Здравей Гост

Най-слабото и най-силното качество и проявление на наталната ни луна

• 98 Отговора
  • 12169 Прегледи
*

remedeos

• **
  • 1038
Уважаеми съфорумци,каня ви в темата,ако има вече такава,моля да бъда прехвърлена.Най-официално заявявам,че не съм Марая,Вижън,Кали или други заподозряни стари потребители :blink:Така,че не виждам причина за игнориране,както правите с нови потребители.Предлагам да споделим опит за нашата луна.Кога е слаба/в смисъл чувствителна/и се налага да я скрием зад метални доспехи,кога е топ гън ;DСлед минута започвам с моята Жана Дарк ;D

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
Уважаеми съфорумци,каня ви в темата,ако има вече такава,моля да бъда прехвърлена.Най-официално заявявам,че не съм Марая,Вижън,Кали или други заподозряни стари потребители :blink:Така,че не виждам причина за игнориране,както правите с нови потребители.Предлагам да споделим опит за нашата луна.Кога е слаба/в смисъл чувствителна/и се налага да я скрием зад метални доспехи,кога е топ гън ;DСлед минута започвам с моята Жана Дарк ;D
според мен е слаба, когато е ранена.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

remedeos

• **
  • 1038
Ако може,да споделим лично усещане,а не астро клишета,ако пък са верни да потвърдим.Слаба имам предвид като наше субективно усещане.Като наша уязвима или силна точка при проявлението на душата.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
ок,ще чакаме тогава да започнеш с твоята.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
Добър вечер!
Най-слабите ми планети са ранените, понеже астроправилата са верни, може да звучат като клишета, не знам.
Силната ми есенциално планета също ми е  беше слабост мнооого години, вече не е така.
Ако визираш конкретно да говорим-какво усещаме, Ремедеос, то усещанията са субективни и сами по себе си не са мъдрост за мен.
Уточни се, евентуално.
Виж, понеже  спомена за плутон някъде в темите/напоследък не чета тук, извинение.../ то -тогава нищо не е достатъчно изразимо с думи...

На мен луната ми е контузена от Плутон квадрат...Не мисля и възприемам като лош аспект...Даже напротив...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

remedeos

• **
  • 1038
Е,явно в хорарните е по-астрологични :PЗапочвам с моята многострадална Геновева-луна в риби.Признавам,че усещам тази майка Тереза,като най-уязвимото си място.Много страда тая и много съчувства,около нея се навъртват всички луди,кахърни,бездомни ,.нещастни.Привличам ги като магнит.Не деля хората,винаги съм познавала всички/почти/луди на Варна и София.Много от тях обичам и те мен.Нормалните и те се редят на опашка,за да черпят енергия.Ако не откривах личния животворен извор,щяха да ме пресушат.За моя броня,метална маска ползвам плутон и забелязвам,че нормалните ги респектира и държи настрана,обаче другите аутсайдери безпогрешно надушват луната ми,а може би виждат Нептуна кацнал на асц.

*

remedeos

• **
  • 1038
Простете,но аз не съм експерт,моята е в опозиция с Меркурий.Не мислех,че е прецакана,заради него,а и наистина питах за субективни самонаблдения,а не сухи обобщения.Никой не е длъжен.

*

remedeos

• **
  • 1038
Лека нощ ,утре ще пиша за евентуалната сила на луната ми,наистина исках да споделите човешки,как я усещате вашата без есенциални и мултифункционалнни его клизми,но турете му пепел..Астрологията е дъвкана много преди нас,от нас остава да я изследваме чрез себе си и наблюдавайки другите.Не заменям експириънса с книги.Благодаря за включването ;D

*

Enigma

• **
  • 1077
Това с клизмите-грубичко.
Ами тъпо усещах нещата-има-няма 20 години работа по луната-мен пък ме познават потенциалните самоубийци и ме надушват все още. Как се справям-н-тите транзити на сатурн и плутон вече ме втвърдиха като скала, надявам се. непоисканото добро към хората с труден живот не е услуга, а хвърлена енергия на вятъра, за да правят отново своите грешки.
какво искаше да кажеш за хорарната астрология?
« Последна редакция: Септември 10, 2013, 11:19:00 pm от Enigma »

*

Smarta

• **
  • 575
Енигма, какво имаш предвид като казваш, че твоя силна есенциално планета е била слаба много години, но сега вече не е? (Интересува се моята лошо ударена Венера, която ми е краен диспозитор и има много силно влияние в картата ми. Ще ти бъде безкрайно благодарна!)

