Здравей Гост

Какъв ужас! Да си умреш девствен!

• 158 Отговора
  • 21749 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Какъв ужас! Да си умреш девствен!
« Отговор #120 -: Ноември 26, 2013, 12:52:49 pm »
Оооо познавам много такива.Уви,нямам им данните.Някои се оправдават,че чакали да се омъжат първо...

Това са отживелици. Е, ако са набори на баба ми, по бих разбрала. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #121 -: Ноември 26, 2013, 01:01:55 pm »
Оооо познавам много такива.Уви,нямам им данните.Някои се оправдават,че чакали да се омъжат първо...
Това са отживелици. Е, ако са набори на баба ми, по бих разбрала. :))
Сякаш някой ще чака да пие блага ракия на сватбата ;D

« Отговор #122 -: Ноември 26, 2013, 01:05:51 pm »
Ми то едно време е било нормално да се женят девствени-все пак са били на по 15-16 години.Да пази Господ ако на някоя и е бил по-еластичен х*мена!  :rolf:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #123 -: Ноември 26, 2013, 01:16:00 pm »
Ми то едно време е било нормално да се женят девствени-все пак са били на по 15-16 години.Да пази Господ ако на някоя и е бил по-еластичен х*мена!  :rolf:
То това е било проблем и за момъка — пъне се, пъне се, пък доказателство, че е свършил работата — йок :) Пак хубаво, че на 15 не са гледали дали са космати или не :)

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #124 -: Ноември 26, 2013, 01:19:22 pm »
Наричат киното Великата илюзия.Нептун.Влизаш в тъмния салон,за да съпреживееш една илюзия.Като по-ново изкуство е синтетично-съдържа в себе си литература,музика,театър,изобр. изкуство,фотография,балет и др.В този смисъл,за да спретне своята илюзия ,Нептун работи,взаимодейства с др.планетни музи.Да не говорим,че различните жанрове са с разл.управители-документализъм,еротика,комедия..Не може  едно синтетично изкуство да бъде вкарано в тесни рамки.Тв-ито  е по-друга бира. Там информативно забавния елемент е властващ,не илюзията.Тук може би Меркюри и уран са водещи.

« Отговор #125 -: Ноември 26, 2013, 01:44:53 pm »
Наричат киното Великата илюзия.Нептун.Влизаш в тъмния салон,за да съпреживееш една илюзия.Като по-ново изкуство е синтетично-съдържа в себе си литература,музика,театър,изобр. изкуство,фотография,балет и др.В този смисъл,за да спретне своята илюзия ,Нептун работи,взаимодейства с др.планетни музи.Да не говорим,че различните жанрове са с разл.управители-документализъм,еротика,комедия..Не може  едно синтетично изкуство да бъде вкарано в тесни рамки.Тв-ито  е по-друга бира. Там информативно забавния елемент е властващ,не илюзията.Тук може би Меркюри и уран са водещи.
И аз тва си мислех одеве,че различните жанрове филми си имат различни планети управители.Екшъна сигурно е по Марс,романтичните по Венера,мистериите и трилърите по Плутон,ама еротиката ми е тъмна Индия по кое е.Там хем Венера,хем Плутон са намесени май  :thinking:

« Отговор #126 -: Ноември 26, 2013, 01:58:54 pm »
А може да са асексуални. Чували ли сте това понятие? Както има хетеро-, хомо-, би-, метро- и т.н., има и асексуални хора. Не им се прави секс, допаминът им се вдига от други неща. Хората, които са силно религиозни, изпитват екстаз от молитви, примерно. Хората са различни, различни работи ги кефят. Мен ме кефят високи руси мъже със сини очи. Не може при всички да е еднакво. :P

А за 12-тия дом. В индийската астрология е домът на удоволствията в леглото. Още си спомням картата на една дама прелюбодейка с У7 тронова Венера заедно с Раху в 12-ти.

