Здравей Гост

Пълнолуние на 16.01

• 43 Отговора
  • 7608 Прегледи
Re: Пълнолуние на 16.01
« Отговор #40 -: Януари 17, 2014, 03:30:47 pm »
При мен почти съвпада с опозицията Юпитер-Луна, 1-7 дом и така като гледам, единственото по-съществено е регистрацията тук и евентуално довечера да отида на купонче. :)

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #41 -: Януари 17, 2014, 09:47:55 pm »
Предвид, че ми беше на АСЦ ми донесе много нерви и напрежение, всяко нещо ставаше с много зор и отнемаше 5 пъти повече време. На края разкарах всички пациенти, прибрах се вкъщи, легнах си с книжката и заспах. Ужасен ден!

Чакам си рд-то, че да изляза от т.нар. сатурнова яма и от водолейските лунации да се промени трагичният ход на годината до момента.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #42 -: Януари 17, 2014, 10:20:03 pm »
Това пълнолудие (в истинския смисъл) ми е точно върху Венерата. Видях неочаквано братовчед ми, който не съм виждала от три години и не искам да виждам. Беше изненадваща и сконфузна среща. Чукнах си леко колата. Изхарчих неколкостотин лева за сметки и неотложни нужди. Венера ми е У2. А новолунието ми беше разкошно, божествено просто. И през периода започнах нова допълнителна работа при все ретро Венерата.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #43 -: Януари 22, 2014, 11:10:57 am »
В 11дом,образува само  квадрат с Венера и куинконс с Урана.Пак приятелства ще прекъсвам. :haha:

Плюс квадрат пр.Луна. ;)

Едни прекъснах,намерих други... ;)