Здравей Гост

Изпитанията в натала и тяхното преодоляване...

• 42 Отговора
  • 5298 Прегледи
Re: Изпитанията в натала и тяхното преодоляване...
« Отговор #40 -: Декември 11, 2013, 02:16:05 pm »
за да се справи човек с изпитание е нужно да има желание за това, мотивация, дисциплина, да притежава търпение, силна психика, воля, всичко трябва да е обмислено, да има план за справяне, който да е ефективен.. а понякога е нужен и някакъв риск .. да пожертваш нещо, да заплатиш цената ..

свързвам го с планетите - сатурн, луна, марс, плутон .. и меркурии ;) другите биха могли да донесат късмет ;)

попадала съм в доста критични ситуации, винаги съм намирала начин да се справя .. в повечето случаи сама .. дори почти никой не е разбирал .. При първите ми сблъсъци със сатурн мислех, че нещата се нареждат, разчитах на късмета си.. Научих, че човек трябва да вярва в себе си, да разчита на себе си, да не чака "отгоре" , а да действа .. Не си ли помогнеш сам и Бог не може да ти помогне .. И каквото сам си направиш и цял град не може да ти го направи ..

имам скорпион на к12 , плутон съвпад слънце там в кюпа и венерка;) плутон и слънце имат секстил със сатурн ..
марса ми е ретро, но ретро марсовете действат, когато са на зор  ;D
имам асц стрелец, луна и мерк в същия знак тригон към юпитер - надеждата и оптимизма съпътстват живота ми ;)

знам, че всичко се постига, няма невъзможни неща .. единственото необратимо нещо е смъртта..

всяко едно изпитание /дори и нещо супер дребничко/ ни кара да израстваме.. прави ни по-силни
Много добре написано...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #41 -: Декември 11, 2013, 02:28:33 pm »
Момичета, как разбирате кой аспект в нат .карта е отрицателен и кой положителен? Примерно: Saturn Opposition Midheaven 6.37  -21, отрицателно или положително влияе?

Опозиция и квадратура са от тежките аспекти. Съвпада също, когато в него участват Марс, Сатурн и Луна.
Секстили и тригони са от леките аспекти.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #42 -: Декември 11, 2013, 02:43:06 pm »
Момичета, как разбирате кой аспект в нат .карта е отрицателен и кой положителен? Примерно: Saturn Opposition Midheaven 6.37  -21, отрицателно или положително влияе?

Опозиция и квадратура са от тежките аспекти. Съвпада също, когато в него участват Марс, Сатурн и Луна.
Секстили и тригони са от леките аспекти.
Ако обичате-има тема за натални и начинаещи,по-горе.