Мойта водолейска Луна мрази да и нареждат каквото и да е, много обича да я духа вятъра, да е на открито и широко, да ходи пеша по много часове, да е сама през повечето време, да чете книги и най-вече астрология (може да чете, защото Меркурий и е седнал на главата и я научи), в някои ситуации излъчва ледено студена свежест и новите хора наоколо си мислят, че е много надута, понякога изумява рибешкото Слънце с тоталната липса на съчувствие и вътрешен ангажимент, това е най-безчувствената и студена Луна, която можеш да си представиш. Тя всъщност не чувства, а мисли. А, и понеже е петодомна, само секс и е в главата.

Такова описание ли се искаше?
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

Браво, Смарта.. Супер си. Мисля, че ще си паснем с теб.
Я кажи: какво имаш в 5-ти дом освен луна?
И второ, къде е управителят му в кой дом/знак ти е?
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Smarta

• **
  • 575
Браво, Смарта.. Супер си. Мисля, че ще си паснем с теб.
Я кажи: какво имаш в 5-ти дом и в кой знак е?
И второ, къде е управителят му в кой дом/знак ти е?
В 5 ми е Луна на калъп с Меркурий във Водолей и Венера в Козирог (с нея удари на ядец, отвратително праволинейна е), Козелът е У5 във 2 във Везни (елегантно твърд бих казала), виждаш взаимна рецепция, още по-зле, един вибратор не мога да си купя, защото го считам под достойнството си да се забавлявам с ерзац неща - то долу в подписа има частично упътване, позазяпай се. Защо питаш, гадже ли си търсиш? Слабичко ти е везнишкото, а на мен везнишкото ми е слабото, та може и да не си паснем.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

*

Enigma

• **
  • 1077
Енигма, какво имаш предвид като казваш, че твоя силна есенциално планета е била слаба много години, но сега вече не е? (Интересува се моята лошо ударена Венера, която ми е краен диспозитор и има много силно влияние в картата ми. Ще ти бъде безкрайно благодарна!)

Мойта водолейска Луна мрази да и нареждат каквото и да е, много обича да я духа вятъра, да е на открито и широко, да ходи пеша по много часове, да е сама през повечето време, да чете книги и най-вече астрология (може да чете, защото Меркурий и е седнал на главата и я научи), в някои ситуации излъчва ледено студена свежест и новите хора наоколо си мислят, че е много надута, понякога изумява рибешкото Слънце с тоталната липса на съчувствие и вътрешен ангажимент, това е най-безчувствената и студена Луна, която можеш да си представиш. Тя всъщност не чувства, а мисли. А, и понеже е петодомна, само секс и е в главата.

Такова описание ли се искаше?
Вторият ти абзац е най-хубавота, нищо че 2 съседни знака не се гледат. Това е тъжното, но и печелившето-да имаш различни несъвместими, но допълващи се неща. И аз -така.
За луната-ами водна, с Лилит си вървят, има и точен секстил. Но нали луната е емоционална психо-адаптация, тя не е логика, тя е инстинктивно чувство/емоция/. Е, има и интуиция, ама кой ще си признае, че го четеш, ползвай си го там и си мълчи....

*

Smarta

• **
  • 575
Вторият ти абзац е най-хубавота, нищо че 2 съседни знака не се гледат. Това е тъжното, но и печелившето-да имаш различни несъвместими, но допълващи се неща. И аз -така.
За луната-ами водна, с Лилит си вървят, има и точен секстил. Но нали луната е емоционална психо-адаптация, тя не е логика, тя е инстинктивно чувство/емоция/. Е, има и интуиция, ама кой ще си признае, че го четеш, ползвай си го там и си мълчи....

