Здравей Гост

Сами носим отговорност за всичко

• 110 Отговора
  • 28531 Прегледи
Re: Сами носим отговорност за всичко
« Отговор #60 -: Октомври 11, 2013, 06:49:10 pm »
Цапни едно уиски с ред бул и всичко ще си дойде на мястото..:))))

Не пия нито уиски, нито ред бул, нито кола.

Но принципно добър съвет даваш - ще сляза да си взема един бейлис.

Пък утре - глад, детокс и английска сол. Помирать, так с музыкой!  ;D
Много ясно, кви ангели кви деволи , кви миндили...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #61 -: Октомври 11, 2013, 06:50:59 pm »
те не са ти нито деца, нито семейство. и това добре го знаеш.

никой не казва да ги хвърляш. има форуми за търсене на осиновители. за който иска да им намалява бройките. за който не иска - оправдания много. дори в полза да се снабдят с още някое коте в крайна нужда именно от техните грижи.
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #62 -: Октомври 11, 2013, 06:52:21 pm »
Там е работата, че НЕ искам да ги давам и само намирам оправдания. Болна ще лежа, ще се влача по корем, но котките не си ги давам. :)) Пък и в тая къща всички решения вземам аз! :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #63 -: Октомври 11, 2013, 06:55:13 pm »
Там е работата, че НЕ искам да ги давам и само намирам оправдания. Болна ще лежа, ще се влача по корем, но котките не си ги давам. :))

поздравления. една такава като теб край мен - снабдила се с алергия, съвсем не заради котките си космати. лежа и лежи болна, гърчи се. не си ги дава. снабди се с астма и лежа месеци по болници с опасност за живота - но котките не дава. последно се снабди и с аритмия и порок на сърцето от астмата, пак не заради котките. разбира се. и котките не дава. 

на това се казва - героизъм.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Октомври 11, 2013, 06:57:56 pm »
Уф, само не ми вкарвайте паранои. Отивам да си взема бутилчица. :))

А алергията не е съвсем безобидно нещо, особено след като се изостри и навлезе в дихателните пътища. Имам си и сърдечни проблеми - засега се обажда само лека пронизваща болка от време на време, но съм родена със сърдечна аритмия.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #65 -: Октомври 11, 2013, 08:37:20 pm »
Да ви кажа, напоследък все повече ми се разклаща вярата в тъй наречената карма - "каквото си посял, това ще пожънеш". Не видях да е много валидно в нашия свят... И като цяло ме е обзело едно безверие, сигурно защото Злите Сили ме изпитват ;D - искат да мина към Тъмната страна. Ооооом!

Сега за моята душа се борят пълчища ангели и дяволи, да видим коя йерархия ще спечели.  :rolf:

На мен отдавна ми е разклатена вярата в това, ако изобщо някога съм я имала.
"Харошую религию придумали индусы.." :)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #66 -: Октомври 11, 2013, 08:56:13 pm »
хайде посмейте се малко:

Цитат
Моля, въведете вашата парола!
- "рози"
- недостатъчен брой на символи в паролата
- "розови рози"
- паролата трябва да съдържа поне една цифра
- "1 розова роза"
- паролата не трябва да съдържа празни полета
- "1розовароза"
- паролата трябва да съдържа поне 10 различни символа
- "1шибанарозовароза"
- паролата трябва да съдържа поне една главна буква
- "1ШИБАНАРОЗОВАРОЗА"
- паролата трябва да съдържа поне една малка буква
- "1ШибанаРозоваРозаДаТияНав раВъвГъза"
- паролата трябва да съдържа поне един специален символ
- "1ШибанаРозоваРозаДаТияНав раВъвГъза!!!!!!"
- тази парола вече е заета.

