Здравей Гост

Стил

• 248 Отговора
  • 35397 Прегледи
Re: Стил
« Отговор #140 -: Декември 21, 2013, 01:09:04 pm »
А кои са стоиностните неща за подаръци според теб?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #141 -: Декември 21, 2013, 01:10:07 pm »
Шотландска клепоуха  ;D

Струва от 600 лв. и нагоре  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #142 -: Декември 21, 2013, 01:10:44 pm »
Хей,Дивна ще се окаже искрящ пророк :P

« Отговор #143 -: Декември 21, 2013, 01:12:09 pm »
Шотландска клепоуха  ;D

Струва от 600 лв. и нагоре  :blink:
А едно овчарско гонче, колко струва?
Хей,Дивна ще се окаже искрящ пророк :P
За кое ще се окаже пророк?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #144 -: Декември 21, 2013, 01:13:24 pm »
За синастрията ви ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #145 -: Декември 21, 2013, 01:13:42 pm »
А едно овчарско гонче, колко струва?

Нямам представа, аз съм по скъпите котки.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #146 -: Декември 21, 2013, 01:13:53 pm »

Не виждам какво не разбра.... това което казвам е, че практически и реално погледнато 500лв за рокля са си кощунство. Това е моето мнение. За мен подаръците са нещо важно, визуален израз на любов.. и материалната им стойност не винаги е толкова важна, колкото самия жест и това, че човека е отделил от времето си да потърси и намери нещо специално за теб, което би те зарадвало. Ако ми купи нещо скъпо, но го е направил в последния момент, от денонощния магазин - не, не ми харесва.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #147 -: Декември 21, 2013, 01:15:09 pm »
Не са кощунство, ако имаш пари в излишък и тая сума не ти събаря месечния бюджет. И, разбира се, ако има къде да се покажеш с тази рокля, т.е. да има функционалност, а не само да стои в гардероба.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #148 -: Декември 21, 2013, 01:18:38 pm »

Не виждам какво не разбра.... това което казвам е, че практически и реално погледнато 500лв за рокля са си кощунство. Това е моето мнение. За мен подаръците са нещо важно, визуален израз на любов.. и материалната им стойност не винаги е толкова важна, колкото самия жест и това, че човека е отделил от времето си да потърси и намери нещо специално за теб, което би те зарадвало. Ако ми купи нещо скъпо, но го е направил в последния момент, от денонощния магазин - не, не ми харесва.
Ами нищо не разбрах...Само общи приказки, които на ден ги слушам от околните на килограм и си ги купувам за бирени капачки...:)
Искаш подарък, да не е евтин да не е и скъп, но купен с желание...е кажи какво...???Иначе всеки такива логореи развива...как жеста бил важен и тн..ама ако някоя ми подари некъв паргюм мухозол, дали нема да ми е обидно или на теб нещо такова...
Както и да е няма значка за мен...Весели празници и да получиш това което искаш..:)

ПП. Споделям мнението на Лил..:)
Не са кощунство, ако имаш пари в излишък и тая сума не ти събаря месечния бюджет. И, разбира се, ако има къде да се покажеш с тази рокля, т.е. да има функционалност, а не само да стои в гардероба.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #149 -: Декември 21, 2013, 01:22:36 pm »
По принцип не обичам кича и показността, но стилът зависи от много фактори, от начина и стандарта на живот най-вече. Не говоря за оня усет, който с никакви пари не можеш да си купиш, ако липсва.

Например, ако имам шикозно кожено палто за 1000 лв., а пътувам до работа и обратно с градския транспорт и съм работещо момиче... Естествено, че само ще бере молци в гардероба. Или сатенени черни обувки с 15-сантиметров тънък ток - къде да ги нося? Да тичам с тях след градския транспорт?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #150 -: Декември 21, 2013, 01:23:34 pm »

За теб може и да не е, аз казах моето мнение..  за мен е. И се повтарям, но ако ги имам в излишък пак няма да ги дам за една рокля защото просто не струва толкова.

