Здравей Гост

Да се върне софийското жителство!

• 1107 Отговора
  • 199096 Прегледи
Re: Да се върне софийското жителство!
« Отговор #180 -: Октомври 31, 2013, 05:37:47 pm »
Дебил можеш да кръстиш чвото ти внуче на мен...:)
Аз почнах да се изказвам след като намесваш родителите ми, мисля е нормално за син да ги защити и никои ама никои пряко или косвено не съм засягал с писанията ми пръв!!
Човек не се занимавай с мен...Излишно е да си комуникираме, за мен ти си елементарна жена с провинциален манталитет, която за добро утро вика и крещи...
Ама ти защо веднага се припозна като дебил, аз само писах, че се римува твоя никнейм с тази дума, а не че си дебил  :blink:
И защо лъжеш, че си комуникирам с теб, след като си един от двамата потребители, които са в списъка ми с игнорирани потребители?
Родителите си ти самият пръв намеси, както и моите деца намесваш и продължаваш да го правиш.
Един път пишеш, че не съм ти никаква, а после, че за теб съм елементарна жена, а истината е, че не съм жена за теб , откъдето и да се погледне.  ;D Търси си сложна жена, докато все още не е съвсем късно, защо се занимаваш с елементарните по форумите, гражданино Нерил?
Ми да ще се занимавам, искам да пусна жалба за думи употребени по мой адрес...дай ми данни в лични, мисля да се консултирам с адвокат дали и как може да се пусне жалба, защото хора като теб само от това разбират...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #181 -: Октомври 31, 2013, 06:28:51 pm »
Ха, не знаех, че навремето режимът е бил като в Закона за чужденците в Б-я  ;D - след 5 години брак получаваш право на постоянно пребиваване в страната. В гореспоменатия случай - ставаш столичанин. ;D
Лили, така беше и не само за столицата, а и за останалите окръжни градове, така наречените днес областни центрове   :blink:

В големите градове в бившия Съюз навремето също е било така, поне за Москва съм чувала - т.нар "лимитчики".

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #182 -: Октомври 31, 2013, 06:36:32 pm »
Ха, не знаех, че навремето режимът е бил като в Закона за чужденците в Б-я  ;D - след 5 години брак получаваш право на постоянно пребиваване в страната. В гореспоменатия случай - ставаш столичанин. ;D
Лили, така беше и не само за столицата, а и за останалите окръжни градове, така наречените днес областни центрове   :blink:

В големите градове в бившия Съюз навремето също е било така, поне за Москва съм чувала - т.нар "лимитчики".
В Москва не се ли нервят на напаста от республиките?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #183 -: Октомври 31, 2013, 06:47:53 pm »
Тъкмо писах в другата тема за Москва - заради многото гастарбайтери коренните московчани се изнасят, стига са имат възможност. Да имаш къща извън, но близо до града е доста скъпо удоволствие, трябва да си олигарх.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #184 -: Октомври 31, 2013, 06:53:46 pm »
Тъкмо писах в другата тема за Москва - заради многото гастарбайтери коренните московчани се изнасят, стига са имат възможност. Да имаш къща извън, но близо до града е доста скъпо удоволствие, трябва да си олигарх.  ;D
Ами то от тази напаст, как нема да избягат хорицата...Бе то и в София и Варна сигурно е модерно да се живее извън града-Банкя, Бояна, Драгалевци...Евксиновград, но аз лично не бих..за възможности няма да говоря, знаеш защо пак ще ми броят стотинките...Нема значка де...

Ми да ще се занимавам, искам да пусна жалба за думи употребени по мой адрес...дай ми данни в лични, мисля да се консултирам с адвокат дали и как може да се пусне жалба, защото хора като теб само от това разбират...:)
Кой си ти, че искаш от мене лични данни? Оплаквай се на арменския поп ако щеш, аз не мисля да си губя повече времето в писане на коментари, в отговор на твоите, лишени от всякакъв смисъл! То, не че не си ми бил ясен досега, но днес ми попреля чашата от нерилщина

МАцко като пусна една жалба срещу теб всичко ще си дойде на мястото...Пара нема да искам, само да ми изхвърляш боклука в продължение на 1 - 2 години...Ако не ти некой от родата ти дето живее в София..:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #185 -: Октомври 31, 2013, 06:59:13 pm »
Варна като град не ми харесва, само центърът си го бива и то заради Морската градина. Вилната зона също. Всичко, що е квартали, е мръсно и западнало, нищо че строят търговски центрове и хипермаркети. В Бургас дори кварталите изглеждат по-добре, някак ми е по-чисто и свежо там.

