Здравей Гост

Астроперсонажи от любими книги

• 55 Отговора
  • 13331 Прегледи
Re: Астроперсонажи от любими книги
« Отговор #20 -: Януари 09, 2014, 08:48:09 am »
Нериле, ти си жена бе! Как тази книга ще ти е любима?!? Иначе съм съгласна за везната, но Карлтън дето се ожени за оная смотла, надали е Лъв, по-скоро стрелец, нали беше по пътуванията :rolleyes:
Казвам, че ми беше любима преди, чел съм я преди много време. За стрелец и на мен ми мина през главата, но не не знам. А дали съм мъж или жена кой трябва знае. Не се вкарвай в излишни филми, гледай си по леко живота ;)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #21 -: Януари 09, 2014, 11:46:08 am »
Филми с уговорки може, сериали твърдо нье! Изключения: Хаус (конкретно той), щото вече го зачесахме и "Ну, погоди!" ;D

« Отговор #22 -: Януари 09, 2014, 12:53:16 pm »
 Ами, Декстър не може ли? Не гледам сапунки ако тва имаш предвид  :-X

''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #23 -: Януари 09, 2014, 12:59:36 pm »
Хю Лори е роден на 11-ти юни 1959 г. Луната на актьора е в Лъв, ако добре помня.

« Отговор #24 -: Януари 09, 2014, 01:01:38 pm »
Ами, Декстър не може ли? Не гледам сапунки ако тва имаш предвид  :-X

Сериали твърдо не, понеже аз не гледам. Но-о ако направиш анализ на Брук от "Дързост и красота", дето оръшка всички мъже от родата, може и да преосмисля ;D

Хю Лори е роден на 11-ти юни 1959 г. Луната на актьора е в Лъв, ако добре помня.
Да, сложих му вчера картата :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Януари 09, 2014, 01:05:10 pm »
Сериали твърдо не, понеже аз не гледам. Но-о ако направиш анализ на Брук от "Дързост и красота", дето оръшка всички мъже от родата, може и да преосмисля ;D

Хаха, оня епизод беше култов, когато след една чаша шампанско обърка двамата братя и си легна не с когото трябва.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #26 -: Януари 09, 2014, 01:05:24 pm »
Извинявай, Соник. Успях да отворя прикачената карта и видях, че е неговата. Преди малко не се получаваше.

« Отговор #27 -: Януари 09, 2014, 01:10:16 pm »
Тогава ви пожелавам приятно писане-не чета книги освен по астрология и психология и то на работа или на плажа лятото. А сериалите ( медицински или криминални) зяпам докато вечеряме. Времето е ценно и трябва да бъде добре уплътнено   :P
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #28 -: Януари 09, 2014, 01:11:30 pm »

Хаха, оня епизод беше култов, когато след една чаша шампанско обърка двамата братя и си легна не с когото трябва.  ;D

Нещо рептилско има и тя, все едно ДНК я влече. Обсесивно-плутонична нотка определено, АЦ Везни, показател за многобрачие… не знам какъв.

Извинявай, Соник. Успях да отворя прикачената карта и видях, че е неговата. Преди малко не се получаваше.

Изобщо няма за какво да се извиняваш :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Януари 09, 2014, 01:15:01 pm »
Всъщност май не беше Брук, а Карълайн, забравих вече. Онази, дето я харесваха двамата братя, тъмният и русият. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #30 -: Януари 09, 2014, 01:45:21 pm »
Всъщност май не беше Брук, а Карълайн, забравих вече. Онази, дето я харесваха двамата братя, тъмният и русият. :)

Познавам по картинка Рич и Брук, останалите са ми неизвестни ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Януари 09, 2014, 01:51:15 pm »
Първият "вносен" сериал в Съюза беше "Робиня Изаура". А когато бяхме в по-горни класове, бягахме от час, за да гледаме "Богатите също плачат", главната героиня от сапунката се беше превърнала в секс символ.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #32 -: Януари 09, 2014, 01:53:04 pm »
Ридж ще да е по везни с девишка венера. Слънце съвпад марса ми.  ;D Дизайнер, конте, по живота, много-много емоционално недокачлив. Плутон при венерата. Подвижни оси.
Каката е тип опортюнистка, обича парите, каре сатурн-венера. Слънчева коза, венера във водолей и интерсептиран седми с малефици. Фикс.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #33 -: Януари 09, 2014, 01:56:36 pm »

Нещо рептилско има и тя, все едно ДНК я влече. Обсесивно-плутонична нотка определено, АЦ Везни, показател за многобрачие… не знам какъв.

Изобщо няма за какво да се извиняваш :)

Е, ай ся, по принцип не се изказваш така неподготвен... По-моногамна от мен няма.

Ама Брук за мен е Близнаци с АЦ Скорпион и Луна пак там в 12 дом. Доста прикрито и подмолно същество. Ама я харесвах, щото Карълайн ми беше много бозава и елементарна сдухла.
Дядо ми, лека му пръст го гледаше....

Без да гледате карти - да залагаме Джон Гришам какъв е. Аз знам Слънцето, но останалото не. Сигурно е с изявен Юпитер, 9 дом, 3 дом и Мерк....
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #34 -: Януари 09, 2014, 02:01:41 pm »
Ама Брук за мен е Близнаци с АЦ Скорпион и Луна пак там в 12 дом. Доста прикрито и подмолно същество.

;D ;D ;D,

Добре, де ))) Стискаме си ръцете на въздуха и фикса. Плутоново-обсесивното.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #35 -: Януари 09, 2014, 02:09:19 pm »
 :08: немаш грижи! Аз с теб не споря  :piscess: ти си френдка

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #36 -: Януари 09, 2014, 02:10:51 pm »
 ;D

« Отговор #37 -: Януари 09, 2014, 02:13:40 pm »

Е, ай ся, по принцип не се изказваш така неподготвен... По-моногамна от мен няма.

Ама Брук за мен е Близнаци с АЦ Скорпион и Луна пак там в 12 дом. Доста прикрито и подмолно същество. Ама я харесвах, щото Карълайн ми беше много бозава и елементарна сдухла.
Дядо ми, лека му пръст го гледаше....

Без да гледате карти - да залагаме Джон Гришам какъв е. Аз знам Слънцето, но останалото не. Сигурно е с изявен Юпитер, 9 дом, 3 дом и Мерк....

Да перифразирам — обсесивно-плутонична нотка; АЦ Везни; показател за многобрачие, не знам какъв. Нямах предвид, че АЦ Везни дава многобрачие, ако така си го възприела :P

Джон Гришам беше Водолей май, друго не знам за него.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #38 -: Януари 09, 2014, 05:00:12 pm »
ааааа, добре, така става  ;D

А Шопенхауер

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #39 -: Януари 09, 2014, 05:01:04 pm »
Това вече е някакво изкривяване. Аз и в комуникация с непознати засичам аспекти и знаци. Не само при гледане на филми, четене на книги.  ;D