На мен ми е добре, питай ги другите - звънят, вдига Слънцето или Венера, а на срещата после отива Лунатааа... А тя си е самодостатъчна и може да ти мълчи сума си време. Всъщност повечето хора затова ме харесват - защото ги слушам дълго и внимателно (докато си почивам, говоренето е усилие все пак), освен това урановата ми Луна не съди никой, както казах на нея и е все през... и на хората им е едно широко около врата... изслушани, приети, ех!

Кажи ми как слабата ти планета стана силна, моля!

В 5 ми е Луна на калъп с Меркурий във Водолей и Венера в Козирог (с нея удари на ядец, отвратително праволинейна е), Козелът е У5 във 2 във Везни (елегантно твърд бих казала), виждаш взаимна рецепция, още по-зле, един вибратор не мога да си купя, защото го считам под достойнството си да се забавлявам с ерзац неща - то долу в подписа има частично упътване, позазяпай се. Защо питаш, гадже ли си търсиш? Слабичко ти е везнишкото, а на мен везнишкото ми е слабото, та може и да не си паснем.

мдааа... "без коментар" е най-удачния коментар тук май!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Smarta

• **
  • 575

мдааа... "без коментар" е най-удачния коментар тук май!
Водолейската Луна в аспект с Уран редовно си забравя предния мост в чашата на нощното шкафче. Който я познава, всякога е подготвен.

*

Enigma

• **
  • 1077

На мен ми е добре, питай ги другите - звънят, вдига Слънцето или Венера, а на срещата после отива Лунатааа... А тя си е самодостатъчна и може да ти мълчи сума си време. Всъщност повечето хора затова ме харесват - защото ги слушам дълго и внимателно (докато си почивам, говоренето е усилие все пак), освен това урановата ми Луна не съди никой, както казах на нея и е все през... и на хората им е едно широко около врата... изслушани, приети, ех!

Кажи ми как слабата ти планета стана силна, моля!
Има какво да се работи докато си жив, но аз съм си в хармония с нея. Ами-как и аз си имам ураново, направих онова, на което му викат сублимация, говорим за марс, мисля, че трансформирах в голяма степен грубата му енергия. Заработих я за себе си-включих я в моите неща, в моя живот и моето развитие, и понеже по презумпция е планета,касаеща и другите-така ги оставих те да се  приближават към мен, подарих им ненужното за мен състезание за-каквото там...
Тоест ,планетата ми не стана силна,щот едва ли й пука за мен, ами мисля аз й изнамерих друго лице, което ми е симпатично и лежи на сърце.

*

Нова

• 3491
Не разбирам защо определяте като слаба една Ваша ранена планета. Напротив, аз бих определила като такава точно неаспектираната, сбутаната, не на място. Темата е за луната, но повдигнахте завесата и за другите и пак ще повторя колко съм недоволна от моя неаспектиран ретро осмодомен скорпи юпитер. И преди съм казвала, че по-добре да взема гумичката и да го изтрия, защото само носи прекаляване при аспекти с луната и венера. Иначе не зная какво прави в хороскопа ми. А като си помисля, че по класическата ми е и у на асц., то мъката ми става още по-голяма. Затова залагам на нептун и западната, защото иначе се чувствам онеправдана от астрологията. ;D
Луната ми е шест точки, без курс ))), но много аспектирана разходящо, не искам да се оплаква от нея. И не е справедливо. Уча се, че емоциите са лош съветник и се мъча да отрезнявам от тях. Имам прогрес. Определено съм добра ученичка.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Хубава тема.

Моята луна винаги е топ гън, сериозно много я обичам, че ако не беше тя, не се знае рибешкото слънце в 8ми дом до къде щеше да я докара.

При нея обаче най-силното й качество е и най-голямата й слабост. В стрелец е и е оптимист до края на света, че и за другите светове, освен това много бързо забравя миналите неща, все гледа напред. Това обаче й пречи да осъзнае напълно това, което се е случило и емоционалните реакции свързани с него.