Ако имаше чудеса, щях да живея в родния си град или може би в Киев (столица). Но в чудеса отдавна не вярвам.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #186 -: Октомври 31, 2013, 07:02:22 pm »
Да де ама и ти казваш, че московчани са вдигнали ръце от селската напаст от республиките...Щом те не могат да се оправят, тук в София едва ли..вече и аз не вярвам в чудеса да се случи...ЖИТЕЛСТВО..:)

« Отговор #187 -: Октомври 31, 2013, 07:08:14 pm »
МАцко като пусна една жалба срещу теб всичко ще си дойде на мястото...Пара нема да искам, само да ми изхвърляш боклука в продължение на 1 - 2 години...Ако не ти некой от родата ти дето живее в София..:)
Ти заплашваш ли ме бе, гражданино Нерил!
Ако е нужно да се изхвърля боклука от вас, то трябва първо с теб да се започне.
Отправянето на заплахи публично, дори в интернет пространството, са наказуеми и ако ти не искаш пари, аз ще искам, че на тарикатите само като им бръкнеш в джоба се разбират от дума
Действай смело само че не мога да ти пусна данни на лични, защото си ме блокнала...Ще ми спестиш времето Аз да го направя, а си го бях намислил...:)
И,а,е сделка//:)))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #188 -: Октомври 31, 2013, 07:08:35 pm »
За Москва нямам дупе, т.е. амбиции исках да кажа.  ;D

Една моя бивша съученичка успя да стигне от неголям провинциален град чак до Москва, но не вярвам да е подбирала много средствата за целта.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #189 -: Октомври 31, 2013, 07:11:21 pm »
За Москва нямам дупе, т.е. амбиции исках да кажа.  ;D

Една моя бивша съученичка успя да стигне от неголям провинциален град чак до Москва, но не вярвам да е подбирала много средствата за целта.  ;)
Ама и тук напаста действа по същият начин..:)))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #190 -: Октомври 31, 2013, 07:12:44 pm »
На който му е здрав сфинктерът, да действа. Аз моя си го пазя, нямам амбиции да ставам столичанка.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #191 -: Октомври 31, 2013, 07:18:48 pm »
На който му е здрав сфинктерът, да действа. Аз моя си го пазя, нямам амбиции да ставам столичанка.  ;D
Мишо Шамара и Мира Радева са ти градски, какво мислиш за тях?
Сега си пуснах ТВто и гледам, как обсъждат един от най известните модели мъже извън БГ и го наричат гей и тн...Какво да ти кажа?!?!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #192 -: Октомври 31, 2013, 07:22:39 pm »
Певицата Анджи ми е градска и астрологът Владимир Комаров. :))

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #193 -: Октомври 31, 2013, 07:24:29 pm »
Певицата Анджи ми е градска и астрологът Владимир Комаров. :))
Е Варна си е 2рият по големина град в България...Но като изключим, че теа дни си говорихме некфи глупости, ме кефи как мислиш, особенно за напаста.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #194 -: Октомври 31, 2013, 07:25:29 pm »
Все още е третият по големина град, поне според официалната статистика.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #195 -: Октомври 31, 2013, 07:26:49 pm »
Леле тук във форума в темата за разликата във възраста две жени от селски произход решиха да си общуват с мен, не знам защо. Там може да се види колко им е културата. Не е нужно да имаш знания и да си чел книги, за да нареждат така и говорят с турски думи и обиждат и наместват родители. Еми селянията в душата им няма как да се премахне. За съжаления изпращат и малките си подобия в града и носят кофти гена и възпитание на родителите си в града- жалко за града и малките подобия които не са виновни, че са се родили при такива хора-никои не може да си избира родителите.
Жалко как се употребяват турски изрази, но да обвиняват в липса на грамотност друг човек и същият да им намери и на тях грешка и да не си я признаят. Жалко за града...Ето заради това трябва да се въведе жителство....

