Здравей Гост

За Ясновидците-Астрологично

• 51 Отговора
  • 7194 Прегледи
Re: За Ясновидците-Астрологично
« Отговор #20 -: Декември 05, 2013, 04:57:58 pm »
Последно Марая, на каква луна да ги търсим тия медиуми :)))))))  ;D ;D ;D ;D
Медиумите са на "Червена Луна",това са родените на 16-ти лунен ден, когато лунният месец е от 30 лунни дни
пише го в темата за фазите на луната
В коя тема? В смисъл от професионален астролог ли е написано?  :rolleyes:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #21 -: Декември 05, 2013, 05:17:30 pm »
А това е картата на Слава Севрюкова...

« Отговор #22 -: Декември 05, 2013, 07:21:29 pm »
При Вера К. има Нептун/Хирон в 12,което освен,че е индикация за по-силна сензитивност ,говори и за вид нетрадиционен лечител,ползващ знания и умения от космичес. божествена банка.Някой би го определил като Акаша :PДругия важен аспект е Луната в Риби опозе Мерк.Куинк. Нептун.За луната В Риби е ясна интуицията,прозрениието,но тук Меркурий е преводача на подсъзнанието.Тази опоз. е моста,по който прозрението преминава до ниво съзнание.Отделно имаме Марс в 8,хвърлящ аспекти към тях,приемам го като физ. и псих. енергия за извърш. на подобни дейности..Освен това луната прави аспект със съвпада Слънце/Плутон,,за кво говорим..

Аз да се прекръстя на Кочовски, що ли… с опозиция Луна—Меркурий (Луна в осми/Близнаци, Меркурий в Скорпион), Луна на върха на йод с Плутон и Нептун, отделно съвпад Слънце—Плутон. Само аспект с Хирон ми липсва, ама той пък опонира Уран, значи пак става :rolleyes: Или имам неподозирани таланти, или нещата не са толкова прости. Гласувам за второто ;D

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #23 -: Декември 05, 2013, 07:31:16 pm »
И двете ;DОще не си развил дарбата си.Ако те удари гръм ще прогледнеш със средното око ;D

« Отговор #24 -: Декември 05, 2013, 07:37:16 pm »
И двете ;D Още не си развил дарбата си. Ако те удари гръм ще прогледнеш със средното око ;D
Това с гърма съм си го мислил, но предпочитам да не пробвам :) Инак понявгаш го отварям окото, ама трябват още тренировки за събуждане на кундалинито…

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #25 -: Декември 05, 2013, 08:45:26 pm »
За Ванга знам,че е родена на 3.Х.,ако някой знае коя дата е вярната,моля да доложи.. :blink:

И ...да ти кажа е кума на мен ,кръсница на 2 от децата ми.
Вера също ми беше много близка...Няма да се включвам в темата...,само ще кажа,че и двете карти не са верни!

А по въпроса с ректификацията... ;D събития се искат,които малцина знаят.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #26 -: Декември 05, 2013, 08:49:01 pm »
Брех,за кво тогава си чешем езиците ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #27 -: Декември 05, 2013, 08:54:16 pm »
Брех,за кво тогава си чешем езиците ;D

Искаме ли да си обясним нещо...от 10 кладенеца вода ще извадим... :P

Планетите...с тях може да се работи/ не са достатъчни разбира се/. Домофикацията не я давам,защото пиша книга за Ванга по поръчка на фондацията. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #28 -: Декември 06, 2013, 08:57:31 am »
за това, което разказа akruks, не ходя по врачки. последно бях като ученичка при няколко известни врачки от нашия град- също ми наговориха глупости, нищо от това, което ми бяха казали не се случи.  вярвам само на астрологията ... и пак не на 100%. стигнах до извода, че със свободния си избор човек може да избере планетите да работят както той желае /в рамките на многобройните им влияния/.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #29 -: Декември 06, 2013, 09:39:12 am »

Вера също ми беше много близка...Няма да се включвам в темата...,само ще кажа,че и двете карти не са верни!

А по въпроса с ректификацията... ;D събития се искат,които малцина знаят.
Ами то който ги е сложил картите е писал, че са правени само по дата, без час на раждане.
Била съм при Кочовска, Бог да я прости, по поръчка от един вестник- прие ме заедно с едно момиченце, което имаше записан час за преглед, държа се грубо с майката на детето, караше я да си спомни за починал човек от семейството, който се казвал Иван, че не са му ходили на гроба, а майката плачеше неудържимо, като обясняваше, че нямало починал с такова име във фамилията от нейна страна или на мъжа ѝ, накрая детето също се разплака и това беше целия сеанс за 40лв през 95г, доколкото разбрах момиченцето имаше говорен дефект и по тази причина бяха дошли от майната му в Плевен. На мен ми наговори куп глупости, че съм била призвана за духовен водач, ала бала... И за вестника не позна, защото каза, че няма да има проблеми и ще се издава дълго още, а той просъществува само няколко години след моето посещение при нея.
Чувала съм,че имало хора,на които не можело да се "гледа".Явно по някакъв начин се заключват...Но специално Кочовска е признати от японски учен.Кръвното и по време на сеанс достигало 300,а топлината в едната ръка нараствала неимоверно...Учените твърдят,че това е възможно само ако човек има две сърца,две различни кръвоносни системи.Казват за нея "Вера не принадлежи на човешкия род"...

