Днес сънувах много интересен сън:
На Земята има нашествие от извънземни. Става тотална война за хората на планетата. Извънземните когото ухапят и той става като тях. Бяхме обаче и доста хора, които водехме война срещу тях - от съня си разбрах, че съм много добра с бомби и пистолети :rolf: . Когато изпохапаха кажи-речи всичко наоколо си тръгнаха от Земята, като оставиха болните и недъгавите си индивиди тука и заминаха със здравите и читавите. Не им пукаше за техните щом не им вършат работа. Не притежаваха такива неща като състрадание и милосърдие.
Като си заминаха се оказа, че любовта ми е заразен и започна да се превръща пред очите ми в тях - растяха му скорпионски щипки вместо длани и някакви пипала по главата, дори характера му се променяше като техния. Обаче първоначално май бях аз в съзнането му, защото усещах него като мен си и чак по-късно съзнанието ми се отдели от него и си станах аз... Тогава го гушнах и му казах, че няма да го оставя и ще бъда с него.
Значи докато сънувам това, през цялото време мозъкът ми го човърка мисълта, че сънувам но и че на този мой любим мутрата му ми е позната отнякъде на яве... В един момент ми просветва, че както е превърнат така като енергетика е същия като бившия ми съпруг на яве... И се събудих. И се чудих сто часа ебаси кармата дето имаме...