Аааа, значи "аланкоолу" не ти харесва, така ли? ;D Какво ще кажеш за звучната дума, използвана в Аржентина, choto? ;D
Аз да съм намесвала родителите ти? Що в множествено число говориш? Не можеш да пишеш правописно. ОК. Явно и да броиш не можеш. ;D
Да те питам защо си се навлякъл във форум по астрология, след като нито разбираш от астрология, нито се интересуваш от нея, нито имаш желание да я изучаваш? Иди на психолог и си решавай проблемите в кабинета му/й. Твоите дълбоки комплекси само там могат да... не, не мисля, че и там могат да ти помогнат. Ти си просто един трол, който се чуди кой форум да спами в премногото свободно време, с което разполага, защото няма какво друго да прави с живота си освен да се яде с хората и да ги обижда. Но с тази ниска култура, с която разполагаш, какво ли друго би могъл да направиш. Забележи, че не слагам въпросителна, защото не очаквам смислен отговор.

« Отговор #196 -: Октомври 31, 2013, 07:27:56 pm »
Все още е третият по големина град, поне според официалната статистика.
Кой е 2рият? Полски Тръмбеш или Оряхово...хаххаахахаха...ми айде да ги населяват по бързо да израстват в службата дет се вика..:)

« Отговор #197 -: Октомври 31, 2013, 07:31:04 pm »
Леле тук във форума в темата за разликата във възраста две жени от селски произход решиха да си общуват с мен, не знам защо. Там може да се види колко им е културата. Не е нужно да имаш знания и да си чел книги, за да нареждат така и говорят с турски думи и обиждат и наместват родители. Еми селянията в душата им няма как да се премахне. За съжаления изпращат и малките си подобия в града и носят кофти гена и възпитание на родителите си в града- жалко за града и малките подобия които не са виновни, че са се родили при такива хора-никои не може да си избира родителите.
Жалко как се употребяват турски изрази, но да обвиняват в липса на грамотност друг човек и същият да им намери и на тях грешка и да не си я признаят. Жалко за града...Ето заради това трябва да се въведе жителство....

Аааа, значи "аланкоолу" не ти харесва, така ли? ;D Какво ще кажеш за звучната дума, използвана в Аржентина, choto? ;D
Аз да съм намесвала родителите ти? Що в множествено число говориш? Не можеш да пишеш правописно. ОК. Явно и да броиш не можеш. ;D
Да те питам защо си се навлякъл във форум по астрология, след като нито разбираш от астрология, нито се интересуваш от нея, нито имаш желание да я изучаваш? Иди на психолог и си решавай проблемите в кабинета му/й. Твоите дълбоки комплекси само там могат да... не, не мисля, че и там могат да ти помогнат. Ти си просто един трол, който се чуди кой форум да спами в премногото свободно време, с което разполага, защото няма какво друго да прави с живота си освен да се яде с хората и да ги обижда. Но с тази ниска култура, с която разполагаш, какво ли друго би могъл да направиш. Забележи, че не слагам въпросителна, защото не очаквам смислен отговор.
Аланкоолу не знам, какво означава и те питах 1000 пъти...Турски не говоря...:)
А от астрология се интересувам, но пак казвам повечето сте по добри от мен. За някои неща и теми си изказвам мнението и не съм имал желание да дразня никого. А щом се засягат некакви си хора ми нищо не мога да направя, дори и хапчета да им купя.

« Отговор #198 -: Октомври 31, 2013, 07:37:01 pm »
Питай Google за думите, които не знаеш, а също и за добър специалист. Само с хапчета няма да стане.

« Отговор #199 -: Октомври 31, 2013, 07:38:44 pm »
Питай Google за думите, които не знаеш, а също и за добър специалист. Само с хапчета няма да стане.
Ясно няма да ти помогнат. А какво означава турската дума, след като я употребяваш по мой адрес си застани зад думите...