Здравей Гост

Страшен съвпад !!!

• 23 Отговора
  • 4892 Прегледи
*

tina

Страшен съвпад !!!
« Отговор #20 -: Юли 11, 2006, 08:58:26 pm »
МОЛЯ да ми кажете на кратко вашето тълкуване за връзка между двама души родени на

тя  19 02 1977   16 00 h
toj  12 07 1976   9  00 h

kato partnjorski horoskop ima li vazmojnost za brak i dobro semejstwo
kato se ima predwid aspektite?ili naprotiv
blagodarq predwaritelno

*

Guest

Страшен съвпад !!!
« Отговор #21 -: Януари 05, 2007, 05:48:12 pm »
Цитат
Цитат

Ретрограден в Стрелец е Нептун -безнадеждно състояние ! :lol: Няма много аспекти ,един тригон с Меркурий - като говоря си вярвам  ,секстил с Плутон и квадрат с МЦ. Ако професията е с по-..... идеологическа насоченост , може да се използва аспекта към МЦ, струва ми се!?  :rolleyes:  :rolleyes:
Ами за ретроградния Нептун в Стрелец казват, че бяга почти без да си иска от разни институции, брак, рутинна работа и т.н., които му пречат да се изживее както ги разбира нещата :)

При теб как е? :)
strelcite sa nai pekanite gotinite i zabavnite!!!!koito ne smqta taka e mnoo tap!!! :P B)

*

Lillie

• 30532
Страшен съвпад !!!
« Отговор #22 -: Януари 05, 2007, 05:57:46 pm »
Цитат
Цитат
Цитат

Ретрограден в Стрелец е Нептун -безнадеждно състояние ! :lol: Няма много аспекти ,един тригон с Меркурий - като говоря си вярвам  ,секстил с Плутон и квадрат с МЦ. Ако професията е с по-..... идеологическа насоченост , може да се използва аспекта към МЦ, струва ми се!?  :rolleyes:  :rolleyes:
Ами за ретроградния Нептун в Стрелец казват, че бяга почти без да си иска от разни институции, брак, рутинна работа и т.н., които му пречат да се изживее както ги разбира нещата :)

При теб как е? :)
strelcite sa nai pekanite gotinite i zabavnite!!!!koito ne smqta taka e mnoo tap!!! :P B)
Склонна съм да се съглася, и аз харесвам повечко Юпитер в хороскопа  :P

Но by the way тук си говорим за *Нептун (ретрограден) в Стрелец*.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ANI

• *
  • 135
    • http://
Страшен съвпад !!!
« Отговор #23 -: Януари 05, 2007, 06:15:20 pm »
Lillie ,тук май пак за същия човек става въпрос ,това със съвпадите  :)