Луната се свързва с храната и кухнята, а по 6 дом е обслужващият персонал.
Цитат на: Lillie в Януари 03, 2014, 06:26:24 pmМисля, че ретро Венера не е особено подходяща, но зависи и от наталната карта, какви указания има там.Освен ако не става върос за финансиране, което вече многократно е било обсъждано и се е отлагало поради някакви причини във времето.става въпрос за финансиране на филм, не се е обсъждало преди това. А ретроградния марс през март проблем ли ще е?
Мисля, че ретро Венера не е особено подходяща, но зависи и от наталната карта, какви указания има там.Освен ако не става върос за финансиране, което вече многократно е било обсъждано и се е отлагало поради някакви причини във времето.
До сега в две карти съм наблюдава У8 в 5дом за аборти.Важи ли това и за загуба на дете,но на вече порастнало дете?Или са други показателите?
Цитат на: MoonLight в Януари 08, 2014, 07:16:45 amДо сега в две карти съм наблюдава У8 в 5дом за аборти.Важи ли това и за загуба на дете,но на вече порастнало дете?Или са други показателите?При мен У8 е в 5ти, не съм имала аборти, нито спонтанни, нито по желание. Не, че се знае занапред, де.
У5 или У8 имаш предвид за наследството?
Знае ли някой - какво трябва да се гледа за аборти в картата?