 03, 2013, 09:58:47 am »
На мен явно овенската Венера горката много съм я потиснала, защото все такива със суетни Венери ги намирам с (за мен) типично женски суетни пред огледалото... 2 дълги връзки - първата лъвска Венера - няма такава кокона, не стига че се зяпа в огледалото и понеже е лъвска - зяпа си мускулите, ами ме и вика и аз да го видя и да го похваля колко е невероятен; сега съм с мъж с Венера във везни в 1 и у1 -същото, само че понякога си зяпа мукулите, понякога с един благоговеен поглед се е зареял да се маже с кремове и кремчета; и двамата им дай дрехи да мерят и да се гледат като манекенки... После как да си проявя женствеността аз, като все някой трябва да е Мъжа в къщата  ;D ;D ;D. Аз се оправям за 7 минути, ако се гримирам - 15, тях и двамата съм ги чакала да се наконтят, че им трябва поне 40 минути, незнайно за какво??

О колко познато ми звучи!!! Влизаме в асансьора и аз викам да си метна един поглед, той нашият не мога да го изкарам от там... Гледа се и ми вика, ох виж колко съм готин... хахах 7 етажа не му стигат  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #201 -: Юли 03, 2013, 09:59:09 am »
На мен явно овенската Венера горката много съм я потиснала, защото все такива със суетни Венери ги намирам с (за мен) типично женски суетни пред огледалото... 2 дълги връзки - първата лъвска Венера - няма такава кокона, не стига че се зяпа в огледалото и понеже е лъвска - зяпа си мускулите, ами ме и вика и аз да го видя и да го похваля колко е невероятен; сега съм с мъж с Венера във везни в 1 и у1 -същото, само че понякога си зяпа мукулите, понякога с един благоговеен поглед се е зареял да се маже с кремове и кремчета; и двамата им дай дрехи да мерят и да се гледат като манекенки... После как да си проявя женствеността аз, като все някой трябва да е Мъжа в къщата  ;D ;D ;D. Аз се оправям за 7 минути, ако се гримирам - 15, тях и двамата съм ги чакала да се наконтят, че им трябва поне 40 минути, незнайно за какво??
  ;D
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #202 -: Юли 03, 2013, 10:02:05 am »

;D

Дрийм!! Това с Юпитерите ми звучи толкова яко- направо като мечта! без проблем създавате комфорт и лекота във взаимоотношенията си.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Нова

• 3491
« Отговор #203 -: Юли 03, 2013, 10:11:33 am »
Иринкаа, наистина много типични появления. И за двата знака. Ех, как поне единия не беше с осакатени аспекти, бееее )))) Да, лъв.. везни.. показват, и ако не кажеш нищо или не се впечатлиш, карат те да пипаш, искат утвърждение... :-X Най-често при везнишките можеш да намериш някое анти-ейдж, пък било то и за 3 лв., кремче до огледалото, я в банята, я другаде... :-X

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #204 -: Юли 03, 2013, 10:24:58 am »
Иринкаа, наистина много типични появления. И за двата знака. Ех, как поне единия не беше с осакатени аспекти, бееее )))) Да, лъв.. везни.. показват, и ако не кажеш нищо или не се впечатлиш, карат те да пипаш, искат утвърждение... :-X Най-често при везнишките можеш да намериш някое анти-ейдж, пък било то и за 3 лв., кремче до огледалото, я в банята, я другаде... :-X

ДА, точно!! Мен това най-много ме дразни, като искаш да се гледаш, гледай се, само не ме занимавай с глупости, а те верно като се замисля и двамата МНОГО държат да дойда, да пипна, да се преклоня пред това неземно творение на природата под формата на 3 бръчки под очите или оплешивяваща кратуна, пък аз като истински мъж искам да се просна, да запаля една цигара и да правя крупни планове за морски приключения  ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #205 -: Юли 03, 2013, 10:33:31 am »

