Здравей Гост

Моето търпение има граници

• 110 Отговора
  • 26318 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Моето търпение има граници
« Отговор #40 -: Ноември 14, 2013, 12:53:50 pm »
Преди да се говори кой ръсел простотии моля, да се поизчете хронологията първо,кой, защо и кога е започнал. 3 пъти една потребителка ме обиждаше без никакво основание,но на 3-тия път наистина прекали! Лятото даже ми се правеше на приятелка,бяхме се разбрали да се видим и като и предложих да вземем и мъжете с нас-не ми отговори повече.Ясно като бял ден е,че бъка от комплекси.Оттогава започна заяждането и! Разбира се,че и отвърнах подобаващо.Не може да ми разиграва сценарий виж кой е мъжа ми-а всъщото време мъжа и да е един безработен търтей,а тя да е оскотяла от злоба и завист! Преди да защитавате когото и да било попрочетете хронологията първо,понеже аз никога не нападам първа.И реагирам остро,да,защото така ме е научил Животът! Когато реагирах меко,хората хептен ми се качваха на главата! А живота е джунгла,за да оцелееш трябва да си хищник! Истината е,е ако някой наистина обича форума ще си стои тук-няма да изчезва ей така просто...И много е смешно постоянно да пишете на админа-това да не е детска градина,бе? не сте ли се научили сами да се оправяте в живота? Марая,извини ме ако смяташ,че с нещо съм прекалила.Няма да пиша повече в темата...

Изобщо не си прекалила. :blink:
Аз дори и незнам за коя форумка става дума в поста ти...И не ме интересува!

Ти зададе подчертания въпрос...И това е всъщност е ОСНОВНИЯ ВЪПРОС!
« Последна редакция: Ноември 14, 2013, 01:02:28 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

• 2737
« Отговор #41 -: Ноември 14, 2013, 12:54:38 pm »
Не мислите ли, че тази тема е за "Общи дискусии"?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #42 -: Ноември 14, 2013, 12:55:05 pm »
Аз пък идея нямам за кого става дума, само разбрах защо една мноого стара потребителка наскоро се беше объркала и влязла със стария си ник ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #43 -: Ноември 14, 2013, 12:55:25 pm »
Ха! То много теми не са за астрология, ама....  :)))))))))))
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #44 -: Ноември 14, 2013, 12:56:08 pm »
Да се местят тогава.
Някой би ли погледнал моя хорар? Благодаря предварително на всеки, който се озове!

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Ноември 14, 2013, 01:05:06 pm »
Преди да се говори кой ръсел простотии моля, да се поизчете хронологията първо,кой, защо и кога е започнал. 3 пъти една потребителка ме обиждаше без никакво основание,но на 3-тия път наистина прекали! Лятото даже ми се правеше на приятелка,бяхме се разбрали да се видим и като и предложих да вземем и мъжете с нас-не ми отговори повече.Ясно като бял ден е,че бъка от комплекси.Оттогава започна заяждането и! Разбира се,че и отвърнах подобаващо.Не може да ми разиграва сценарий виж кой е мъжа ми-а всъщото време мъжа и да е един безработен търтей,а тя да е оскотяла от злоба и завист! Преди да защитавате когото и да било попрочетете хронологията първо,понеже аз никога не нападам първа.И реагирам остро,да,защото така ме е научил Животът! Когато реагирах меко,хората хептен ми се качваха на главата! А живота е джунгла,за да оцелееш трябва да си хищник! Истината е,е ако някой наистина обича форума ще си стои тук-няма да изчезва ей така просто...И много е смешно постоянно да пишете на админа-това да не е детска градина,бе? не сте ли се научили сами да се оправяте в живота? Марая,извини ме ако смяташ,че с нещо съм прекалила.Няма да пиша повече в темата...
Разбрахме многократно, че Съни не е искала да излезе с теб, за да не и откраднеш мъжа  :57: повтори го и в някоя друга тема, ако някой е пропуснал да го види

е ТОЯ ПЪТ СЪМ МНОГО ШОКИРАНА! :unsure: :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Ноември 14, 2013, 01:06:32 pm »
Аз пък идея нямам за кого става дума, само разбрах защо една мноого стара потребителка наскоро се беше объркала и влязла със стария си ник ;D

е признавам и това ме шокира! :-\ :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #47 -: Ноември 14, 2013, 01:06:37 pm »
При условие, че и двете са щастливо обвързани, не съзирам никаква логика, дори женска.  :blink:

Вижте, ако е имало уговорки за суинг, тогава бих разбрала.  :P  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Ноември 14, 2013, 01:08:37 pm »
Да се местят тогава.
Някой би ли погледнал моя хорар? Благодаря предварително на всеки, който се озове!

