Здравей Гост

Върти ми се една мисла...

• 113 Отговора
  • 16572 Прегледи
*

АН

« Отговор #40 -: Октомври 15, 2006, 06:05:14 pm »
Цитат

Дано ви хареса :)  :)  :)
много харесвам картинките във форума :)  

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #41 -: Октомври 15, 2006, 06:27:07 pm »
Цитат
каква ще е разликата по отношение на реализацията, която е в Бг? /освен, евентуално, финансовата страна на въпроса/
Алеле, освен евентуално финансовата...че малко ли е?  :D
Писна ми да се правя на жертва, страдалец и нам си кво, Ошо вика-ако можеш да имаш пари, имай ги. Изобщо не е речено, че парите са нещо маловажно...даже да ти призная от известно време насам изпитвам почти така, интимно отношение към парите.  :D
Не че ги имам, не, просто ги чувствам близки, откак две години играх почти нон стоп на борсата, ама в демо вариант, но все пак валути продаваш купуваш, знаеш ли какво открих?
Парите са най-висшето проявление на тоя земен свят и връзката му с небесния.
Туй то.
Много особено нещо е паричният егрегор, много тънко и Алиса в страната на чудесата, ако успееш да го изчистиш от човешките емоции.
Който владее парите, владее света, ама знаеш ли защо? Не щото има много пари да купи света, а защото е майстор висш пилотаж и светът просто му е детска играчка.

Но толкоз за парите. :-)
Освен другото имам чувството, че в чужбина има по-малко аберирани, по-отворени, по-свестни хора, в България останахме само идиоти, темерути и шопи.

Та-има ли и такъв вариант-чужбина, писна ми да вървя напреки на реката, искам да плувам по течението вече, а тук течението ни влачи само в ада. Ако искаш да си добре-плувай по течението на мутрите и чалгата.  
« Последна редакция: Октомври 15, 2006, 06:29:55 pm от kaily »

« Отговор #42 -: Октомври 15, 2006, 06:32:49 pm »
Цитат

много харесвам картинките във форума :)
За теб винаги :) /пробвах да прикача и с мелодия,но ударих на камък :( /
Шишкин на който съм почитател и мъкна по квартирите с мен репродукцията на тази картина :)  :)

*

kaily

• 5145
« Отговор #43 -: Октомври 15, 2006, 06:48:34 pm »
Ай ай ай ай, много са сладки. :-)
Има ли го някъде на уолпейпър, бих си го сложила на екрана, много обичам тъмни гори зелени, пък меченцата са върха!  :D

...сложих си го вече, малко е размазано, ама пък излъчването е страхотно  B)  
« Последна редакция: Октомври 15, 2006, 06:54:36 pm от kaily »

« Отговор #44 -: Октомври 15, 2006, 09:29:12 pm »
Цитат
Ай ай ай ай, много са сладки. :-)
Има ли го някъде на уолпейпър, бих си го сложила на екрана, много обичам тъмни гори зелени, пък меченцата са върха!  :D

...сложих си го вече, малко е размазано, ама пък излъчването е страхотно  B)
Не мисля,че може да се намери,но може и да греша,а защото ти хареса една от картините му ти предлагам да видиш още малко и ти ще си запленена от магията на художника.

Спомням си как изхълцах,когато видях работите на Шишкин за пръв път.Трудно ми беше да повярвам ,че някой може да е толкова прецизен в работата си.Човек лесно може да се излъже,че това са снимки.

