Здравей Гост

Комплекс на малоценност

• 103 Отговора
  • 16891 Прегледи
Re: Комплекс на малоценност
« Отговор #100 -: Октомври 24, 2013, 08:51:21 pm »
Примера за Буда беше в отговор на Веско за кармата, а именно непривързването към нещата.

Както и да е...
Пърпъл, защо не започнеш да се занимаваш с нещо ПРАКТИЧНО. След като си търсиш работа, най-вероятно имаш свободно време - използвай го, когато започнеш работа ще се чудиш откъде да го намериш. Сега ти е паднало.
Спортувай, учи език, чети, плети, плеви  :blink:. каквото ти харесва.
МНОГО по-добре от колкото да се въртиш напразно и да се ядосваш.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #101 -: Октомври 24, 2013, 09:08:43 pm »
А защо не чуваш комплиментите и хубавите думи?Смяташ ли ги за неверни или ги имаш за празнословие?Защо даваш сила и храниш негативните си мисли.Така се самоотравяш  и доброволно отблъскваш живителния еликсир -думите на любим човек.Опитвай се да генерираш любов и уважение към себе си и няма да нагрубяваш тези,които срещаш по пътя си.

« Отговор #102 -: Октомври 24, 2013, 09:37:15 pm »
 ;D
Ха, че ти имаш много козове в ръцете си  - воля-спорт, четене, готвене
Може би комуникацията с хората трябва да позасилиш (ако не бъркам)

« Отговор #103 -: Октомври 24, 2013, 10:17:01 pm »

Може би комуникацията с хората трябва да позасилиш (ако не бъркам)

Да - нямаш идея колко си права  ;D Аз съм престъпно срамежлива  :-[

Ами тренирай - по пет пъти на ... ден  ;D, хващаш някого на пътя, на опашката или където и да е и заговаряш за нещо, и после пак и пак. Преди години бях попаднал на една обява за работа, оказа се, че трябва да се продават книги директно на хората. Излязох с трима човека и ги гледах как работят. Единият работеше от 3-4 месеца и не спираше да говори с хората и беше доста забавен. Той ми разказа, че в началото се спичал много здраво. Но постепенно нещата се обръщат, по-скоро Натрупват, както при изучаване на език, когато започнеш да говориш в началото е трудно и постепенно нещата си тръгват.
ПРАКТИКА  :blink:
( той съм  :blink:)