Здравей Гост

Мрън-мрън

• 329 Отговора
  • 69015 Прегледи
*

irina

• **
  • 587
Re: Мрън-мрън
« Отговор #280 -: Август 23, 2013, 01:35:38 pm »
"Здраве" нямам ама май има един Бочко  ;D

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #281 -: Август 23, 2013, 01:58:01 pm »
Ще взема да взема един, той всеобхватно лекува май  :blink: освен ако не са пък гъбички и взема, че ги ядосам ... баси, спирт, сулфатиацол, лепенки, оксикорт, всичко пробвах що има в аптечката в офиса и това продължава да си седи и да ме сърби и да ме влудява.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #282 -: Август 23, 2013, 02:21:15 pm »
Петък агонистичен следобед без грам работа... намазах си мистерията на левия крак с вазелин, че само това не съм пробвала  ;D ;D и гледам аз лунари за юни като почина единия ми шеф и на козирожката карта и на близнашката виждам попадения, бива ли такова нещо да няма еднозначност  :(

*

Нова

• 3491
« Отговор #283 -: Август 23, 2013, 02:22:58 pm »
Несправедлив е към теб тоз живот, Иринчеее, Иринче, направо не знам как го живееш )))))))))))))))))))))) Аз пък съм си турила една мазна усмивка и гледам самодоволно все едно вече спечелих от тотото ))))))))))))))))))))

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #284 -: Август 23, 2013, 02:28:16 pm »
 ;D ;D ;D Питаш ли ме с тоз товар как се справям...???

Пускай тото, то ако трябва да го спечелиш, ще го спечелиш, ако ще и 5 злокобни транзита да са те приклещили, а ако не трябва да спечелиш на едро, поне ще има компенсация и ще намериш 1-2 лв ... аз преди месец как намерих 2 стотинки в пясъка на Царево  :blink:!!

*

Нова

• 3491
« Отговор #285 -: Август 23, 2013, 02:30:26 pm »
Злокобни транзити нямам в момента, само добри. Аз на едро не ща да печеля, за какво са ми всичките тези пари, искам четворка от 6/42.

« Отговор #286 -: Август 24, 2013, 08:58:14 am »
Оф, вече и във фейса ли изпращат подобни покани?! Значи сайтовете за запознанства ряпа да ядат ;D

Цитат
Mariam Ibrahim

Dear Friend,
Of course i know that this my message will come to you as a surprise, but never mind i only wanted us to know each other better, for the interest of a long lasting relationship. So if you will not mind i will like you to only reply to this my message through my private email address ( mariam.ibrahim28@yahoo.com ) which is the only way i can share the details of my private life with you, as well as the better way for you to tell me everything i need to know about you. However i shall be waiting to receive an email message from you at my yahoo mail box shortly after reading this message.
With Regards.

*

Uran

• 6041
« Отговор #287 -: Август 25, 2013, 09:46:54 pm »
Възможно ли е асцендент стрелец и Юпитер във водолей във 2 интерсептиран дом да дават стиснатост? Или аз нещо не съм наред или часът не е верен :-\

Ако Сатурн го аспектира зле, а и Луна е в някой по- "прагматичен" дом/знак, ДА.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #288 -: Август 25, 2013, 09:49:03 pm »
Оф, вече и във фейса ли изпращат подобни покани?! Значи сайтовете за запознанства ряпа да ядат ;D

Цитат
Mariam Ibrahim

Dear Friend,
Of course i know that this my message will come to you as a surprise, but never mind i only wanted us to know each other better, for the interest of a long lasting relationship. So if you will not mind i will like you to only reply to this my message through my private email address ( mariam.ibrahim28@yahoo.com ) which is the only way i can share the details of my private life with you, as well as the better way for you to tell me everything i need to know about you. However i shall be waiting to receive an email message from you at my yahoo mail box shortly after reading this message.
With Regards.

Отговори му: How about a big cup of SHUT THE FUCK UP Nigger :)
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #289 -: Август 26, 2013, 08:53:21 am »
Съни, странна работа, сега ме накара да погледна картата на моето теле със стрелешки асцендент, който е един от най-широкопръстите хора, които не само аз, а човечеството познава... Юпитер е във везни в 9 в близък съвпад със Сатурн, който е у2 (въпреки че в 2 е интерсептиран водолей, тоест Сатурн е само на куспидата, не е вътре в дома козирог много, не знам дали и това влияе). Луната е в близнаци, но е в 6 дом. Има и телешки стелиум в 5. В 5, в 5, ама все пак си е телешки... "Стиснатостта" при него е, че примерно не му дават пари да си купи дреха за 200 лв като може и за 20. Но като цяло си е прахосник от класа.