И ще дам пресен пример... аз дето не мога да живея без мп3 плейъра си.. съвсем сериозно, никога не излизам без него. Изгубих зарядното и сега съм без.. В магазина на епъл това зарядно го продават единствено в комплект 2 зарядни за 40 и няколко лева. Нов айпод струва 100. От 6 месеца стоя без плеър напук, защото НЯМА пък да дам 40 и няколко лева за едно зарядно или пък две... не че ги нямам 40 лева, и даже ми е много важно да имам плеър, но няма пък да ги дам и толкова.  Въпреки че веднъж си поръчах евтино зарядно менте от китайски сайт, чаках го две седмици и накрая не работи... хаха  и пак не си купих оригиналното..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #151 -: Декември 21, 2013, 01:26:05 pm »
За теб може и да не е, аз казах моето мнение..  за мен е. И се повтарям, но ако ги имам в излишък пак няма да ги дам за една рокля защото просто не струва толкова.

Ако се погледне ситуацията под друг ъгъл, имайки предвид, че на някои хора това им е месечният бюджет и с тия пари може да се помогне на човек в нужда, вместо да се прахосват за гъзарии, си е кощунство, да.

Затова съм на мнение, че определени стоки могат да присъстват в гардероба не само, ако човек има достатъчно средства да ги купи, а и води начин на живот, съответстващ на този стандарт.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #152 -: Декември 21, 2013, 01:28:35 pm »
Freya , в кой знак и дом ти е Венера и Луната ?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #153 -: Декември 21, 2013, 01:30:14 pm »
Четеш ми мислите...исках да пусна тема " фригидните в натала" по знак дом и аспекти...но прецених, че ще е грубо

*

Lillie

• 30532
« Отговор #154 -: Декември 21, 2013, 01:34:19 pm »
Имаме и такава тема, за фригидността - потърси из архивите.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #155 -: Декември 21, 2013, 01:35:27 pm »
Имаме и такава тема, за фригидността - потърси из архивите.  ;D
Да бе аз ще търся...Не се учудвам, че има такава ВЕЧЕ пусната тема..:)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #156 -: Декември 21, 2013, 01:51:45 pm »

Ами нищо не разбрах...Само общи приказки, които на ден ги слушам от околните на килограм и си ги купувам за бирени капачки...:)
Искаш подарък, да не е евтин да не е и скъп, но купен с желание...е кажи какво...???Иначе всеки такива логореи развива...как жеста бил важен и тн..ама ако някоя ми подари некъв паргюм мухозол, дали нема да ми е обидно или на теб нещо такова...
Както и да е няма значка за мен...Весели празници и да получиш това което искаш..:)

Не са общи приказки, чети внимателно. Пак ще кажа, материалната стойност на подаръка няма почти никакво значение, обаче ако приятеля ми е богат и все ми купува евтини подаръци/боклуци за по 5лева, е тогава какво да си помисля..
Но ако ще и камъче да ми подари - във формата на сърце примерно, което го е намерил на плажа... може да ми направи много по-голямо впечатление, от колкото примерно подаръка който ми направи един бивш... понеже е бил нощна смяна и след работа минал през денонощния и купил плюшена играчка... това за мен е все едно да убие номера, дори не си е направил труда да излезе и да ми потърси нещо

Венера в 10ти в Скорпион, Луна в 3ти в Риби

« Отговор #157 -: Декември 21, 2013, 01:54:52 pm »
Мацка с тези разсъждения според мен те чакат дълги години момински живот...Дано не съм познал и интуицията ми е неверна...
Пожалавам ти за пореден път да намериш това което искаш. Весели празници...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #158 -: Декември 21, 2013, 01:57:26 pm »
Това е стилен подарък, а и струва достатъчно  ;D

Мухозоли и аз не обичам - нито да подарявам, нито на мен да ми подаряват. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #159 -: Декември 21, 2013, 01:58:48 pm »
Това е стилен подарък, а и струва достатъчно  ;D

Мухозоли и аз не обичам - нито да подарявам, нито на мен да ми подаряват. :)
Кач пара е това кУте?...Сладко е ама ти имаш петичка у вас...нема ли да ти дойдат многинко още оне към групата?