Трябва да разгледате и другата крайност. Просто казвам. Само в едната посока не се прави пълно изследване. Ако пълно изследване е целта ви де.
« Последна редакция: Ноември 26, 2013, 02:06:30 pm от Mirabella »

« Отговор #127 -: Ноември 26, 2013, 02:12:29 pm »
А може да са асексуални. Чували ли сте това понятие? Както има хетеро-, хомо-, би-, метро- и т.н., има и асексуални хора. Не им се прави секс, допаминът им се вдига от други неща. Хората, които са силно религиозни, изпитват екстаз от молитви, примерно. Хората са различни, различни работи ги кефят. Мен ме кефят високи руси мъже със сини очи. Не може при всички да е еднакво. :P

А за 12-тия дом. В индийската астрология е домът на удоволствията в леглото. Още си спомням картата на една дама прелюбодейка с У7 тронова Венера заедно с Раху в 12-ти.

Трябва да разгледате и другата крайност. Просто казвам. Само в едната посока не се прави пълно изследване. Ако пълно изследване е целта ви де.
Да,причината може и да е асексуалност.Кое в западната астрология според теб може да сочи това?  :thinking:

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #128 -: Ноември 26, 2013, 02:15:37 pm »
Аз съм асексуална,по-важно ми е Кундалини-то,но все ще се намери зложелател,да ми дръпне гащите..Неволи :P

« Отговор #129 -: Ноември 26, 2013, 02:17:26 pm »
Аз съм асексуална,по-важно ми е Кундалини-то,но все ще се намери зложелател,да ми дръпне гащите..Неволи :P
Майни я тая Кундалини бе! Да си стои там...За кво ми е да я навдигам?  ;D

« Отговор #130 -: Ноември 26, 2013, 02:18:02 pm »
Не знам за западната астрология, не съм изследвала този въпрос. В индийската Меркурий, Сатурн и Кету са безполови планети. Възможно е те да имат отношение към въпроса.
Кету е и много спиритуална планета. Това във връзка с поста на Remedeos.

« Отговор #131 -: Ноември 26, 2013, 02:38:19 pm »
Кундалини-то най-сигурно се издига с помощта на бутало в помпата :) Доброжелатели са туй, доброжелатели ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #132 -: Ноември 26, 2013, 02:48:58 pm »
Дръпнат ли ти гащите, кундалинито се надига, нема начин  ;D ако пък не, значи е някой по-особен случай  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #133 -: Ноември 26, 2013, 03:20:58 pm »
Ами надига се кундалинито,ама майстор тантрист си трябва,че ако обърка задната помпа може и да изреве като кастрат.

« Отговор #134 -: Ноември 26, 2013, 03:28:48 pm »
Ами надига се кундалинито,ама майстор тантрист си трябва,че ако обърка задната помпа може и да изреве като кастрат.
Предната, задната, важното е да активира чакрите :) И да не тръгне да трие на сухо, а първо да смаже и подгрее цилиндрите подходящо.

« Отговор #135 -: Ноември 26, 2013, 03:31:01 pm »
Насинастрихте ми темата  ;D

« Отговор #136 -: Ноември 26, 2013, 03:44:32 pm »
Предната, задната, важното е да активира чакрите :) И да не тръгне да трие на сухо, а първо да смаже и подгрее цилиндрите подходящо.
Бате кефиш ме как се изразяваш...Аз без смукач не паля лесно...:) Според мен жените трява да го имат в предвид...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #137 -: Ноември 26, 2013, 03:45:10 pm »
Насинастрихте ми темата  ;D

направо ти я дефлорирахме  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #138 -: Ноември 26, 2013, 03:49:06 pm »
Бате кефиш ме как се изразяваш...Аз без смукач не паля лесно...:) Според мен жените трява да го имат в предвид...:)

Еееех, а като бяхме по-млади, само като ги погледнех се вдигаше кундалинито  ;D

Ще питам Соник как се вдига кобрата, да не излезе спящ дракон  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #139 -: Ноември 26, 2013, 03:50:56 pm »
Типичен женски отговор, която не разбира от запалване на...кола..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.