Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540594 Прегледи
*

holanda

Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #840 -: Ноември 04, 2010, 05:51:09 pm »
Вече ме сънуваш...казах ти синастрията ни е взрив. Лилавата нощница си я сложила заради мен, че си падам по цвета. :P  ;D За сатена да не споменавам въобще...еххх.
Та какво за водните планети...?

вече започвам да ти вярвам за синастрията  ;D

говореше ми,че ти е тежко,искаш да избягаш и гледахме някаква старинна карта (незнам твоя ли,транзити ли,на някой друг ли) , но с много водни планети .. аз ти говорех някакви неща,които сега не помня,но идеята беше да се потопим във водата (т.е. за да ти олекне,трябва да се фокусираш точно в това,което ти пречи,не да бягаш от него)
 :unsure:.И до мен имаше някакво голямо езеро  :unsure:
 После извадих нощницата от една кутия,уж старо гадже ми я подарявало,но никога не съм я слагала и ти я показвах.. беше някаква прозрачна такава,без никакви финтифлюшки,ot реално несъществуваща материя,но много приятна на допир,дълга до земята
 ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #841 -: Ноември 04, 2010, 09:05:20 pm »
Нямам идея какво означава всъщност. А езерото мътно или бистро беше?

Бе ще се потапяме то е ясно, но къде и как, е друг въпрос. Спокойна съм, че поне ще има прозрачни нощници.  :86: :clap: 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

holanda

« Отговор #842 -: Ноември 04, 2010, 09:15:07 pm »
А езерото мътно или бистро беше?

Бе ще се потапяме то е ясно, но къде и как, е друг въпрос. Спокойна съм, че поне ще има прозрачни нощници.  :86: :clap: 

бистро езеро,ха дано Нереална освети ситуацията..

а нощницата бе само една ,така че една от нас изгаря  ;D

*

nerealna

« Отговор #843 -: Ноември 05, 2010, 12:03:03 am »
Вече ме сънуваш...казах ти синастрията ни е взрив. Лилавата нощница си я сложила заради мен, че си падам по цвета. :P  ;D За сатена да не споменавам въобще...еххх.
Та какво за водните планети...?

вече започвам да ти вярвам за синастрията  ;D

говореше ми,че ти е тежко,искаш да избягаш и гледахме някаква старинна карта (незнам твоя ли,транзити ли,на някой друг ли) , но с много водни планети .. аз ти говорех някакви неща,които сега не помня,но идеята беше да се потопим във водата (т.е. за да ти олекне,трябва да се фокусираш точно в това,което ти пречи,не да бягаш от него)
 :unsure:.И до мен имаше някакво голямо езеро  :unsure:
 После извадих нощницата от една кутия,уж старо гадже ми я подарявало,но никога не съм я слагала и ти я показвах.. беше някаква прозрачна такава,без никакви финтифлюшки,ot реално несъществуваща материя,но много приятна на допир,дълга до земята
 ;D

съня ти казва да си помислиш:
 кое в живота си трябва да съхраняваш и защитаваш?
понякога чувтваш ли се затворена като в кутийка ? налагаш ли си сама някакви ограничения?

имаш си и страхове, които са илюзия обаче.  

решена си да промениш нещо в себе си и да го покажеш на останалите.

ще се опитваш да изкушиш някой и ест. това ще ти донесе мн емоционални вълнения.

близко приятелство може да прерасне в интимна връзка

ми...това мисля горе долу

*

holanda

« Отговор #844 -: Ноември 05, 2010, 12:14:22 am »
ми добра си за ''горе-долу'' предположения  :blink:
 Ще те питам..интуитивно ли ги пишеш нещата или си чела много съновници ?
Аз нямам опит със сънищата,понякога успявам да направя добър аналиz според някои елементи и усещания,но нищо повече.И ми стана интересно,защото ти даваш добри тълкувания,а знаем,че сънищата са малко размита манджа и не е сигурно дали ще дръпнеш правилното клонче .. :blink:

*

nerealna

« Отговор #845 -: Ноември 05, 2010, 12:17:36 am »
ми добра си за ''горе-долу'' предположения  :blink:
 Ще те питам..интуитивно ли ги пишеш нещата или си чела много съновници ?

и двете +психология  , всичко комбинирано

*

holanda

« Отговор #846 -: Ноември 05, 2010, 12:19:26 am »
супер  :93:

*

nerealna

« Отговор #847 -: Ноември 05, 2010, 12:25:45 am »
аз имам мн често пророчески сънища, но винаги са със символи и тряба да се тълкуват правилно за да разбера какво ще се случи. понякога разбирам значението чак когато нещата  се случат.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #848 -: Ноември 05, 2010, 09:01:40 pm »
Нереална

Нощес се сънувах с виден бизнесмен....Цяла нощ се разхождах и по едно време започнах да си търся един пръстен...
Така и не го намерих.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nerealna

« Отговор #849 -: Ноември 05, 2010, 10:35:56 pm »
Нереална

Нощес се сънувах с виден бизнесмен....Цяла нощ се разхождах и по едно време започнах да си търся един пръстен...

Мн сладко коте  :blink: мерси :)

Не ми се връзвайте мн на тълкуванията ..в повечето случаи импровизирам, натъкмявам ..може и да не е вярно  ;D

За съня –нещо се случва бавно. ако имаш работни отношения с точи човек, нещата може да се забавят /или забавяне в работата/.

Ще проявиш мнителност към някой и по-добре, защото  някой ще се опита да те излъже.

Може би ти се опитваш  да забавиш хода на живота, имаш нужда от почивка.

Ще се откажеш от някое свое обещание или пък някой няма да си изпълни поет ангажимент към теб.

Доколкото съм разбрала имаше починал съпруг - все още преживяваш загубата му  :'(

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #850 -: Ноември 06, 2010, 12:10:43 am »
Нереална

Мн сладко коте  :blink: мерси :)

Не ми се връзвайте мн на тълкуванията ..в повечето случаи импровизирам, натъкмявам ..може и да не е вярно  ;D

За съня –нещо се случва бавно. ако имаш работни отношения с точи човек, нещата може да се забавят /или забавяне в работата/.

Ще проявиш мнителност към някой и по-добре, защото  някой ще се опита да те излъже.

Може би ти се опитваш  да забавиш хода на живота, имаш нужда от почивка.

Ще се откажеш от някое свое обещание или пък някой няма да си изпълни поет ангажимент към теб.

Доколкото съм разбрала имаше починал съпруг - все още преживяваш загубата му  :'(

:72: :clap: :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #851 -: Ноември 08, 2010, 07:06:42 pm »
Аз сънувах нещо свързано с точно определен човек.
Уж бяхме излезнали,но не знам защо всякаш щеше да е раздяла,първо бяхме в някаква кола,аз залегнах,за да не се виждам,понеже имаше някаква позната,която се навърташе наоколо,а не исках да тръгнат слухове и клюки,че излизам с този човек.
Мисля,че точно тази позната подаде кутия с шоколадови бонбони,които аз и този човек изядохме по-късно.
После тръгнахме на някъде с колата,започнахме да се изкачваме по някаква улица и когато стигнахме нещо,той спря колата,излезнахме и ме поведе близо до едно дърво,бяхме като в горичка,и натисна някакво копче и видях как дървото го беше украсил с коледни играчки и висулки,беше елха.А под елхата имаше два подаръка.Единия беше за него,подаде ми го,за да му го подаря.Аз всъщност разкъсах малко хартията,за да видя какъв е подаръка му и бяха дрехи,даже си помислих,че тези му дрехи май съм ги виждала и по-скоро ги е сложил,за да има нещо,което аз да му подаря уж нали?!Другия подарък,който беше за мен,той ми го подаде и когато го отворих имаше нещо от сорта като кълбо пълно със снежинки,което като го разтърсиш снежинките се движат и от едната страна на кълбото имаше нещо като част от мидичка,в която можеш да сложиш снимка. (слагам картинка на нещо подобно,но не същото разбира се,понеже не знам как да го нарека)

Аз първоначално почнах да се чудя каква снимка да сложа,тъй като всичките снимки,които имах с този човек заедно не бяха точен размер,после реших,че все пак ще влезнат.

Чудех се в съня защо този човек прави този жест за мен,след като се предполага,че нещата между нас са ясни и той няма чувства.Даже се почудих дали пак да не настоявам за моето,след като такъв жест не се прави просто ей така,но си замълчах.
Също  в съня си мислех,че не съм го целунала и май така и не го целунах.

Какво мислите,че означава,дали да очаквам някакъв жест от негова страна?  :-\

П.П Елхата беше много хубава,изпълни ми душата,като я видях!  :rolleyes:

« Отговор #852 -: Ноември 09, 2010, 03:17:43 am »
Никой ли няма идея какво може да означава или поне някаква насока?

*

nerealna

« Отговор #853 -: Ноември 09, 2010, 02:46:40 pm »
Аз сънувах нещо свързано с точно определен човек.
Уж бяхме излезнали,но не знам защо всякаш щеше да е раздяла,първо бяхме в някаква кола,аз залегнах,за да не се виждам,понеже имаше някаква позната,която се навърташе наоколо,а не исках да тръгнат слухове и клюки,че излизам с този човек.
Мисля,че точно тази позната подаде кутия с шоколадови бонбони,които аз и този човек изядохме по-късно.
После тръгнахме на някъде с колата,започнахме да се изкачваме по някаква улица и когато стигнахме нещо,той спря колата,излезнахме и ме поведе близо до едно дърво,бяхме като в горичка,и натисна някакво копче и видях как дървото го беше украсил с коледни играчки и висулки,беше елха.А под елхата имаше два подаръка.Единия беше за него,подаде ми го,за да му го подаря.Аз всъщност разкъсах малко хартията,за да видя какъв е подаръка му и бяха дрехи,даже си помислих,че тези му дрехи май съм ги виждала и по-скоро ги е сложил,за да има нещо,което аз да му подаря уж нали?!Другия подарък,който беше за мен,той ми го подаде и когато го отворих имаше нещо от сорта като кълбо пълно със снежинки,което като го разтърсиш снежинките се движат и от едната страна на кълбото имаше нещо като част от мидичка,в която можеш да сложиш снимка. (слагам картинка на нещо подобно,но не същото разбира се,понеже не знам как да го нарека)
Аз първоначално почнах да се чудя каква снимка да сложа,тъй като всичките снимки,които имах с този човек заедно не бяха точен размер,после реших,че все пак ще влезнат.

Чудех се в съня защо този човек прави този жест за мен,след като се предполага,че нещата между нас са ясни и той няма чувства.Даже се почудих дали пак да не настоявам за моето,след като такъв жест не се прави просто ей така,но си замълчах.
Също  в съня си мислех,че не съм го целунала и май така и не го целунах.

Какво мислите,че означава,дали да очаквам някакъв жест от негова страна?  :-\

П.П Елхата беше много хубава,изпълни ми душата,като я видях!  :rolleyes:

Сънат ти говори за нереализирани потребности от положителни емоции. Намери начин да си доставиш радост. Липсва ти общуване. Опитваш се да балансираш отношеннията си с околните.
Иска ти се да промениш нещо в това момче, да бъде такъв, какъвто на теб ти се иска. Идеализираш го. От него получаваш студенина и безчувственост. може да те залъгва в реалността

Според фройд когато сънуваш елха означава че се опитваш да убедиш себе си и останалите, че си романтичка и секса не ти е чак толкова важен и заради това не можеш да постигнеш пълно удовлетворение.

пропуснах мидата - може да означава, че се затваряш в себе си или се безпокоиш за нещо, което предпочиташ да запазиш в тайна. вероятно криеш истинските си  чувства към това момче.
« Последна редакция: Ноември 09, 2010, 03:08:49 pm от nerealna »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #854 -: Ноември 09, 2010, 06:53:34 pm »
Тази нощ, докато тр. Луна се е въртяла около Нептун /все мистични работи ми се случват в такива дни/ сънувах сън.

Кратък. От нищото изскочи дядо ми, който е първи мъж на баба и поради тази причина не сме били така близки, само посещения по празници. Подробностите около неговата личност също не са така приятни за разказване, но не задълбавам, а споделям приживе ситуацията, защото за учудване мое в съня ми изведнъж го видях усмихнат да идва към мен, познах го и му се зарадвах. Той приседна до мен и ме пита как сме, каза не много хубави думи за леля /че нещо била направила, но не звучеше осъдително, а леко обидено/ и прати много поздрави на нашето семейство - по-конкретно за баща ми, с който пък съвсем си бяха като чужди и още повече предизвика вниманието ми, дори насън, осъзнавах, че това е някакво послание. Досега никога не съм го сънувала, откакто е починал.

Ще ми бъде ценно, ако някой се включи с мнение какво може да е значението.   

*

nerealna

« Отговор #855 -: Ноември 09, 2010, 07:46:45 pm »
Тази нощ, докато тр. Луна се е въртяла около Нептун /все мистични работи ми се случват в такива дни/ сънувах сън.

