Здравей Гост

За или ПРОТИВ секс на първа среща?

• 246 Отговора
  • 52591 Прегледи
Re: За или ПРОТИВ секс на първа среща?
« Отговор #200 -: Февруари 20, 2014, 04:48:56 pm »
Хахахаха аз мога да бъда повече мъж отколкото ти някога ще бъдеш, Дебилов...Всъщност ти никога няма да бъдеш!
Но това е положението - епидемия от меки пи*ки...тъжно
Малеее колко си спрела...леле...кажи честно, имаш ли мъж деца...да мина да запаля свещ за здраве за да ги съжаля
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #201 -: Февруари 20, 2014, 04:50:55 pm »
Я какво ми изскочи сега ....
нищо лично.

Нищо лично, разбира се, просто синхроничност  :rolf: Много на място, ама не знам дали по-дългите думи ще бъдат разбрани. Я виж Денеб как кара в прав текст — респект за ентусиазма, между другото  :blink:

« Отговор #202 -: Февруари 20, 2014, 04:52:10 pm »
Я какво ми изскочи сега ....
нищо лично.

Нищо лично, разбира се, просто синхроничност  :rolf: Много на място, ама не знам дали по-дългите думи ще бъдат разбрани. Я виж Денеб как кара в прав текст — респект за ентусиазма, между другото  :blink:
Батенце ти няма ли да спреш да се криеш зад женските поли и да имаш позиция//Ама така сте прошковците
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #203 -: Февруари 20, 2014, 05:00:03 pm »
http://www.vbox7.com/play:9a7e8e6f
 ;D ;D ;D
Хахаха вимето, виметооооо!!!

« Отговор #204 -: Февруари 20, 2014, 05:03:46 pm »
Да не е некой клип със селскостопанско значение?

« Отговор #205 -: Февруари 20, 2014, 05:05:12 pm »
 ;D Много е поучителен значи...виж го, виж ;D

« Отговор #206 -: Февруари 20, 2014, 05:26:50 pm »

« Отговор #207 -: Февруари 20, 2014, 05:31:12 pm »
Малее Денеб да не си някоя дето ме е издоявала и сслед като не съм бил доволен съм изоставил, така реагираш и то точно в такава тема...леле...стига бе не е тва начина..споко...

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #208 -: Февруари 20, 2014, 05:34:27 pm »
нериле, виждам че доста си плюл по мен .. не страдам от раздвоение на личността, пиша само с този ник.
мисленето ти е доста ограничено. не продавам телефони. снимката ми беше от връчването ми на награда - телефон, който спечелих.  съзнаваш ли колко обиди хората, които си вадят парите с честен труд- продавачите?! и не само тях както чета по нататък.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #209 -: Февруари 20, 2014, 05:36:02 pm »

« Отговор #210 -: Февруари 20, 2014, 05:37:17 pm »
нериле, виждам че доста си плюл по мен .. не страдам от раздвоение на личността, пиша само с този ник.
мисленето ти е доста ограничено. не продавам телефони. снимката ми беше от връчването ми на награда - телефон, който спечелих.  съзнаваш ли колко обиди хората, които си вадят парите с честен труд- продавачите?! и не само тях както чета по нататък.
Мани че ще се разплача...хората си вадят парите с честен труд, а аз ги хуля ли хуля...хахахахах
Виж, каквото повикало такова се обадило...;)
http://vbox7.com/play:9963f2613c
 ;D ;D ;D
Кажи честно правил ли съм нещо с тебе някога...нямам спомен...ако си ме дойла и аз изхвърлил...ми сори...съдба...какво да направя...няма да си първата няма и да си последната сигурно

« Отговор #211 -: Февруари 20, 2014, 05:40:07 pm »
Малее Денеб да не си някоя дето ме е издоявала и сслед като не съм бил доволен съм изоставил, така реагираш и то точно в такава тема...леле...стига бе не е тва начина..споко...
;D Ти че скоро не си издояван на всички стана ясно...че няма и да бъдеш също е ясно ;D

« Отговор #212 -: Февруари 20, 2014, 05:41:20 pm »
;D Ти че скоро не си издояван на всички стана ясно...че няма и да бъдеш също е ясно ;D
Аха...ясно...отхвърлена жена възприемам като настъпен фас...
Ясно ми е че няма да е от теб и слава богу...

« Отговор #213 -: Февруари 20, 2014, 05:43:00 pm »
Лопат ти всичките дъски значи ;D ;D ;D
Пу пу сакън да не дава бог до дебили да опра ;D

« Отговор #214 -: Февруари 20, 2014, 05:44:06 pm »
Лопат ти всичките дъски значи ;D ;D ;D
Пу пу сакън да не дава бог до дебили да опра ;D
Ами имаш опит в доенето и сигурно и на мен си го правила като гледам по реакцията ти...нема се плашиш, ще те вземе некой...
Само дой бика..:)

« Отговор #215 -: Февруари 20, 2014, 05:49:25 pm »
Кво ме караш сега да се повтарям...мъж невротик-параноик, неиздоен си ходиш, братче ;D

« Отговор #216 -: Февруари 20, 2014, 05:50:27 pm »
Кво ме караш сега да се повтарям...мъж невротик-параноик, неиздоен си ходиш, братче ;D
Алп искаш да ме издойш си кажи...ама не си падам по жени от провинцията...;)
насочи си усилията другаде..:)

« Отговор #217 -: Февруари 20, 2014, 05:53:46 pm »
Хахахаха не те слуша главата, ама хич Дебилов
В мен предизвикваш само желание за дезинфекция ;D
А...и не опитвай да мериш его с мен, ще те удавя в моето хахаха

« Отговор #218 -: Февруари 20, 2014, 05:55:09 pm »
Овчарке кефиш ме...ама сега трябва да тръгвам...утре ще си пишеме кефиш ме и подозирам, че ще сме идеална комбинация с теб...;)
Според мен е станала грешка в комуникацията и се стигна до тук...Утре ще продължиме...чао за сега

« Отговор #219 -: Февруари 20, 2014, 05:58:14 pm »
Пу пу сакън  :-\