ДА, точно!! Мен това най-много ме дразни, като искаш да се гледаш, гледай се, само не ме занимавай с глупости, а те верно като се замисля и двамата МНОГО държат да дойда, да пипна, да се преклоня пред това неземно творение на природата под формата на 3 бръчки под очите или оплешивяваща кратуна, пък аз като истински мъж искам да се просна, да запаля една цигара и да правя крупни планове за морски приключения  ;D

:haha: :haha: :haha: :haha:

« Отговор #206 -: Юли 03, 2013, 11:05:14 am »
Другото хубаво проявление на Синастрични Юпитери в първи дом е щедростта.Постоянно си правим подаръци  с повод и без повод :blink: А нито той е щедър по природа,нито аз...Миналата неделя му викам "Днес искам да ти купя подарък" Обиколихме де що имаше магазини за дрехи и понеже нищо не си хареса му купих накрая гел за коса-така и така му беше свършил. А той му купи къси панталонки за вкъщи  ;D Юпитер обича и да угоява. Като му сипвам да яде му пълня чинията до тавана  ;D Добре,че не му се лепи,пък и да качи малко няма да личи понеже е бая висок-1.90
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #207 -: Юли 03, 2013, 11:40:07 am »
Другото хубаво проявление на Синастрични Юпитери в първи дом е щедростта.Постоянно си правим подаръци  с повод и без повод :blink: А нито той е щедър по природа,нито аз...Миналата неделя му викам "Днес искам да ти купя подарък" Обиколихме де що имаше магазини за дрехи и понеже нищо не си хареса му купих накрая гел за коса-така и така му беше свършил. А той му купи къси панталонки за вкъщи  ;D Юпитер обича и да угоява. Като му сипвам да яде му пълня чинията до тавана  ;D Добре,че не му се лепи,пък и да качи малко няма да личи понеже е бая висок-1.90

е, гати. Раждай му деца вече! ;D

« Отговор #208 -: Юли 03, 2013, 01:31:12 pm »
че съвпада и опозето Луна- Сатурн действат различно. Съвпада се усеща като стабилизиране и структуриране,

подтвърждавам за съвпада сатурн-луна ,от първо лице единств. число
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #209 -: Юли 03, 2013, 01:34:29 pm »
Онзи ден звъня да честитя ЧРД-то на един все още млад рак, но му казват не без основание "чичо", щото той просто чичовото си го носи и е вечно песимистичен и черноглед. За него просто животът няма розов цвят. Само откъм мрачно сиво до черно е палитрата. И го питам как е, радва ли се на РД-то. Той: "Ти знаеш, това е най-омразния ден в живота ми" ))) Позабавлявах го като му пуснах интелектуални изречения, той обича такива и така до следващия път.

пък ако се е родил през ноща,няма да има и рожден ден,кво ще мрази тогава :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Нова

• 3491
« Отговор #210 -: Юли 03, 2013, 01:43:49 pm »
Рожданата си нощ ще мрази, но ще проклина живота, той от това диша. )))) Голям симпатяга е чичето, много щеше да ви хареса, ако го познавахте ))
Но той не е по такива суб-псевдо-ултраметафизични езотерики. Против екзистенциалната природа на Вселената са му ))))) Като осъзнае, че усещам кво става по дефолт в света и ме пита дали не съм Баба Ванга, ама някак с презрение ме пита... )))))

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #211 -: Юли 03, 2013, 01:50:28 pm »
Абе Нова, все се хиля като те чета!!  :haha: :haha: :haha: :haha:

*

Нова

• 3491
« Отговор #212 -: Юли 03, 2013, 01:55:14 pm »
Абе Нова, все се хиля като те чета!!  :haha: :haha: :haha: :haha:

Майтап да става. Нали се записа тук едно захарче само и само да постне в темата за спамовете, та ще го цитирам под линия. Редовите участници се записват да питат я за хорар, синастрия, я натална карта, дата за сватба, раждане, а щом някой се запише да дава становище...

