Здравей Гост

Луда по оранжево

• 46 Отговора
  • 6587 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Луда по оранжево
« Отговор #20 -: Декември 16, 2013, 06:37:47 pm »
Бях планувала бельо да си купувам, само оранжево нямам, такова ще е ;D

« Отговор #21 -: Декември 16, 2013, 07:24:27 pm »
Казват,че цвета който харесваме изразява това,което ни липсва или това,от което имаме нужда в момента.
а аз като залитам на бебешко розово напоследък- сигурно е недостиг на захаросана любов  :blink:
Проблем с 4-та чакра.Начина по,който изразяваме любовта си.Стремежа към розово показва липса на любов или просто дисбаланс в тази чакра.Аз също обичам бебешко розово-купих си такова гръбче за телефона  :blink: Винаги съм обичала розовото и да,трудно изразявам чувствата си,както и имам огромна нужда от любов  :blink:  А какво мислите за бордото? Това ми е любимия цвят напоследък  :blink:
« Последна редакция: Декември 16, 2013, 08:13:06 pm от Just_a_Dream »
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #22 -: Декември 16, 2013, 07:29:48 pm »
Проблеми с базисна - не намираш сигурност в нещата или я търсиш на грешното място.

« Отговор #23 -: Декември 16, 2013, 07:31:59 pm »
Проблеми с базисна - не намираш сигурност в нещата или я търсиш на грешното място.
Това за бордото ли?  :P

« Отговор #24 -: Декември 16, 2013, 07:33:50 pm »
Да, попринцип червеното и производните му цветове съответстват на базисна чакра.

« Отговор #25 -: Декември 16, 2013, 07:37:27 pm »
Да, попринцип червеното и производните му цветове съответстват на базисна чакра.
Мхм...първа чакра.Но бордото не е ли съвкупност между синъо и червено? Или червено и лилаво?  :rolleyes:

« Отговор #26 -: Декември 16, 2013, 07:56:45 pm »
Не знам точно какво се смесва, за да се получи. Но е по-тъмен от нормалният за базисна чакра цвят, което значи, че енергията в нея застоява. Това е от енергийна гледна точка.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #27 -: Декември 16, 2013, 07:58:30 pm »
По-скоро, между червено и лилаво.
И аз харесвам розовото.
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #28 -: Декември 16, 2013, 08:03:17 pm »
Az puk kato cqlo haresvam lilavo,cherno i sinio vuv vsichkite mu raznovidnosti,no za drehite predimno cherno. I az nikoga ne sum imala period za opredelen cvqt.Pak se izvinqvam za pisaneto si ,no kirelicata mi e precakanq ot nqkolko dena.

« Отговор #29 -: Декември 16, 2013, 08:14:40 pm »
Недостатъчната сърдечна чакра реагира на раните от любовта с отдръпване. След като е било наранено, сърцето става затворена система и любовта се превръща в нещо, което се дава при определени условия. „Ако не се отнасяш по-добре към мен, вече няма да ти давам любов." „Ако не ми се обадиш навреме, няма да ме е грижа за тебе." Сърцето играе игра на студенина, сякаш отдръпването на любовта може да манипулира някого, принуждавайки го да ни обича повече. Чувствайки се изчерпана, за да започне отново, недостатъчната сърдечна чакра иска другите да направят първия ход. Какъв контраст със съзависимия, който дава натрапчиво, независимо дали е желан или не!

Повече на: Състояния на Четвърта чакра: Недостатъчност на Четвърта чакра - Чакри - NewAge.bg Това е за всички,които си падат по розово и зелено  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #30 -: Декември 16, 2013, 08:22:51 pm »
Моят любим цвят е лилаво.

Но за дрехи обожавам синьо,зелено и напоследък кафяво.
За лято обичам светло синьо,за есен зима-тъмно.
Но предпочитам приглушените нюанси.

Навремето преди години,когато прогресивното ми слънце е било в овен ,повече носех червено и оранжево.
Но аз съм по-консервативна в цветовете....
с венера в телец съм както знаете.

Иначе тази комбинация от всички цветове ,много ме успокоява :blink:

Благо-даря за включването Милки..
Имам въпрос и той е:
В момента има ли цвят,който те пристрастява?

Не,няма на този етап :rolleyes:

« Отговор #31 -: Декември 16, 2013, 08:26:06 pm »
Направете си чакра теста в този сайт, тогава със сигурност ще знаете кое как е, добър е, препоръчвам го.  ;)

« Отговор #32 -: Декември 16, 2013, 08:32:20 pm »
Направете си чакра теста в този сайт, тогава със сигурност ще знаете кое как е, добър е, препоръчвам го.  ;)
А аз сега разбрах защо от 8 години съм с червена коса  :blink: Интересното е,че щом се боядисах в червено отслабнах и не съм се променяла от тогава  :P

« Отговор #33 -: Декември 16, 2013, 08:35:56 pm »
Кой сайт по-точно? :-\

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #34 -: Декември 16, 2013, 08:37:02 pm »
Кой сайт по-точно? :-\
Ела,аз ще ти обясня :P

« Отговор #35 -: Декември 16, 2013, 08:48:38 pm »
Както си и мислех-имам слаба 1-ва и 4-та чакра  ;D Ето го и теста http://chakra.newage.bg/чакра-тест

« Отговор #36 -: Декември 16, 2013, 08:49:16 pm »
http://chakra.newage.bg/%D1%87%D0%B0%D0%BA%D1%80%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82 айдеее споделяйте резултати.  ;)

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #37 -: Декември 16, 2013, 09:04:42 pm »
На мен 5-тата ми чакра е прекалено активна, другите са балансирани.
Пише, че понякога много говоря, без да казвам нищо съществено и това е вярно. И други неща пише  :mellow:

« Отговор #38 -: Декември 16, 2013, 09:06:45 pm »
Браво, много хубаво! Аз винаги удрям тавана с коронарна и трето око (или гърлена) и сърцевата винаги е затворена. Всичко друго обаче желязно стои даже на същите проценти (правя теста през няколко месеца, добро е за да се следят резултатите).  ;)

« Отговор #39 -: Декември 16, 2013, 09:56:19 pm »
Аз пък обожавам виолетово и всички нюанси на лилавия и розовия цвят. Обожавам също бяло, бежово и черно... Мразя оранжево.