Леле тук във форума в темата за разликата във възраста две жени от селски произход решиха да си общуват с мен, не знам защо. Там може да се види колко им е културата. Не е нужно да имаш знания и да си чел книги, за да нареждат така и говорят с турски думи и обиждат и наместват родители. Еми селянията в душата им няма как да се премахне. За съжаления изпращат и малките си подобия в града и носят кофти гена и възпитание на родителите си в града- жалко за града и малките подобия които не са виновни, че са се родили при такива хора-никои не може да си избира родителите.
Жалко как се употребяват турски изрази, но да обвиняват в липса на грамотност друг човек и същият да им намери и на тях грешка и да не си я признаят. Жалко за града...Ето заради това трябва да се въведе жителство....
Аааа, значи "аланкоолу" не ти харесва, така ли?

Какво ще кажеш за звучната дума, използвана в Аржентина, choto?

Аз да съм намесвала родителите ти? Що в множествено число говориш? Не можеш да пишеш правописно. ОК. Явно и да броиш не можеш.
Да те питам защо си се навлякъл във форум по астрология, след като нито разбираш от астрология, нито се интересуваш от нея, нито имаш желание да я изучаваш? Иди на психолог и си решавай проблемите в кабинета му/й. Твоите дълбоки комплекси само там могат да... не, не мисля, че и там могат да ти помогнат. Ти си просто един трол, който се чуди кой форум да спами в премногото свободно време, с което разполага, защото няма какво друго да прави с живота си освен да се яде с хората и да ги обижда. Но с тази ниска култура, с която разполагаш, какво ли друго би могъл да направиш. Забележи, че не слагам въпросителна, защото не очаквам смислен отговор.