Здравей Гост

Решителни ли сте?

• 63 Отговора
  • 8476 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Решителни ли сте?
« -: Август 20, 2013, 12:32:33 pm »
Има ли неща,които Ви тормозят? В коя сфера?
Решителни ли сте? Лесно или трудно вземате решения? Бързо или бавно?
Какъв знак имате на АСЦ и ИЦ?
Къде са управителите на АСЦ и ИЦ?
Какви аспекти имат помежду си и в какъв аспект са с Луната Ви?
Как е ситуиран Марс в картата Ви? Има ли аспект с управителите на АСЦ и ИЦ?
В коя област вземате най-бързо решения?
Къде Ви е трудно да вземете решение? :rolleyes:
Мислите ли, че там където решенията са взети бързо сте били на прав път?

Приятно писане...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Re: Решителни ли сте?
« Отговор #1 -: Август 20, 2013, 01:04:26 pm »
Най-трудно вземам решения, свързани със смяна на работа, смяна на дом и смяна на партньор.

Марс в мутабелен знак в съвпад с ІС/опозиция с МС, има полуквадрат с У7 (ДС във фиксиран знак, У7 е ретрограден и в съвпад с ЮЛВ), иначе само тригони.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2 -: Август 20, 2013, 01:15:05 pm »
Нещaтa при мен стоят тaкa,много съм нерешителнa,винaги и във всяко едно отношение се колебaя,нещaтa при мен винaги сa нa 2 ,дaже и обувки кaто си купувaм,тръгнaлa съм зa черни понеже нямaм ,хaресaлa съм си,но в същият момент виждaм същите бели и се почвa голямото чудене дaл идa вземa белите или черните.Дaже и кaто зaвърших средното си много се чудих кaквa специaлност дa зaпишa,в крaйнa сметкa зaписaх прaво учa го вече 3 години и сегa тепървa зaписaх нa учa психология.Все се колебaя дaли съм взелa прaвилното решение ,колкото повече отлaгaм мисля ,че грешa,a колкото по-бързо и внезaпно вземa някое решение ,то се окaзвa прaвилно.От мaлкa съм отдaвaлa тaзи моя нерешителност и товa,че винaги пред мен имa двa изборa и по двaтa пътя искaм дa тръгнa и ми се трувaт прaвилни от товa ,че нaвремето когaто съм се родилa сa ме зaписaли в родилното с едно име,a след товa родителите ми сa го сменили с друго..инaче в кaртaтa ми нещaтa стоят тaкa...aсц.водолей ИЦ-в последният грaдус нa телец 29,37 мисля ,че по прaвилно дa приемa близнaци и мерк. зa упр нa ИЦ
Упр.нa aсц. Е Урaн рaзположен в 12д в козирог в секстил с мерк и без aспект с лунaтa
Упр нa 4д мерк рaзположен в 1 в риби в почти точен съвпaд със слънцето,опозиция нa лунaтa и секстил с урaнМисля ,че моятa нерешителност и товa ,че винaги се колебaя между две нещa,в единият момент искaм едно в следвaщият съвсем друго идвa от мaрс рaзположен в 4д в близнaци квaдрaт с мерк и куинконс с урaн :)
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Нова

• 3491
« Отговор #3 -: Август 20, 2013, 01:28:37 pm »
Трябва да има фикс акцент, за да си непоколебим и неизменчив, това е. Казана дума, хвърлен камък и ако ще ада да се разтвори, ти да държиш курса. Брат ми е риби, но с фиксирани оси, кардинална луна, марс на дц и фикс мерк и у асц пак във фиксиран и това важи в пълна степен за него, въпреки слънцето.

Лили също създава впечатление за фиксаж във форума.
А и това, което тя дава като пример за несмяната на нещата си важи на сто процента и за слънчеви фиксирани знаци, може би за водолей не чак толкова. За кардиналните зависи от стихията, то е ясно кои какви са.

Обратната страна на монетата е, че си неадекватен на света, защото единственото съществуващо статукво е промяната. И тогава теченията на живота ти идват като шамар. Но няма пълно щастие, затова няма и идеален знак.

« Отговор #4 -: Август 20, 2013, 01:31:19 pm »
Никога не съм била решителна, винаги се съмнявам и колебая в решенията си.
Асц Дева, чакам постоянно знаци на съдбата, Луна във Везни, днес съм на един акъл, утре на друг. Затова обичам астрологията, намирам оправдание в постъпките си.

« Отговор #5 -: Август 20, 2013, 01:36:04 pm »
Слънце в Лъв с Луна в Козирог...по голяма решителност даже наглост, как да няма...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #6 -: Август 20, 2013, 01:41:56 pm »
ами нй трудно жзимам решения що се отнася до личните неща до връзки и такива работи асц в рак управирел на асц в 5ти

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Август 20, 2013, 01:45:34 pm »
Трябва да има фикс акцент, за да си непоколебим и неизменчив, това е. Казана дума, хвърлен камък и ако ще ада да се разтвори, ти да държиш курса. Брат ми е риби, но с фиксирани оси, кардинална луна, марс на дц и фикс мерк и у асц пак във фиксиран и това важи в пълна степен за него, въпреки слънцето.

