Излиза че трябва да сме в синхрон с вибрациите на планетите, за да ни се размине меко и безпроблемно, а дали ще го правим съзнателно или несъзнателно е друг въпрос. Но ако подходим съзнателно, вероятно ще смегчим тежките последствия. Аз вярвам че е възможно да отработим някои транзити, съгласно енергията на задаващата се планета и съответната конфигурация с натална планета. Преди много години, когато бях млада и зелена и знаех за зодиите само от разпространявани машинописни страници, ми се случиха много неща. Плутоновия транзит през Скорпион, ми разката играта, ако имах бегла представа тогава от отработване, вероятно сега последствията щяха да са други...Към настоящия момент също преживявам тежки транзити, не съм правила съзнателни стъпки за отработването им, но мога да кажа, че са били интуитивни (явно натрупания опит с годините се проявява като интуиция) и последиците са по-скоро градивни. Рано ми е да правя равносметка, но се надявам да няма щети, а да събирам плодовете...Вяра, вяра и пак вяра.