Много се затруднявам вече в този форум... Всеки нов член, рано или късно излиза, че е стар член... Мъже, на които викат жени..или жени, които се правят на мъже?!
Все ей такива неща чета, и после как човек да приема всички, като има постоянни атаки и внушения кой какъв бил, и от кога бил тук и това кой ник му бил подред...
Аз се обърках, а и в интерес на истината не съм сигурна, че искам да знам цялата истина..
Та в този ред на мисли ми изниква въпроса, какво точно трябва да е станало с теб във форума, че да искаш да му отмъстиш и да се криеш зад друг ник? Срам те е от истинската ти същност или имаш други цели? НЕ ВИЗИРАМ НИКОГО, който реши да се намери в моите думи си е негов проблем. Но не е ли това малко глупаво и детинско, дори просташко.. Все пак астрологията е това, което ни влече, какво значение има зад кой ник нейм си, кой те харесва, всички сме хора...
За тези, които са тук под друга самоличност/ник, искам само да кажа, че вие не уважавате себе си и предавате собственото си Аз, за да се докажете... сами преценете колко струвате тогва....