;D ;D ;D последното мнение ме кефи:) има и други ..български казан
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #67 -: Октомври 11, 2013, 08:56:28 pm »
добре. ама - такова заглавие е невалидно. или иначе казано - няма как да се валидира. примерно - петранка си има проблеми, за нейните проблеми - петранка си носела цялата отговорност. а че проблемите на петранка се състоят в това, че мъжът й я зарязал, защото родила близнаци с тежки увреждания, не по нейна вина, и за капак - тук съвсем по нейна вина - петранка отказала да ги хвърли на боклука, и си ги гледа, пък избягалият мъж дори не плаща издръжка. петранка е гледачка на децата си, които са в нужда от 24 часови грижи, и скъпи лекарства, и искат да ядат дори, искат и дрехи, и скъпи колички за инвалидността си, искат и топло да им е през зимата. изобщо - на петранка понякога й идва да направи групово самоубийство заедно с обречените си дечица, които иначе обича безкрайно, през останалото време дерзае някак самичка във враждебния свят, но тя съвсем сама си е виновна. ц ц ц.
Eвала, на петранка,че не си е зарязала децата.
Повечето влизат тук първоначалон, защото имат болка някаква. После как продължават е друг въпрос.

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #68 -: Октомври 11, 2013, 09:30:12 pm »
Уф, само не ми вкарвайте паранои. Отивам да си взема бутилчица. :))

А алергията не е съвсем безобидно нещо, особено след като се изостри и навлезе в дихателните пътища. Имам си и сърдечни проблеми - засега се обажда само лека пронизваща болка от време на време, но съм родена със сърдечна аритмия.
Алергията не е безобидно нещо, така е. Лошото е, че се мултиплицира, ако не я извадиш навън. Стои, дреме, почва с дерматози, после-дихателни проблеми, задушаване. Моя близка е с овен и -марс в рак, знаеш :lol:, когато потисне емоциите стига до пристъп с лаеща кашлица и-урбазон накрая.
Исках да кажа-къде ти е марса, успяваш ли да извадиш всичко, да го канализираш чисто физически?
Аз малко не съм съгласна със сублимацията по отношение на марс, той си е физически и си иска мотика, пот, спорт, бой, ако трябва. :blink:

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #69 -: Октомври 11, 2013, 09:41:48 pm »
а тези, дето много знаят да си гледат собствения живот, не да си пренасят проблемите върху другите.

това  в конкретния контекст може да го каже само някой, който наистина не е способен да види по-далеч от носа си, нито дори да си представи, че съществува по-далечна гледка.

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #70 -: Октомври 11, 2013, 09:54:18 pm »
Аз да се доизкажа ;D
Преди да открият плутон, е бил само марс. Но новият управител праща нещата навътре, урбанизацията е довела много нови болести. Днес-по-малко физически травматизъм, повече автоимунни, онко-заболявания.
Когато не чупим чинии, нещо в нас се чупи-казва го психиатър. Или -бг-модел е , аз някой ден ще тръгна с калашника.
Много стерилен този днешния живот, много лицемерен и болен. Дори се съобразяваме да кажем какво мислим, защото-как ще ни приемат?

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #71 -: Октомври 11, 2013, 09:58:57 pm »
Цитат
повече автоимунни, онко-заболявания.

не е точно така - тези винаги ги е имало, просто - едва в по-нова епоха са добили популярност и опити за лечение. не е като чумата да покоси 10 града vs баба мара умря от болки в корема/демек имала си е раче бабата/която е била на 35 всъщност. 

все пак - в по-новите - според теб плутонови епохи за заболяванията - средната продължителност на живота се е увеличила трикратно.

*

astro

• 475
« Отговор #72 -: Октомври 11, 2013, 10:15:27 pm »
Отговорността не се свързва с проблеми,а с всичко в живота. Да поемеш отговорност за живота си се иска повече от това да се чудиш как да се заяждаш.
Отговорността се свързва с планетата Сатурн. При  някои от  тук присъстващите Сатурн дава много...,при други кастрира.
И е така...господ  на бодлива крава рога не дава.

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #73 -: Октомври 11, 2013, 10:19:14 pm »
Цитат
повече автоимунни, онко-заболявания.

не е точно така - тези винаги ги е имало, просто - едва в по-нова епоха са добили популярност и опити за лечение. не е като чумата да покоси 10 града vs баба мара умря от болки в корема/демек имала си е раче бабата/която е била на 35 всъщност. 

