Много взе да ти работи фантазията, а аз още не съм тръгнала да си забравям гащите )
Няма да са само гащите, да знаеш )
В днешно време кой ти носи гащи.По модерно е само по катинарче,или по тампон.
Ремедос, знаех си, че няма да се сдържиш без да се включиш. Имам оферта и ти да се включиш. Питай Соник - него го е срам да си признае, но ми го сподели лично.
На кентавърчето му трябва нещо по-забавно,че бързо се отегчава.
Цитат на: remedeos в Ноември 18, 2013, 02:12:01 pmНа кентавърчето му трябва нещо по-забавно,че бързо се отегчава.Ти да не си със Слънце в Стрелец? Или само АС Стрелец? За разчупени изпълнения само един Близнак ни липсва.
Съгласна съм,сега отивам да си освежа русата грива на кентавърчето,да съм хубава за бебенката.Ще помисля в/у сценария.
Дано не ни баламосва само, че като я гледам каква е полегнала на аватара... Или това ще е Sonic? Ааа, това е той след прием на английска сол, нали и двете с нея сме привърженички на детокса!
Соник, ти с твоето тай чи може и да се класираш - допускам, че смокът може да пълзи бавно.
Соник, това някаква поличба ще да е – влязох в тоалетната, седнах, започнах да си мисля за теб и изведнъж токът спря и осветлението изгасна!