При мене новолунието попада върху прогр.луна в 1 дом.
Цитат на: natalia в Юли 02, 2013, 06:46:24 pmПри мене новолунието попада върху прогр.луна в 1 дом.Този аспект ми се струва положителен... нали Луната се свързва и с майчинството; все едно започваш нов етап и ново начало...
и забравих да добавя - новолуние опозоция нат.венера У на 5 дом.Опозицията беше предизвикателство или избор?
Цитат на: natalia в Юли 02, 2013, 08:13:45 pmи забравих да добавя - новолуние опозоция нат.венера У на 5 дом.Опозицията беше предизвикателство или избор?Мисля, че и двете едновременно Но съм срещала мнения, че при опозицията /като аспект/ решението зависи от теб, т.е. ти правиш избора...
Цитат на: Vanila в Юли 02, 2013, 08:22:54 pmЦитат на: natalia в Юли 02, 2013, 08:13:45 pmи забравих да добавя - новолуние опозоция нат.венера У на 5 дом.Опозицията беше предизвикателство или избор?Мисля, че и двете едновременно Но съм срещала мнения, че при опозицията /като аспект/ решението зависи от теб, т.е. ти правиш избора... Тоест взимаш някакво решение на база предизвикателството,което ти е отправила опозицията ли?
Мисля, че и двете едновременно Но съм срещала мнения, че при опозицията /като аспект/ решението зависи от теб, т.е. ти правиш избора...
А при квадрата друг ли прави избора вместо теб?
Относно новолунието,ще е в 12ти дом секстил с венера и квадрат уран У7 и 8.
Айде,в 8 ч сатурн директен,а в 10ч новолуние.Стига сте спали