Кратък. От нищото изскочи дядо ми, който е първи мъж на баба и поради тази причина не сме били така близки, само посещения по празници. Подробностите около неговата личност също не са така приятни за разказване, но не задълбавам, а споделям приживе ситуацията, защото за учудване мое в съня ми изведнъж го видях усмихнат да идва към мен, познах го и му се зарадвах. Той приседна до мен и ме пита как сме, каза не много хубави думи за леля /че нещо била направила, но не звучеше осъдително, а леко обидено/ и прати много поздрави на нашето семейство - по-конкретно за баща ми, с който пък съвсем си бяха като чужди и още повече предизвика вниманието ми, дори насън, осъзнавах, че това е някакво послание. Досега никога не съм го сънувала, откакто е починал.

Ще ми бъде ценно, ако някой се включи с мнение какво може да е значението.   

възможно ли е в действителност да имаш някакви притеснеия за баща си ...
и да чувстваш вина, че не си харесвала дядото ?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #856 -: Ноември 09, 2010, 07:59:08 pm »
Може би имам известни притеснения за баща ми, да.

Вина не чувствам, защото моето отношение беше неутрално, аз познавам само фактите, а и по детски наивно, но емоционално никога не съм го приемала, сега разбира се гледам с известна тъга на нещата, предвид това, че само като малка имах контакти с него, че сме нямали повече време. Напоследък Сатурн ме връща към такива спомени, може би и със съня е така...и нещо като отговор, че аз както ги мисля и по-специално него, така и той нас, знам ли.   

*

nerealna

« Отговор #857 -: Ноември 09, 2010, 08:03:10 pm »
Може би имам известни притеснения за баща ми, да.

Вина не чувствам, защото моето отношение беше неутрално, аз познавам само фактите, а и по детски наивно, но емоционално никога не съм го приемала, сега разбира се гледам с известна тъга на нещата, предвид това, че само като малка имах контакти с него, че сме нямали повече време. Напоследък Сатурн ме връща към такива спомени, може би и със съня е така...и нещо като отговор, че аз както ги мисля и по-специално него, така и той нас, знам ли.    

в такъв случай сънят ти подсказва да не се притесняваш за баща си. всичко ще бъде наред.
 :blink:

сънят също компенсира липсата на общуване с дядото в миналото

*

sunrain

• 6710
« Отговор #858 -: Ноември 09, 2010, 08:05:26 pm »
Благодаря ти за мнението.  :blink:

сънят също компенсира липсата на общуване с дядото в миналото

Определено и на мен така ми се струва, значи може би съм на прав път.
« Последна редакция: Ноември 09, 2010, 08:15:41 pm от sunrain »

« Отговор #859 -: Ноември 09, 2010, 08:13:29 pm »
Сънат ти говори за нереализирани потребности от положителни емоции. Намери начин да си доставиш радост. Липсва ти общуване. Опитваш се да балансираш отношеннията си с околните.
Иска ти се да промениш нещо в това момче, да бъде такъв, какъвто на теб ти се иска. Идеализираш го. От него получаваш студенина и безчувственост. може да те залъгва в реалността

Според фройд когато сънуваш елха означава че се опитваш да убедиш себе си и останалите, че си романтичка и секса не ти е чак толкова важен и заради това не можеш да постигнеш пълно удовлетворение.

пропуснах мидата - може да означава, че се затваряш в себе си или се безпокоиш за нещо, което предпочиташ да запазиш в тайна. вероятно криеш истинските си  чувства към това момче.

Ами може и така да е,аз уж вече нищо не очаквам от него,поне така си мисля де.Идеализирам ли го,не знам,опитвам се да го приема,какъвто е,за жалост смятам,че има много повече емоции в него,от колкото показва,но не мога да го накарам да ги покаже,крие ги,а може и аз да си ги измислям.
Не знам дали има начин да си доставя радост,в момента имам само ангажименти и много задачи,няма как,а и не знам как,единственното,което може да ме направи много щастлива е само едно,но го нямам,а и не се знае дали скоро ще го имам.
Аз по принцип съм романтичка и затова не ми допада идеята за връзка на основа секс,просто така за развлечение,може и да съм в грешка,но така сметнах,че е по-добре.
Истинските ми чувства към това момче - то и аз вече не съм много на ясно,чувства имам,но в момента,в който реших,че са поотслабнали реших да се разделим,за да ми е по-лесно да го забравя.Е,не беше лесно и все още не е,но не знам.  :-\ Може би желая нещата да се наредят,макар да знам,че е невъзможно.