Здравей Гост

Коя е била най-щастливата ви соларна година? Имали ли сте такава? Похвалете се!

• 44 Отговора
  • 7968 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Качвам моята - соларна година 2009/2010. Цялата година беше пълна с много забавления, игри, харчове, покупки на различни неща от интернет, пътувания, запознанства с нови специални хора.  :blink:
Имате ли и вие такава? Ако да - с какво се е отличавала?

*

Vanila

• *
  • 385
Мисля, че най-щастливата ми соларна година тепърва предстои...

Но искам да споделя каква промяна /и облекчение, и радост/ е промяната на знака на прогресивния ми Асцендент от Скорпион в Стрелец. Винаги ще си остана човек с Асцендент Скорпион /по натал/, на за пръв път в живота си се чувствам някак свободно, с лекота, с вяра и поглед към бъдещето...

Искрено завиждам на всички със слънчев знак Стрелец - сега мога поне малко да разбера как е...  :blink:

Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Veselin

• 2737
Между другото, в началото на соларната година тогава за пръв път започнах да ходя на фитнес в зала и точно тогава открих и този астро форум.  :blink:

2004-та...Вкъщи атмосферата беше сравнително спокойна,постоянно харчех пари за глупости,правех каквото си исках и живеех в най-хубавото и луксозно жилище.Довечера ще кача карта.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Veselin

• 2737
Ехее, колко пълен 2 дом, че и новолуние.  ;D А този Юпитер на К5.  :rolleyes:

*

Veselin

• 2737
Ееее, и ти пък. То и аз няма да имам толкова хубав солар, макар че при и следващият ми соларният асцендент ще попада в 5 натален дом, но пък соларното Слънце ще е в 6 дом, а Сатурн ще е в 5 соларен дом - явно, че няма да бъде толкова добра за забавления година.

*

Нова

• 3491
Как може да знаете вие двамата пък дали ще имате или няма да имате по-добър солар. Проверихте всичките до края на живота си ли?

А и не е ли надеждата и стремлението в утрешния ден основна движеща сила. Ми като няма да имате, що го живеете този живот.

Ще имате още много сто пъти по-хубави солари. Всеки следващ е по, по, най.

*

Veselin

• 2737
Човек никога няма как да знае, понеже ако емигрира другаде, тогава соларите му от там нататък се променят коренно и може пак да има сол. асцендент и Слънце в 5 дом, примерно. А и никой не знае колко ще му е продължителността на живота.

Най-хубавата беше цялата 2010.
Соларен АЦ - Телец. Луна в 7ми и Слънце в 5-ти, е няма как, на трон по дом...И Юпитер в 10-ти дом.
2005/2006 също беше много хубава година.
Соларен АЦ в Близнаци. Юпитер и Венера в съвпад в 5-ти дом във Везни.

2011 беше много лоша година. Бях 3 месеца много болна, не се разбра от какво. Соларни Слънце (Упр. на сол. АЦ) и Луна (У12) много зле бяха аспектирани. У8 също много зле аспектиран.

*

Milkyway

• 3770
Не мога да се сетя за най-щастлива...трябва сигурно много да се връщам назад...но както спомена някой по-горе.
Миналата година соларен АС ми беше в 5ти.....добра беше,имаше и любовчица... ;D
Но сравнение с тази/сол АС в 12/  :-X тази е ужасна... :'(

*

toroni

• **
  • 561
Хм, как мога да забравя - 2004/2005 г. Тогава бяхме най-щастливи с мъжа ми - то не бяха пари, пътешествия и безгрижие  -от континентите само в в Австралия не сме били. Беше мечтано време  ;D.
Качвам двата солара
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Lillie

• 30532
Не си спомням скоро да съм имала година, която да не е била помрачена с нещо. Да не говорим за щастлива. Все някакви проблеми, в повечето случаи идващи от други хора, не от мен самата.

Дори ако е имало по-приятни години, обикновено в рамките на годината има и положителни събития, и събития, които помрачават радостта, създават напрежение.

Вече считам годината за добра, ако не съм изяла поредното л-о от някой. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Уникална тема... :blink: Поздравления за нея....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=i0ifilehEDDUt-u1368367604&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=31&mth=gw&sday=30&smon=7&syr=2013&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast= Опитвам се да си тълкувам солара сам и искам да ви попитам соларният ми асцедент  в радикален 12 дом ли попада ,че не съм много сигурен  :-\

2004-та...Вкъщи атмосферата беше сравнително спокойна,постоянно харчех пари за глупости,правех каквото си исках и живеех в най-хубавото и луксозно жилище.Довечера ще кача карта.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Uran

• 6041
Да, но повече такъв хубав солар няма да има, нито пък аз, в желанието си да търся хубави солари, все намирам гадни - такива, в които асц. попада в 12 дом или се засичат 4, 8 и 12 - явно ще мрем скоро и затова така.

И на мен соларите ми са такива- с подчертани 4, 8 и 12-ти домове, а тези- с лъвскате асценденти, безвъзвратно са отминали. :(

При мен най-успешните години са били при соларен АЦ в Телец.

В натала имам Слънце в Телец в 7-ми дом, съответно соларен АЦ е попадал в натален 7-ми дом, без значение дали е имало точен съвпад със Слънце или не, това са били много щастливи години.

Текущия ми солар е пак с АЦ в Телец, минали са само 3 месеца от започването му, но засега поне се очертава много динамична година с обещаващ потенциал.
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

priya

• **
  • 1263
и аз като Ванила мисля, че моят най-щастлив солар предстои. пък ако ще той да е и този, в който ще се мре ;D това по повод изказването на Сунили, която  - както е видно от солара на мъжа ѝ - и тя, и мъжът ѝ са в доста по-млада от мен група - опитва да вкарва сарказъм, въпреки младостта им - наместо оптимизъм, по-съответстващ на младостта им.

до сега - най-щастлив и най-нещастен едновременно солар съм имала 3 пъти. 1998/1999, 2001/2002, 2007/2008.
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Lillie

• 30532
Надявам се и моят най-щастлив тепърва предстои, каквото ще да става оттук нататък - в крайна сметка няма да е по-зле, отколкото досега е било. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
При мен най-успешните години са били при соларен АЦ в Телец.

В натала имам Слънце в Телец в 7-ми дом, съответно соларен АЦ е попадал в натален 7-ми дом, без значение дали е имало точен съвпад със Слънце или не, това са били много щастливи години.

Текущия ми солар е пак с АЦ в Телец, минали са само 3 месеца от започването му, но засега поне се очертава много динамична година с обещаващ потенциал.

А какъв е бил профекционния ти асцендент през годината ?