все пак - в по-новите - според теб плутонови епохи за заболяванията - средната продължителност на живота се е увеличила трикратно.
Ами по-
малко рак е имало едно време, ти как мислиш -поясни,не загатвай. Да, чумата е еквивлент на проблема-рак. Не знам, но наблюдявям хора с неотработен плутон-там се явяват гадните неща-чисто физически. Да, проказата и чумата са такива заболявания като рак-днес.
Иначе, четох, „че имало изолирани ракови клетки и при фараон-не знам кой си... Тоест-не е от денс това, винаги ще има нелечими болести...

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #74 -: Октомври 11, 2013, 10:36:27 pm »
нищо не загатвам, съвсем ясно се изразих. болести е имало винаги. някога всички, или поне повечето от сериозните са били нелечими - днес има антибиотици, ваксини за неща като чумата. раци винаги е имало - съвсем не откак плутон бил открит.

а за примера ми: в историческите памет и анали - остават като по-впечатлителни истории за региони, покосени от чума или войни, отколкото хора, починали от рак - самостоятелно и вкъщи.

не намирам нито астрологични, нито медицински паралели между чумата и рака.

и основания като - към днешна дата е доказано, че н брой раци се причиняват от вируси - не са доводи.

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #75 -: Октомври 11, 2013, 10:43:23 pm »
нищо не загатвам, съвсем ясно се изразих. болести е имало винаги. някога всички, или поне повечето от сериозните са били нелечими - днес има антибиотици, ваксини за неща като чумата. раци винаги е имало - съвсем не откак плутон бил открит.

а за примера ми: в историческите памет и анали - остават като по-впечатлителни истории за региони, покосени от чума или войни, отколкото хора, починали от рак - самостоятелно и вкъщи.

не намирам нито астрологични, нито медицински паралели между чумата и рака.

и основания като - към днешна дата е доказано, че н брой раци се причиняват от вируси - не са
Ехо, душко, дано говориш от опит...
Това е, друго няма да кажа, нека плутон извади от теб най-силното, най -доброто-за теб...

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #76 -: Октомври 11, 2013, 10:48:08 pm »
Цитат
Това е, друго няма да кажа, нека плутон извади от теб най-силното, най -доброто-за теб...

от какъв опит, "душко"?

това обръщение е... много показателно културно. от какъв опит да ти говоря? учила съм доста история. толкова от мен.

а втората ти реплика звучи като прокоба ;D пасва си с употребеното обръщение.

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #77 -: Октомври 11, 2013, 10:52:56 pm »
Цитат

от какъв опит, "душко"?

това обръщение е... много показателно културно. от какъв опит да ти говоря? учила съм доста история. толкова от мен.

а втората ти реплика звучи като прокоба ;D пасва си с употребеното обръщение.
Уяу , блякси, ти какво ще кашжеш-как да се поправят нещата, а ДУШКО?
Истинският вкус се познава по това ,което повтърждава, не по  онова ,което крититкува.
Според мен, не си влязла в същността на скорпион и плутон, агресивна  си-значи не си решила за-себе си нещата, нас не ни интересува, ти бъди добре, за себе си...
« Последна редакция: Октомври 11, 2013, 11:02:14 pm от Enigma »

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #78 -: Октомври 12, 2013, 12:23:47 am »

Уяу , блякси, ти какво ще кашжеш-как да се поправят нещата, а ДУШКО?
Истинският вкус се познава по това ,което повтърждава, не по  онова ,което крититкува.
Според мен, не си влязла в същността на скорпион и плутон, агресивна  си-значи не си решила за-себе си нещата, нас не ни интересува, ти бъди добре, за себе си...

моят хирон е в точен съвпад със сатурна ти. но тази вечер никак не съм в настроение да лечителствам  над невежеството. бъдете здрави.

напоследък е истински затруднително меленето с рачешки луни.

а в кои същности аз съм влязла - леле мале.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #79 -: Октомври 12, 2013, 01:30:29 am »
Така Ви искам, дийп топикс и драма, тъкмо като за Петък вечер, или Събота посреднощ - както на Вас Ви е удобно!
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...