Казала съм..,че ще изместя темата! НО КОГАТО АЗ ПРЕЦЕНЯ! :blink:
мисля,че НИКОГА НЕ СЪМ ТЕ ПОДВЕЛА..ИЗЛЪГАЛА...ИЛИ НЕУВАЖИЛА МНЕНИЕТО ИЛИ СТАНОВИЩЕТО ТИ!

*

Asol

• 4140
« Отговор #49 -: Ноември 14, 2013, 01:08:51 pm »
Мен пък ми е чудно, че Стела дето от доста време не пише активно във форума, ъпдейтна някакъв пост от ненам си колко години назад в готварската тема.  ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #50 -: Ноември 14, 2013, 01:10:23 pm »
Да, така е. Не го отричам и никога не съм казвал нещо подобно.
Просто, тези теми някак не отвличат ли вниманието на повечето от другите теми?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #51 -: Ноември 14, 2013, 01:10:48 pm »
Мен пък ми е чудно, че Стела дето от доста време не пише активно във форума, ъпдейтна някакъв пост от ненам си колко години назад в готварската тема.  ;D

Да не са й хакнали профила?  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #52 -: Ноември 14, 2013, 01:11:45 pm »
При условие, че и двете са щастливо обвързани, не съзирам никаква логика, дори женска.  :blink:

Вижте, ако е имало уговорки за суинг, тогава бих разбрала.  :P  ;D
Логиката се нарича ревност.Имам познат,на който жена му се притеснява да го запознава с приятелките си и много държи постоянно да и повтаря колко са грозни другите жени и пр.Както и да е...Не казвам,че това е причината.Просто така се случи.  :blink: Аз се местя в астро дискусиите.Ще разнищвам квадрата  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #53 -: Ноември 14, 2013, 01:12:26 pm »

Точно за това говорех

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2959.msg346943.html#msg346943

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Ноември 14, 2013, 01:14:43 pm »

Аспектите в астрологията говорят много!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #55 -: Ноември 14, 2013, 01:15:56 pm »
На мен ми се иска да няма никакви разделения на каквато и да е основа (за политическа да не говорим, толкова е глупаво  :-X), форумът да е само един, всички да се разберат, а не да се карат... и всички заживели весело и щастливо.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #56 -: Ноември 14, 2013, 01:17:14 pm »
Логиката се нарича ревност.

Дрийм, ти си обвързана, не си сама и на срещата си щяла да дойдеш с твоята половинка, доколкото разбирам. Така че няма какво да делите.  :blink:

Виж, при условие, че аз съм необвързана и все още изглеждам добре, моите омъжени приятелки не се притесняват да излизат с мен и мъжете си.

Така че не виждам никакви основателни причини за каквато и да било ревност.

Извинявам се, че се намесвам, но тази ситуация и без това вече е добила публичност.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #57 -: Ноември 14, 2013, 01:18:29 pm »

Може да е някой хакер кулинар.  ;D Просто ми се стори чудно при положение, че изобщо не се включва в последно време.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #58 -: Ноември 14, 2013, 01:19:49 pm »
И понеже става дума за луна в козирог - в поста, който е цитирала и в това, което е написала изводът е, че Стела е Нерил :lol:

*

Марая

• 28287
« Отговор #59 -: Ноември 14, 2013, 01:20:10 pm »
На мен ми се иска да няма никакви разделения на каквато и да е основа (за политическа да не говорим, толкова е глупаво  :-X), форумът да е само един, всички да се разберат, а не да се карат... и всички заживели весело и щастливо.  :blink:

Винаги към това съм се стремяла! Моето мнение не се различава от твоето!