Лили също създава впечатление за фиксаж във форума.
А и това, което тя дава като пример за несмяната на нещата си важи на сто процента и за слънчеви фиксирани знаци, може би за водолей не чак толкова. За кардиналните зависи от стихията, то е ясно кои какви са.

Обратната страна на монетата е, че си неадекватен на света, защото единственото съществуващо статукво е промяната. И тогава теченията на живота ти идват като шамар. Но няма пълно щастие, затова няма и идеален знак.

За себе си мога да кажа..,че освен фиксираната Луна с друг фиксаж не мога да се похваля.
Изключително бърза и решителна съм...
Упр. на ИЦ според класиците Юпитер , според съвременната астрология Нептун.
Управител на АСЦ Плутон според съвременната Плутон , според класиците Марс.
Аспекти с Луната имат всички управители...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Нова

• 3491
« Отговор #8 -: Август 20, 2013, 01:48:19 pm »
Значи при теб, Марая, ац и луна по фикс, а слънце, мерк, иц подвижни? Венерата я помня, марса какъв беше?

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #9 -: Август 20, 2013, 01:49:08 pm »
а аз пък виждам че нещата се разпадат и пак продължавам да ги кърпя и да ги сглобявам и не казвам край

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #10 -: Август 20, 2013, 02:12:49 pm »
Управител на ац луна в 5ти управител на дц Меркурий в 8ми по между си нямат аспекти

« Отговор #11 -: Август 20, 2013, 02:13:41 pm »
Новa относно шaмaрите нa животa ,много тежко и с много сълзи и рaзочaровaние ги изживявaм,имaм чувството,че е дошъл крaят нa светa,но кaкто сa кaзaли хорaтa всяко чудо зa три дни и при мен тaкa.След всяко рaзочaровaние или удър първите 2-3 дни сa много болезнени зa мен,но след товa се пробуждaм презaреденa с нови сили,положителни емоции и огромнa дозa оптимизъм,готовa.дa зaгърбя лошото и зaбрaвилa ,че ми се е случило и с нови мисли, колко много нови възможности и врaти сa пред мен,a aз съм седнaлa дa плaчa..продължaвaм нaпред  нaучилa своите уроци и извaдилa поукa от случилото се :)
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #12 -: Август 20, 2013, 02:17:44 pm »
Марс има аспект с мерк тригон иначе е везнишки в 4ти

*

Yaya

• 2265
« Отговор #13 -: Август 20, 2013, 02:27:13 pm »
АЦ ВЕзни с Плутон на К
ДЦ Овен с Луна на К
ИЦ Водолей с квадратиран Уран
МЦ - Лъв. Марс в Лъв в квадрат с У ИЦ и в тригон с Луната.

Много се чудя и мая, накрая скачам на дълбокото и каквото сабя покаже. Да, трудно решавам, но си нося кръста от решенията после  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #14 -: Август 20, 2013, 02:28:33 pm »
Много хубава тема. Рядко срещам и мъже по-решителни от мен. Естествено и голяма нерешителност съм проявявала, но това също има цена.  :blink: .Аз съм с Асц Стрелец и Луна Стрелец. Марс в Скорпион, управител на ИЦ.

« Отговор #15 -: Август 20, 2013, 02:31:20 pm »
Много хубава тема. Рядко срещам и мъже по-решителни от мен. Естествено и голяма нерешителност съм проявявала, но това също има цена.  :blink: .Аз съм с Асц Стрелец и Луна Стрелец. Марс в Скорпион, управител на ИЦ.
Истински пожар ще дойдеш...браво...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Август 20, 2013, 02:42:10 pm »
Значи при теб, Марая, ац и луна по фикс, а слънце, мерк, иц подвижни? Венерата я помня, марса какъв беше?

Марс е кардинален. В козирог и 2-ри дом...Перфектно аспектиран.

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Август 20, 2013, 02:44:01 pm »
АЦ ВЕзни с Плутон на К
ДЦ Овен с Луна на К
ИЦ Водолей с квадратиран Уран
МЦ - Лъв. Марс в Лъв в квадрат с У ИЦ и в тригон с Луната.

Много се чудя и мая, накрая скачам на дълбокото и каквото сабя покаже. Да, трудно решавам, но си нося кръста от решенията после  ;D

Защо и кога решаваш трудно? :rolleyes:
Не ти ли се струва,че трудните решения не винаги са най-правилните?

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Август 20, 2013, 02:45:44 pm »
Асц Дева, чакам постоянно знаци на съдбата, Луна във Везни, днес съм на един акъл, утре на друг. Затова обичам астрологията, намирам оправдание в постъпките си.

Колкото и кардинална да е Везната...,колебанието е сякаш силната и страна. ;) :P

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #19 -: Август 20, 2013, 03:23:39 pm »

Колкото и кардинална да е Везната...,колебанието е сякаш силната и страна. ;) :P
Кое и е силното извиняваи ама аз незнам какво искам или по точно знам ама не знам даи го сикам с теб това ли е силното на везната извиняваи