« Отговор #30 -: Декември 06, 2013, 10:18:52 am »
за това, което разказа akruks, не ходя по врачки. последно бях като ученичка при няколко известни врачки от нашия град- също ми наговориха глупости, нищо от това, което ми бяха казали не се случи.  вярвам само на астрологията ... и пак не на 100%. стигнах до извода, че със свободния си избор човек може да избере планетите да работят както той желае /в рамките на многобройните им влияния/.

Напълно споделям мнението по-горе.

Чувала съм доста истории, подобни на тази която споделя Акрукс, за грубо държание от страна на врачки и гледачки към нещастните хорица, които отиват с надежда за помощ. Аз никога не съм стъпвала при такава особа, няма и да го направя.

Чудя се за какво си губите времето в тази тема :unsure:
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

« Отговор #31 -: Декември 06, 2013, 10:24:31 am »

Цитат
какво ли е астрологичното обяснение за невероятните им дарби?
-цитата е от първа страница на темата. :blink:

« Отговор #32 -: Декември 06, 2013, 10:36:18 am »

Цитат

Успех в намирането на тези астрологични обяснения тогава ;)
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

« Отговор #33 -: Декември 06, 2013, 10:37:07 am »

Цитат

Успех в намирането на тези астрологични обяснения тогава ;)

Благодаря! ;)

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #34 -: Декември 06, 2013, 12:16:29 pm »
Преди време бях пощуряла да напускам работа. Тогава за пръв път ходих при ясновидец. Той отказа да ми гледа-не му се давало. Предполагам, че някои хора/души, знам ли/ са си обещали, че сами ще се справят.
Питах го-нещо лошо ме чака-затова ли? А той-не, просто не се позволява, един вид.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #35 -: Декември 06, 2013, 12:36:13 pm »
Преди време бях пощуряла да напускам работа. Тогава за пръв път ходих при ясновидец. Той отказа да ми гледа-не му се давало. Предполагам, че някои хора/души, знам ли/ са си обещали, че сами ще се справят.
Питах го-нещо лошо ме чака-затова ли? А той-не, просто не се позволява, един вид.

ето това е интересно .. ;) Но от друга страна, как да сме сигурни, че не ни се позволява?  :unsure:
Защото ми е интересно да разгледаме такива карти от астрологична гледна точка.
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #36 -: Декември 06, 2013, 12:39:10 pm »
Преди време бях пощуряла да напускам работа. Тогава за пръв път ходих при ясновидец. Той отказа да ми гледа-не му се давало. Предполагам, че някои хора/души, знам ли/ са си обещали, че сами ще се справят.Питах го-нещо лошо ме чака-затова ли? А той-не, просто не се позволява, един вид.
Много интересна теория...

« Отговор #37 -: Декември 06, 2013, 12:39:59 pm »
Според мен няма няма вариант да не може да се гледа.
По-скоро ясновидеца, мага не успяват да превключат на честота на отсрещния човек, който може би предварително е настроен негативно или пък той няма нужда просто от това инфо за момента, защото може би не може да го понесе... Пък от друга страна никой не е успял от това, че знае бъдещето си.

А и Бог се е постарал да постави човек в най-благоприятните условия, че да научи необходимите уроци, за да продължи развитието си...
Както казва Слава Севрюкова, че всеки сам е отговорен за съдбата си и няма нещо незаслужено в живота ни.

За мен лично всичко, абсолютно всичко (информация, хора, знаци, ситуации и т.н.) идват точно когато трябва, в най-подходящия момент за нас, нито прекалено рано, нито късно, а винаги точно и така че винаги да видим :blink:

Аз съм имала по-особена "среща" с Вера Кочовска и Ванга.
Не съм ги виждала никога на живо. Но знам, че имат силна енергия и продължават със сигурност да помагат на хората дори и от високо...

« Отговор #38 -: Декември 06, 2013, 12:41:43 pm »
Преди ходех при една гледачка в квартала,в който живеех.Беше страшно добра-описваше хората визуално.Кой къде имал банка,кой как си решел косата  :lol: Супер много ми познаваше,но последния път когато ходих нищо не позна.Тъкмо се бях запознала с новия си приятел,имах много промени в живота,а тя нищо не видя.Смятам,че си е загубила дарбата,защото много си наду цените и явно е била наказана,заради това и това не е само мое мнение...

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #39 -: Декември 06, 2013, 12:48:06 pm »
Не съм бил настроена негативно, напротив. Просто явно не е трябвало да знам, ама от друго място ми казаха кога-приятелка със способности, без да я питам. Просто каза-така ми казват.
Ще го проверя и ще докладвам близките години, ако още съм тук. ;D