Оставям ви двамата да си фантазирате на воля, аз се засрамих. :confuse3:А най мразя да се чувствам виновна. :73:
тут пришел Ржевский и все опошлил…
Бал. Наташа Ростова подходит к поручику Ржевскому.- Поручик!- Да-с..- А почему вы не танцуете?- А мы себя в постели покажем-с!
Цитат на: Sonic_Pro в Ноември 18, 2013, 07:13:24 pmтут пришел Ржевский и все опошлил…ЦитатБал. Наташа Ростова подходит к поручику Ржевскому.- Поручик!- Да-с..- А почему вы не танцуете?- А мы себя в постели покажем-с!- Соник, защо не ми пишеш стихове?- ...
Вот точно! Не ми подлагай на изпитание руския, щото никакъв го няма — но отговорът на Ржевски е убийствено верен
Наташа Ростова и Ржевский занимаются любовью на рояле. Наташа, закатывая глаза от восторга, шепчет поручику:- Ах... еще... поручик... сильнее, дальше... теперь потише... замрите...- Мадам, - резонно замечает поручик, - кто кого ***?
Варана ще ми го доведеш за Коледа или да питаме Соник кога?
Цитат на: Lillie в Ноември 18, 2013, 07:35:16 pmВарана ще ми го доведеш за Коледа или да питаме Соник кога? Пълзящите твари са моя грижа
Цитат на: Sonic_Pro в Ноември 18, 2013, 07:44:54 pmЦитат на: Lillie в Ноември 18, 2013, 07:35:16 pmВарана ще ми го доведеш за Коледа или да питаме Соник кога? Пълзящите твари са моя грижа Оки, нека пълзи бавно, но все пак да побърза, да не ми мине ищакът.
Само Ремедеос чакаме с хищното цвете, аз съм лесен
Ще призовава многоръкия Шива да го изкара от хищната захапка на нежното цвете... Но цветето е безмилостно, а Шива е глух - той е създал глухите смокове, по свой образ и подобие. :blink: