Здравей Гост

Овен

• 2 Отговора
  • 1234 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Овен
« -: Ноември 09, 2013, 09:28:46 pm »
Писва ми! Любимо дете...трудно,невероятно трудно! Тежък пубертет.Дали Уран не си прави шеги?
Настръхвам само като си помисля,че ще застане в/у слънцето... :unsure: :-\
Как се отразява Уран при Овните? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re: Овен
« Отговор #1 -: Ноември 09, 2013, 10:07:15 pm »
С Уран проблем нямам, ама Плутон :97:
Дай карта, ако искаш :rolleyes:
П.С. Вчера гледах при Гала Моника Станишева, която каза за Дария, че е телец с асц. овен и 5-6 планети в овен и е много трудна, а е само на 2 ;D

9:10 мин.
София
06.04.2000
мадамка

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re: Овен
« Отговор #2 -: Ноември 09, 2013, 10:40:23 pm »
На прима виста Плутон върху твое Слънце ;D, определено я обожаваш, но аспектът луна квадрат нептун и аз го имам и отношението към майка ми не е много към майка, по-скоро като към приятелка, за която се грижа. Наследила е твоята анаретна Венера и е голяма красавица, момчетата вероятно много я харесват. Остър език, стреля на момента и затапва човека срещу нея. Предполагам знаеш, че в даден момент ще има проблеми със здравето, вероятни операции, добре е да избягва алкохол, цигари, опиати.
Много интересна карта - лек и хубав асцендент и в същото време такъв затворен стелиум. Но мисля, че с годините асцендентът ще наделее, дори и сега не виждам да е толкова трудна за общуване и контактуване. Предполагам ти си по 10 дом, а баща й по 4?
Може пък Уран като дойде върху Слънцето да започне да се занимава с астрология ;D
Прогресивното и Слънце вече е влезло в телец и я успокоява, но луната е скорпионска!

Факт!

Така мисля ще отработи пубертета!
Сутринта става мъжа ми...,аз малко след него.Намирам го на барплота.Чете.Казва ми имаш писмо.
Още сънена...започвам да чета.Той се хили...не защото е кастанедианец.Познават го доста хора от форума..,а защото познава добре мен,децата ми...и знае какво ще направя! :blink:
Тригона на Юпитер към Нептун ми донесе нов просторен,красив...огромен дом.Виждам корабите и морето от терасите...
Излязох на терасата,поех въздух...събудих станалите и всички приятели на дъщеря ми.Нямало да се прибира днес....
Побеснявам1
Да...Красива е!Тя е мини мис България..Да..Умна е! Но е влюбчива...И този Уран-промени при баща и не изключвам..,астрология-тя от години се занимава с номерология... :-[ Просто своенравна И ДИВА-ОВЕН.