Имах един много хубав сън, от тия където настроението му те държи цял ден.. :rolleyes:
Сънят започна в едно помещение на последния етаж от един висок блок. Бяхме много хора, там случайно се запознах с едно страхотно и много симпатично момче, което ми харесваше.
Имаше нападение на зомбита и всички хора тръгнаха да се спасяват, всеки по своему. През цялото време бяхме в движение, където и да отидех, това момче ме следваше и през цялото време беше с мен, макар че се познавахме от преди малко... Заедно с него бягахме от зомбитата. Дори се видях, напред във времето, как имаме деца с него. Той беше със сиво сако, което после се смени на зелено. Грижеше се за мен и ме спаси на няколко пъти от зомбитата, в рискови ситуации.. Търсихме клиника с антидот.
По едно време се озовахме с други хора в градинка или парк, седнали на една продълговата маса и храсти около нас. Аз бях от вътрешната страна, а той срещу мен, зад него бяха стълбите с пътя към улицата. (изхода) Изведнъж от невиделица зад него изскочи някакъв и опря нож в гърлото му. Всички побягнаха, нямах избор и го оставих и избягах. После както си бях по тротоара, той изведнъж се появи, сякаш нищо не се е случило. Не знам как се беше справил с тази ситуация, беше невероятно. Той много ме кефеше, а явно и той ми се кефеше...
Нагоре по тротоара се задаваха двама, първоначално реших, че са зомбита. Но изчакахме и като се приближиха, видяхме, че са "щастлива двойка" имаха "nametag" със имената си. Казваха се Ангелинка и Илиян. Когато ни подминаха, той се обърна към мен и ме попита "Добре, сега какво искаш?!" и спряхме и тогава се появиха двете ни деца, (бяха малки) които исках да водя в болницата.
Сънят ми свърши до там, като някои части ми се губеха. Той ми беше казал, че е болен, мисля, че от хепатит или подобна болест. Която се разпространявала чрез мръсни игли, когато се правят татуировки.
Какво мислите? :blink: