Здравей Гост

До новорегистрираните

• 324 Отговора
  • 100798 Прегледи
Re: До новорегистрираните
« Отговор #260 -: Август 23, 2013, 07:35:13 pm »
Проблеми при по- високата степен на образование т.е. висше, имал ли си?
Магистър по счетоводство и бакалавър по финанси...
Имал съм, да...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #261 -: Август 23, 2013, 07:37:17 pm »
Никога не съм имал проблеми с образованието, даже напротив...
С професорите и доцентите даже спорих при това с аргументи...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Uran

• 6041
« Отговор #262 -: Август 23, 2013, 07:37:55 pm »
Имал съм, да...
Ето, проявил се е. :blink:
Друго, което ми хрумна, са болестите по 5 дом- заради квадрата със Сатурн- у6.

« Отговор #263 -: Август 23, 2013, 07:39:17 pm »
Имал съм, да...
Ето, проявил се е. :blink:
Друго, което ми хрумна, са болестите по 5 дом- заради квадрата със Сатурн- у6.
Какви болести..? Не съм имал венерически, слава богу...

*

Uran

• 6041
« Отговор #264 -: Август 23, 2013, 07:43:18 pm »
Гледам, че са ти писали доста съфорумките. Едвали ще добавя нещо ново и различно.
Не приемай буквално писанията. Аз се бях филмирала като прочетах идиотиите за 12 дом, а той си е за силните. :blink:

« Отговор #265 -: Август 23, 2013, 07:45:28 pm »
Гледам, че са ти писали доста съфорумките. Едвали ще добавя нещо ново и различно.
Не приемай буквално писанията. Аз се бях филмирала като прочетах идиотиите за 12 дом, а той си е за силните. :blink:
Е кое му е силното...Според мен е ужасно...
Разтълкувай ми квадрата нептун/сатурн, моля те

*

Uran

• 6041
« Отговор #266 -: Август 23, 2013, 07:48:04 pm »
Веднъж свързано с болести/медикаменти, втори път- проблем в места изискващи дисциплина, йерархия, "уважение" на авторитети.

« Отговор #267 -: Август 23, 2013, 07:49:26 pm »
Веднъж свързано с болести/медикаменти, втори път- проблем в места изискващи дисциплина, йерархия, "уважение" на авторитети.
Ами да чукна на дърво рядко боледувам...но за 2рото е абсолютно вярно

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #268 -: Август 25, 2013, 09:41:24 pm »
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fLk_1XgvFwI [/youtube]
« Последна редакция: Август 25, 2013, 10:05:34 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #269 -: Август 28, 2013, 02:38:26 pm »
Всеки знае че Меркурий управлява комуникацията,че Юпитер носи късмет и тн и тн...но никога не съм чула някой да говори за Земята,за нашата Земя...Какво управлява нашата планета???  :unsure:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #270 -: Август 28, 2013, 07:01:54 pm »
Защото повечето астро школи поставят условно Земята в центъра на всичко, геоцентрична система. Виж какво пише за Земята в хелиоцентрична карта според астрологичната школа на Маги - http://www.magihelena.com/magi_lessonsyms.htm.

« Отговор #271 -: Август 28, 2013, 07:12:34 pm »
Всеки знае че Меркурий управлява комуникацията,че Юпитер носи късмет и тн и тн...но никога не съм чула някой да говори за Земята,за нашата Земя...Какво управлява нашата планета???  :unsure:
Срещала съм мнение, че Земята е свързана с 1/ва чакра - Муладхара и оттук  тя е основата, корена на всичко. Отговаря за умението ни да отстояваме себе си като тяло, да преживеем на физическо ниво... тук на земята ;D
"Когато ни споходи нещастие е най-добре да запазим спокойствие, защото все още не се знае какви ще са вредите, а какви ползите от него."
Платон

« Отговор #272 -: Август 28, 2013, 07:31:49 pm »
Защото повечето астро школи поставят условно Земята в центъра на всичко, геоцентрична система. Виж какво пише за Земята в хелиоцентрична карта според астрологичната школа на Маги - http://www.magihelena.com/magi_lessonsyms.htm.
Не съм доволна от това обяснение.Луната и Земята били прекалено близо,за да се разграничат.Земята представлявала човечеството...Само това????? Кой орган управлява,какви неща в ежедневието и живота ни управлява? Никой нищо не казва.....

« Отговор #273 -: Август 29, 2013, 12:21:04 pm »
Хора, здравейте, ще ми простите, ако тук не е точното място да питам, но ...
Ако има някой време и желание, нека ми каже мое Слънце съвпад със СВЗ на партньор 8 градуса в 1 дом какво ще да значи? И Лилит мой доста близо до негов Нептун. Много благодаря!

*

Asol

• 4140
« Отговор #274 -: Август 29, 2013, 12:34:20 pm »
Дрийм, Земята е референтната точка, ако погледнеш изображението на една натална карта,  в празния кръг в средата се намира Земята и в частност конкретен човек, т.е. в астрономичен аспект взаимоотношенията с другите планети от Слънчевата система се разглеждат спрямо нея. Земята е тази, на която се "случва" резултатът от уравнението.

« Отговор #275 -: Август 29, 2013, 12:46:28 pm »
Дрийм, Земята е референтната точка, ако погледнеш изображението на една натална карта,  в празния кръг в средата се намира Земята и в частност конкретен човек, т.е. в астрономичен аспект взаимоотношенията с другите планети от Слънчевата система се разглеждат спрямо нея. Земята е тази, на която се "случва" резултатът от уравнението.
Разбирам,но тя е планета,а планетите имат влияние. Ако имаше друга форма на живот извън Земята,как ли би влияла тя на другата планета да речем?

*

Asol

• 4140
« Отговор #276 -: Август 29, 2013, 01:05:46 pm »
Планетите нямат влияние.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #277 -: Септември 02, 2013, 11:21:04 am »
Хора, здравейте, ще ми простите, ако тук не е точното място да питам, но ...
Ако има някой време и желание, нека ми каже мое Слънце съвпад със СВЗ на партньор 8 градуса в 1 дом какво ще да значи? И Лилит мой доста близо до негов Нептун. Много благодаря!

добре е е СВ със слънце

относно планетите-  няма как да нямат влияние- нали имат маса и са като огромни магнити:)

Just_a_Dream-  има и хороскоп построен от слънцето- можеш да си направиш в астрокома, той е по в езотеричните среди ( макар те да твърдят, че  луната  гълтала души и щяла да оживява някой ден)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #278 -: Септември 23, 2013, 03:05:57 pm »
Къде може да се провери точният час на раждане — в родилния дом, ГРАО в общината…? Имам отрязък от половин час, по спомени на майка ми, но тя все пак не си е гледала часовника :) Правил съм карти за началото и края на интервала, по Плацидус една планета мърда между втори и трети дом, а по Кох няма промени. В този ред на мисли, коя система на домовете използвате и защо?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #279 -: Септември 23, 2013, 03:10:24 pm »
Доколкото съм запозната, часът на раждане трябва да е вписан в регистъра на родилното, но тази информация се подава и в ГРАО, като обикновено закръглят часовете. При отклонение в рамките на половин час може да се направи ректификация при астролог, точният час да се засече по събития.

Повечето бг астролози работят с Плацидус. Кох използват последователите на западните школи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.