Вие си знаете.
-----------------

Един може да го ползва за шеги и закачки, за повдигане на настроението във форума, друг за заяждане или самоутвърждаване. Всеки според личния си мотив.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #213 -: Юли 03, 2013, 03:38:51 pm »
аз много харесвам  :scorpios: има нещо,което ме привлича вм тях,трудни са ама ако им влезеш под кожата няма как да съжаляваш  ;D може би слънце съвпад венера скорпион искам,асц рак,луна телец :)
« Последна редакция: Юли 03, 2013, 03:43:03 pm от mail »
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #214 -: Юли 03, 2013, 03:57:40 pm »
аа Майл ти си мазохистка!!!  ;D ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #215 -: Юли 03, 2013, 07:09:04 pm »
Най-често при везнишките можеш да намериш някое анти-ейдж, пък било то и за 3 лв., кремче до огледалото, я в банята, я другаде... :-X

Навремето при един Рибок с телешка Луница намерих дамска скраб-маска за лице, стоеше в една кутия заедно с мъжките му дезодоранти.  ;D Но възприемам ситуацията с хумор и им предлагам моите брокатени гланцове за устни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #216 -: Юли 04, 2013, 08:46:48 am »

Подкрепям. Внимавай какво си пожелаваш, че винаги става.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #217 -: Юли 04, 2013, 08:50:45 am »

Защооо- аз я подкрепям!

Обожавам скорпионски лични планети! Действат ми наелектризиращо. Все пак предпочитам да са към края на Скорпион-след 20ти градус, за да съвпаднат със Сатурна ми като в същото време избягат от квадрат със слънцето ми, и пак в същото време съвпаднат с него по антисия!  ;)

Имам, както съм споменавала, бивш с такава Луна. Невероятно умна Луна! Толкова УМНО е застанала в синастрията ни, прекрасна, интелигентна Луна  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #218 -: Юли 04, 2013, 09:23:50 am »

Защооо- аз я подкрепям!

Обожавам скорпионски лични планети! Действат ми наелектризиращо. Все пак предпочитам да са към края на Скорпион-след 20ти градус, за да съвпаднат със Сатурна ми като в същото време избягат от квадрат със слънцето ми, и пак в същото време съвпаднат с него по антисия!  ;)

Имам, както съм споменавала, бивш с такава Луна. Невероятно умна Луна! Толкова УМНО е застанала в синастрията ни, прекрасна, интелигентна Луна  ;D

Всъщност сега като се замисля Мейл е малка и е добре за жизнен опит да й се случи един такъв подчертано личен скорпион. Да пробва от всичко. Така или иначе с това стрелешко слънце няма да се преживеят, освен ако няма други свръхсилни конфигурации. Но тя не каза нищо за личните си планети. Да, има планети в козата, може и луната в телец да свърши работа, но стрелецът, ако й избива, за което досега нямаме недвусмислени доказателства, по-скоро е скрит дълбоко някъде, то със сигурност няма да стане спойката. Твърде изменчив, тръгващ си и жизнерадостен е стрелешкия знак за един скорпион. А тя иска съвпад на слънце с венера там!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #219 -: Юли 04, 2013, 09:33:57 am »

Защооо- аз я подкрепям!

Всъщност сега като се замисля Мейл е малка и е добре за жизнен опит да й се случи един такъв подчертано личен скорпион. Да пробва от всичко. Така или иначе с това стрелешко слънце няма да се преживеят, освен ако няма други свръхсилни конфигурации. Но тя не каза нищо за личните си планети. Да, има планети в козата, може и луната в телец да свърши работа, но стрелецът, ако й избива, за което досега нямаме недвусмислени доказателства, по-скоро е скрит дълбоко някъде, то със сигурност няма да стане спойката. Твърде изменчив, тръгващ си и жизнерадостен е стрелешкия знак за един скорпион. А тя иска съвпад на слънце с венера там!

Ами защото слънцето й по антисия се пада в КОЗИРОГ и има голям шанс да направи секстил със Скорпионските планети ;)
Според мен добре се е насочила.