Цитат на: Нерил в Ноември 28, 2013, 10:05:37 amФърлих поглед, мдам...аз се радвам ама айде да има и реално действие, не само лаффф....Соник само ми е интере, перке не се е изтрелял към Лил..?След покани от сорта “поставить ноги на ширине плеч“ вече трябва да се е изтрелял със скоростта на светлината в посока североизток... И това ако не е стимул, не знам!?
Фърлих поглед, мдам...аз се радвам ама айде да има и реално действие, не само лаффф....Соник само ми е интере, перке не се е изтрелял към Лил..?
Ама и ти си много любопитен, подливаш масло в огъня
А това гюбре за какво си го постнала тук..?
Цитат на: Нерил в Ноември 28, 2013, 11:55:17 amА това гюбре за какво си го постнала тук..?За тест драйв
Можеше да те вземем за кум, но това място вече е заето Ако обещаеш да се държиш културно, може да те поканим на сватбата Да взема да се покажа най-сетне... Соник ако и сега не се отметне от думата си, вземам го!
Венеро моя овенска! ....
По скоро Телешка.Водолейската Венера харесва по-фини,даже клъощави и в никакъв случай толкова женствени моми :blink:
Споко, още не съм стигнала до такива мерки, детоксът ме държи във форма... Но за теб мога и така да се докарам, ако предпочиташ... Я виж ти, излезе много по-корав от Нерил, оня се стресна веднага от бомбастичните ми обиколки
леле ....за да легнеш с такъв, трябва да се мразиш.
Аз съм този най-отдясно
Цитат на: venerra в Ноември 28, 2013, 02:44:39 pmлеле ....за да легнеш с такъв, трябва да се мразиш.Тц, тц, тц, такава ненавист и дискриминация… Под голям камък, голям смок.