*

Нова

• 3491
« Отговор #290 -: Август 26, 2013, 09:08:43 am »
Мрънкалник, оправи ли ти се проблемацията с неясен произход на крака?

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #291 -: Август 26, 2013, 09:44:10 am »
 ;D
Не!
Ама ми изчезна от главата и мислите заедно с петъчната агония, така че пак съм доволна.

*

Нова

• 3491
« Отговор #292 -: Август 26, 2013, 12:45:10 pm »
Този телец със слънце в 5 и асц. стрелец с юпитер във 2 си чака стотинката, ти не знаеш какъв срам е това. То верно че и аз малко попрекалявам с бакшишите, ама в крайна сметка, като ми е кеф, що пък да не оставям. Вече ще знам - има си хора за всички, за кафе и бар един тип, за некафе и небар - други ;D
Аз още изтрезнявам от събота, че така омесих алкохола, иначе се почувствах стара, като видях как над 50-годишни дами и господа не спряха да танцуват латино 6 часа, а аз станах само на рока. Силно се стреснах и започвам да спортувам усилено, няма да се излагам вече я, само да стоя и да пия ;D

А така!

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #293 -: Август 26, 2013, 12:45:26 pm »
Този телец със слънце в 5 и асц. стрелец с юпитер във 2 си чака стотинката, ти не знаеш какъв срам е това. То верно че и аз малко попрекалявам с бакшишите, ама в крайна сметка, като ми е кеф, що пък да не оставям. Вече ще знам - има си хора за всички, за кафе и бар един тип, за некафе и небар - други ;D
Аз още изтрезнявам от събота, че така омесих алкохола, иначе се почувствах стара, като видях как над 50-годишни дами и господа не спряха да танцуват латино 6 часа, а аз станах само на рока. Силно се стреснах и започвам да спортувам усилено, няма да се излагам вече я, само да стоя и да пия ;D

О звучи като един друг Телец, който познавам... накара ме да звънна на КФС и да им държа смета, защо не сме си получили пюренцата.. и подгласяше до мен на Английски.. и да знам какъв срам е...

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #294 -: Август 26, 2013, 12:46:48 pm »
Ей от такива субекти на телетата ни излиза име за скръндзави животинки!

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #295 -: Август 26, 2013, 02:21:08 pm »
Имаше един лаф " ма той умрял ма"  ;D ;D ;D ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #296 -: Август 26, 2013, 02:25:30 pm »
Лелеее, брат ми рови в кофите за боклук, защото минал покрай една и чул църкане, а вътре 4 новородени котенца и ги носи вкъщи. Някой ги изхвърлил, отървал се. И се започват денонощни грижи за бебетата, адаптирани млека, стоплени до точната температура, обтъркване с памук, натопен в чай от лайка все едно ги облизва майка ми, защото нали те така се изхождат, иначе не. Когато е на работа... майка ми поема дежурствата. След няколко дни носи вкъщи и още едно такова малко, с болно краче, някой го зарязал до едно дърво и с мляко в една капачка и така си измил съвестта... По едно време 5 бебета без майка, решават, че брат ми им е майка ))))))))) Аз от Бс купувам неща от ветеринарни клиники, обяснявам се на доктори... майтап.

Всички са изгледани, здрави и живи, няма сакати, пораснали хубави едногодишни котета, към днешна дата само един от тях Рижко си живее у нас, ма те са свободни котки и си прескачат оградите, а и трябва да се освободи място за нови нуждаещи се )))))))))))

*

Veselin

• 2737
« Отговор #297 -: Август 26, 2013, 02:26:33 pm »
Браво на брат ти, Нова!!!!!!

*

Нова

• 3491
« Отговор #298 -: Август 26, 2013, 02:46:47 pm »
Аз също съм убедена, че котката е кармично животно и също знам приказки.

Но у дома нещата са на друга плоскост, не е за търсене на карма. Мога да ви кажа начин с чаша и листче хартия как се ловят насекоми и се пускат навън, дава им се шанс, а не се убиват, щом ти пречат. Брат ми така лови комари и ги пуска навън, веднъж ходи така да пуска в една горичка хлебарка. А веднъж в знак на съгласие две хлебарки летяха от 12-я етаж. Аз вчера пуснах от 6 етаж 2 паяка.

Нищо не се убива. Не може така с лека ръка да считаш, че твоята душа е по-достойна за вселената.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #299 -: Август 26, 2013, 02:51:13 pm »
Райд макс и на хлебарките и на комарите!!!