Аз пък съм забелязала, че в живота до всеки козирог Господ поставя и един овен, за да му материализира именно сериозната работа.
Цитат на: Нова в Август 08, 2013, 02:12:19 pmАз пък съм забелязала, че в живота до всеки козирог Господ поставя и един овен, за да му материализира именно сериозната работа. А пък до един Овен поставя една Дева .
Близането е моментно желание...Колкото и да го ближа, накрая винаги свършва !
От близане на самоубийство, как стана това Венера.... пак си ретро ))
Цитат на: Crabby в Август 08, 2013, 02:19:34 pmОт близане на самоубийство, как стана това Венера.... пак си ретро ))prenesoh ne6ti4ko ot narkomaniite http://astrosite.org/forum/index.php/topic,6800.80.html
Тук голямо близане става! пу, да не ви е уроки... Жалко, че не се пласирах на време... с моя сладолед (имам предвид, че имам такъв в хладилника - някой да не си помисли нещо двусмислено!) :blink:
vij .. jelanieto za samoubiistvo sa6to e momento, tova sa samo misli v glavata, dalja6ti se na stres nai ve4e. da uto4nim 4e govorim za zdrav psihi4eski 4ovek, kakvato si /to si li4i/. takiva misli za samoubiistvo obiknoveno ne se realizirat, za6toto mozakat ni ne gubi kontrol i nqma da pozvoli da realizira6 tezi misli. imame vatre6en instinkt za samosahrannenie.
Цитат на: venerra в Август 08, 2013, 02:20:50 pmЦитат на: Crabby в Август 08, 2013, 02:19:34 pmОт близане на самоубийство, как стана това Венера.... пак си ретро ))prenesoh ne6ti4ko ot narkomaniite http://astrosite.org/forum/index.php/topic,6800.80.htmlБез такива, прати я тук във Варна на терапия за 1 седмица, всичк ще се оправи
Цитат на: Калоян Иванов в Август 08, 2013, 02:26:18 pmТук голямо близане става! пу, да не ви е уроки... Жалко, че не се пласирах на време... с моя сладолед (имам предвид, че имам такъв в хладилника - някой да не си помисли нещо двусмислено!) :blink:Аз ги подготвям цял ден с тоя аватар, а ти даже не го хареса.... за сладоледа ти в хладилника де
Цитат на: Crabby в Август 08, 2013, 02:26:30 pmЦитат на: venerra в Август 08, 2013, 02:20:50 pmЦитат на: Crabby в Август 08, 2013, 02:19:34 pmОт близане на самоубийство, как стана това Венера.... пак си ретро ))prenesoh ne6ti4ko ot narkomaniite http://astrosite.org/forum/index.php/topic,6800.80.htmlБез такива, прати я тук във Варна на терапия за 1 седмица, всичк ще се оправи da be ..to4no vav varna 6te q pratim..vie tam s toq asparuhov most...
Това много точно за мен важи Но нали при мъжете гледаме луните и венерите, аз съм сигурна, че съм се влюбила в луната и венерата му, а не в слънцето. И понеже си мрънкаме - на моменти ми идва да го убия, като почне да говори, тоя девешки меркурий не го изтрайвам :41: Това е като латерна, не млъква.
Краби, нали твърдиш, че Ирина не е асц. козирог, кой близнак ще пусне тема "Мрън-мрън", те ще си висят в дрън-дрън
Цитат на: Crabby в Август 08, 2013, 02:32:15 pmЦитат на: sunnily в Август 08, 2013, 02:30:13 pmКраби, нали твърдиш, че Ирина не е асц. козирог, кой близнак ще пусне тема "Мрън-мрън", те ще си висят в дрън-дрън Всеки Близнак Съни Ние и мрънкаме и дрънкаме Не мисля така, ти си рак и отвътре ти идва да мрънкаш и да даваш назаден
Цитат на: sunnily в Август 08, 2013, 02:30:13 pmКраби, нали твърдиш, че Ирина не е асц. козирог, кой близнак ще пусне тема "Мрън-мрън", те ще си висят в дрън-дрън Всеки Близнак Съни Ние и мрънкаме и дрънкаме