Здравей Гост

Да се върне софийското жителство!

• 1107 Отговора
  • 199483 Прегледи
Re: Да се върне софийското жителство!
« Отговор #860 -: Декември 18, 2013, 04:11:49 pm »
Джъст, от всички колеги в офиса само моят лаптоп се вижда от шефа. Зад гърба ми има стъклена стена, отвъд нея е шефът, на няколко метра разстояние. Но аз не чатя по цял ден и не злоупотребявам. Дори ако от време на време надничам и драскам нещо във форума, тове не ми пречи на работата, нито на концентрацията - междувременно върша и служебните си задължения. А тия си чешат езиците, пречат ми и са като мухи без глави, все замаяни. Повече от час моля колежката да ми прати едно изречение на скайпа, за да мога да го вмъкна в един анекс. Вече й напомних няколко пъти – каза ми “да, изпращам!“. Гледам – пак няма нищо... Сигурно пак е отпътувало другаде, все ги мята в скайпа на първия срещнат абонат от списъка и после се чудим къде е отишъл документът. До гуша ми дойде от глупаво обкръжение.  :-X
То и аз не злоупотребявам-като има работа върша си я.Не виждам защо трябва да скучая през останалото време и не че нямам интернет на телефона-мога и през него да влизам,ама не е в това въпроса.Водолея си е Водолей-кажеш ли му да не прави нещо-той ще го направи.  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #861 -: Декември 18, 2013, 04:13:51 pm »
От зъбното колелце избираш Safety и оттам InPrivate Browsing. Май така беше.
А иначе историята лесно се трие. Пак от зъбното колелце Safety, после Delete Browsing history и после OK.

Но ако не ви дава да ползвате интернет, защо тогава имате интернет? :rolleyes:
Мирабела,много ти благодаря.Ще изпробвам технологията утре,че сега и без това не го очаквам да дойде.Хронологията ми излиза на мен в един сектор "предпочитани".В момента щом излизам от интернет просто изтривам "днес" и така до следващото влизане,но най удобно би ми било ако изобщо няма какво да трия,че е много досадно иначе.А Лили,на теб шефа ти е супер! Дали не беше Водолей?  :rolleyes:

« Отговор #862 -: Декември 18, 2013, 04:14:39 pm »
Няма се дам лесно млад и зелен, някоя да ме настъпи я...:)

Божеее, щели да го настъпят!  ;D Не ми се виждаш такъв тип.
Ами не съм никак даже..:)
От 18 годишен ми разправят...Тиииии ще видиш как някоя ще ти стъпи на врата, лекции даже са ми чели, ама ей го на до 34 не ми се е случило...жилав съм..хахахахахааххахахаххха
Но нямам 600 млн за да реша демографският проблем по света..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #863 -: Декември 18, 2013, 04:15:21 pm »
А как ви звучи колежка да ви прати едно изречение, за да го вмъкнете в анекс, който тя е изготвила? Вероятно защото копипейстът е изключително трудна работа и не може да го направи сама.

Честно ви казвам, вече съм вдигнала ръце от тия, като хванати от гората.  :91:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #864 -: Декември 18, 2013, 04:51:07 pm »
Сега я видях тази тема  ;D
Гласувам с ДА, щото го имам хихиххихи
започвам да я чета  ;)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #865 -: Декември 18, 2013, 04:54:47 pm »
Сега я видях тази тема  ;D
Гласувам с ДА, щото го имам хихиххихи
започвам да я чета  ;)
Верно? Ти нали си от Пловдив до колкото си писала тук де...Ти представяш ли да си ми съседка и аз да не знам...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #866 -: Декември 18, 2013, 04:55:45 pm »
Яя от Пловдив ли си?  :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #867 -: Декември 18, 2013, 04:56:44 pm »
Не съм, ти не живееш ли до Нели в стария апартамент?

Джъст, от Пловдив съм и живях в София 10г, та и от там се броя.... викай ми космополит или Гагарин за по-кратко  ;)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #868 -: Декември 18, 2013, 05:02:06 pm »

Джъст, от Пловдив съм и живях в София 10г, та и от там се броя.... викай ми космополит или Гагарин за по-кратко  ;)
Ами не да ти кажа....:)

« Отговор #869 -: Декември 18, 2013, 05:02:46 pm »

Живяла съм на 20 места.Конкретизирай нещо  ;D

« Отговор #870 -: Декември 18, 2013, 05:07:47 pm »
Джъст от Пловдив съм имал няколко гаджета...Едната живееше на Капитан Райчо другата в Тракия, ама ми се виде като нашият Люлин...другите не мога да се сетя...Мисля Кючук Париж ли некакви такива квартали бяха...:) И хотелите ги знам на изуст...хахахахаха
Пловдив ми харесва като град...Южняшките жени са за предпочитане пред студения севр...:)

« Отговор #871 -: Декември 20, 2013, 08:14:06 am »
До къде стигна бунта на младите?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #872 -: Декември 20, 2013, 12:48:42 pm »
Джъст от Пловдив съм имал няколко гаджета...Едната живееше на Капитан Райчо другата в Тракия, ама ми се виде като нашият Люлин...другите не мога да се сетя...Мисля Кючук Париж ли некакви такива квартали бяха...:) И хотелите ги знам на изуст...хахахахаха
Пловдив ми харесва като град...Южняшките жени са за предпочитане пред студения севр...:)

тц.. тц..всичко знае тва момче ;D
И кой ти е любимия хотел в Пловдив?
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #873 -: Декември 20, 2013, 01:35:58 pm »
Нямам любим, бил съм в Тримонциум и Санкт Петербург..:)

« Отговор #874 -: Декември 21, 2013, 11:49:05 am »
Наблюденията са ми покрай празниците са, че жените са се разгонили масово. Което е добра коледока честно казано!...:)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #875 -: Декември 21, 2013, 11:55:31 am »
От престоя си във форума ли правиш такива заключения?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #876 -: Декември 21, 2013, 11:59:56 am »
От престоя си във форума ли правиш такива заключения?  ;D
НЕ РАЗБИРА СЕ...Тук всички са анонимни и от други градове...Тук в София ми прави впечатление...масово по заведения стада с жени и се оглеждат като пирани, а вчера на РДто на моята приятелка някакви от другата маса ме зяпаха и коментираха, а очевидно не бях сам...
Но така трябва...Бунт на младите и показна сексуалност...Приветствам такива мероприятия, за да се превърнат в действащи предпреятия и ведомства...ХАХАХАХХАХА

« Отговор #877 -: Декември 21, 2013, 12:01:16 pm »
Сексуалната революция мина през 60-те години. Изтървал си я. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #878 -: Декември 21, 2013, 12:03:29 pm »
Тук в София ми прави впечатление...масово по заведения стада с жени и се оглеждат като пирани

Въобще не се учудвам, не ми казваш нищо ново.  ;D

Цели стада... не звучи ли малко пресилено?  ;D

Идват празници, съвсем скоро стадата ще се изнесат по родните си места.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #879 -: Декември 21, 2013, 12:07:51 pm »
Те може да са от местните стада. На рояци.ком. И те имат право да запразнят по баровете.