Здравей Гост

Венера съвпад Плутон квадрат Уран-14,15ноември

• 52 Отговора
  • 6886 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Re: Венера съвпад Плутон квадрат Уран-14,15ноември
« Отговор #20 -: Ноември 14, 2013, 05:03:10 pm »
Всъщност, тъпото е, че Венера ми е господар на хороскопа и управител на АЦ. Хубавото е, че това е транзит, несвързан с картата ми и не аспектира пряко натална планета, но квадратира прогресивен Меркурий.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #21 -: Ноември 15, 2013, 10:00:13 am »
При мен даде събитийност.От нищо и никаква глупост вчера с мъжа се скарахме.Тая сутрин от инат не му говорех,но вече ми мина.Оффф,пуст инат!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #22 -: Ноември 15, 2013, 10:08:52 am »
И при мен имаше подобно проявление,но до някъде го очаквах,защото празнувахме двоен рожден ден.А когато се съберат плутонищата в семейството ми винаги става така.Почти ме разплакаха и огорчиха,но на мен бързо ми минава.

« Отговор #23 -: Ноември 15, 2013, 10:10:38 am »
И аз съм в групата, снощи се изпокарах с моята и сега си говориме с къси изречения...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #24 -: Ноември 15, 2013, 10:14:28 am »
Ако знах,че толкова силно ще подейства тази мунданна квадратура,нямаше да реагирам така остро и щях да избегна всичко. И вместо да сме щастливи на този хубав ден когато събираме цялата рода,сега сме тъжни.Лошото е,че ми минава бавно,а още по-лошото е,че съм инат и мъжа също.Понякога сме мълчали цял ден от инат...Е,сега си говорим де,но е тъжен,както и аз.Всеки се чувства засегнат по някакъв начин...

« Отговор #25 -: Ноември 15, 2013, 10:24:22 am »
В 5дом ми е съвпада,но няма проявления. ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #26 -: Ноември 15, 2013, 10:32:24 am »
уффф..луната ми- на 9 гр. козирог - у5 и венера на 5гр. у3,у8 е включена в тази констилация. За сега всичко чисто емоционално върви добре- ако нещо изписка ще споделя ;)

При мен не се очертава друго освен харч на пара...ама яко харч, планирам разкрасителни процедури

да, харча пари и усилия за любимия. удари ме на щедрост!...
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Asol

• 4140
« Отговор #27 -: Ноември 15, 2013, 11:04:29 am »
При мен даде събитийност.От нищо и никаква глупост вчера с мъжа се скарахме.Тая сутрин от инат не му говорех,но вече ми мина.Оффф,пуст инат!

Комбинацията Венера - Уран - Плутон може да ти подейства само ако имаш афинитет към нея, а ти имаш т.е. тя не ти е причината нито ти е виновна, просто е била нещо като ключе, да покажеш определени страни от себе си и да се хванеш на това хоро.

« Отговор #28 -: Ноември 15, 2013, 11:07:36 am »

Комбинацията Венера - Уран - Плутон може да ти подейства само ако имаш афинитет към нея, а ти имаш т.е. тя не ти е причината нито ти е виновна, просто е била нещо като ключе, да покажеш определени страни от себе си и да се хванеш на това хоро.
Мда...Плутонианка съм. Плутон квадратира 3 лични планети...Не се бях замисляла,че в крайна сметка всичко тръгва от натала и ако нямаш предпоставка за дадено нещо,няма как да се реализира.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #29 -: Ноември 15, 2013, 11:10:47 am »
На мен ми аспектира Венера 3гр орбис и сега светнах още как ми се прояви.Вечерта към 23ч. си поръчах черна кожена рокля/баш по Венера/Плутон/ и чанта клъч.По интернет-Уран!В черно-Сатурн.Да се  чудя после къде да я слагам,ама на  нали съм скорпи Венера.Уж не бях пияна,ама как пък не си поръчах вълнени гащи ;D

« Отговор #30 -: Ноември 15, 2013, 11:14:09 am »
На мен ми аспектира Венера 3гр орбис и сега светнах още как ми се прояви.Вечерта към 23ч. си поръчах черна кожена рокля/баш по Венера/Плутон/ и чанта клъч.По интернет-Уран!В черно-Сатурн.Да се  чудя после къде да я слагам,ама на  нали съм скорпи Венера.Уж не бях пияна,ама как пък не си поръчах вълнени гащи ;D
И аз бях тръгнала на шопинг вчера.Щях да си купувам шикозен черен космат втален елек  :rolf:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Ноември 15, 2013, 11:16:32 am »
Уж не бях пияна,ама как пък не си поръчах вълнени гащи ;D

Уаууу, вълнени килоти - моята отдавнашна еротична мечта!  :P С дълъг косъм ли предпочиташ? :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #32 -: Ноември 15, 2013, 11:24:54 am »
Мен вечерта ми падат задръжките.През деня се озаптявам-не ти трябва,стоят без да ги носиш..Обаче наумя ли си нещо, се успокоявам само когато го взема,ако ще и да не го нося после..Срам ме от това,но..

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #33 -: Ноември 15, 2013, 11:26:16 am »
Уж не бях пияна,ама как пък не си поръчах вълнени гащи ;D

Уаууу, вълнени килоти - моята отдавнашна еротична мечта!  :P С дълъг косъм ли предпочиташ? :rolf:
С визонови гащи :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Ноември 15, 2013, 11:26:33 am »
И аз съм така с вещите - старая се да не се привързвам, но изпитвам силна потребност нещо да си взема, пък после може почти да не го нося/ползвам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #35 -: Ноември 15, 2013, 11:30:29 am »
Лили ти на телеца ще му завъртиш главата с вълнени килоти.Като истинска домакиня ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #36 -: Ноември 15, 2013, 11:32:07 am »
Бившия също беше акцентиран 12-домен Телец, но с няколко планети в Стрелец. Не си падаше по вълнени гащи, всъщност тази част от дамския гардероб въобще не му беше фетиш.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #37 -: Ноември 15, 2013, 12:45:03 pm »
И аз се изпокарах с майка ми. От нищо. При нея Плутон е опозиция Слънце, а при мен на Луната. Трудно се разбираме двете.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #38 -: Ноември 15, 2013, 01:34:14 pm »
Вие знаете за мойто положение вкъщи.
Но от няколко дни/разбира се благодарение на мен/ нещата са меки и гладки :-\ Спокойно.
В работата ми е леко,върша си я стриктно и с радост.
С никой не съм се карала....

Както казах,съвпада е в 6ти дом на 3 градуса от нат юпитер.

Явно на мен този съвпад ми влияе омекотяващо ;D на взаимоотношенията.

Ще видим какви ще ги надроби пълнолунието.В точен съвпад ми е с луна и марс :-X

« Отговор #39 -: Ноември 15, 2013, 01:36:58 pm »
Вие знаете за мойто положение вкъщи.
Но от няколко дни/разбира се благодарение на мен/ нещата са меки и гладки :-\ Спокойно.
В работата ми е леко,върша си я стриктно и с радост.
С никой не съм се карала....

Както казах,съвпада е в 6ти дом на 3 градуса от нат юпитер.

Явно на мен този съвпад ми влияе омекотяващо ;D на взаимоотношенията.

Ще видим какви ще ги надроби пълнолунието.В точен съвпад ми е с луна и марс :-X
На мен Слънцето при Пълнолунието ще ми бъде в съвпад с Марс-на конфликти ли е това според теб?