*

kaily

• 5145
« Отговор #45 -: Октомври 15, 2006, 10:18:50 pm »
И снимки да бяха, пак излъчването е страхотно. Аз обичам такива картинки с гора и такова леко усойно, и самотни дървета из полята обичам.
Скъсвала съм се да търся нещо за картинка на монитора и намерих само две, едното малко прекалено сладникаво с един водопад, а другото малко напомня на Кашчей безсмърний с едни страховити кашчееви зъбери.
Но това тук си е напълно човешко и при това все едно аз съм си го правила за себе си. :-)

ААААН, бе сетих се, навремето ти ми разправяше веднъж кога ли ще ми доде акъла в главата да си търся мъж според планетките-такъв един паричен ли каза?  :rolleyes:
Силен ли беше, управляващ ли беше, как го писа, не му ли е дошло времето вече?  :P  

« Отговор #46 -: Октомври 15, 2006, 10:40:08 pm »
А,тези са на Айвазовский от маринистите той ми е фаворит :)

« Отговор #47 -: Октомври 15, 2006, 11:06:43 pm »
Цитат
Скъсвала съм се да търся нещо за картинка на монитора и намерих само две, едното малко прекалено сладникаво с един водопад, а другото малко напомня на Кашчей безсмърний с едни страховити кашчееви зъбери.
Но това тук си е напълно човешко и при това все едно аз съм си го правила за себе си. :-)

Мисля,че се сещам за няколко неща,които могат да ти свършат работа,но ще почакаш до утре,че се поизморих B) .

*

kaily

• 5145
« Отговор #48 -: Октомври 16, 2006, 08:58:46 am »
Страхотни са, няма да ги даваш на другите, че да си ги имам само аз.  :P  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #49 -: Октомври 16, 2006, 09:43:54 am »
Цитат
Страхотни са, няма да ги даваш на другите, че да си ги имам само аз.  :P
хихи, типично в стила на скорпи асц  :P  ;)  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #50 -: Октомври 16, 2006, 09:52:47 am »
Ама ти е любопитно.  :P  

« Отговор #51 -: Октомври 16, 2006, 10:34:17 am »
Цитат
Страхотни са, няма да ги даваш на другите, че да си ги имам само аз.  :P
Няма,обещавам ;)  :D  :P !

*

Lillie

• 30532
« Отговор #52 -: Октомври 16, 2006, 02:49:40 pm »
Едно уолпейпърче и от мен  :P  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

АН

« Отговор #53 -: Октомври 16, 2006, 05:45:30 pm »
Цитат

ААААН, бе сетих се, навремето ти ми разправяше веднъж кога ли ще ми доде акъла в главата да си търся мъж според планетките-такъв един паричен ли каза?  :rolleyes:
Силен ли беше, управляващ ли беше, как го писа, не му ли е дошло времето вече?  :P
не говорехме ли тогава, че ще е свързан и с работата, пък ти сега май чакаш 2007г :)  

*

kaily

• 5145
« Отговор #54 -: Октомври 16, 2006, 06:20:12 pm »
Ма нищо такова не си казала, като ще е паричен, що ми е на мен работа, м?  :P  :P
Не е ли по-добре да си седя дома акъл да му давам, примерно?  :rolleyes:

Не съм рекла, че чакам 2007 бе. По интервюта одя, заплюла съм се на едно място и чакам вече повече от месец време, не знам ни заплата, ни гявол, ама визията ми аресва, и докато чакам там, одя по интервюта стаж да набирам и маркетинг на пазара на р.с. да правя.
Английсками языков уча ката ден, възнамерявам и изобщо чакам да падне тавана на лятното кино. Активно очакване му се вика.  :D  <_<

То с предишната работа не ставаше да се дири мъж, що беха едни такива леко оплетени работите и се получи малко като кучето под крушата, ама аз бех крушата.
Или кокала.

Затова питам, що станах малко като войник на съдбата, накъде е решила да ме запокити съдбата, да се готвя овреме.

« Отговор #55 -: Октомври 16, 2006, 07:00:21 pm »
Цитат
Ма нищо такова не си казала, като ще е паричен, що ми е на мен работа, м?  :P  :P

Баба в тоя случай обича да казва:
На бодлива крава Бог рога не дава ;)  :D  :P  

« Отговор #56 -: Октомври 16, 2006, 11:08:07 pm »
Ето и за Лилието :)

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #57 -: Октомври 17, 2006, 08:08:11 am »
Красиво е!!!!!!!

Другите може ли да гледат? :)  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Октомври 17, 2006, 08:18:47 am »
Много мило  :)

Как пък си ми улучил вкуса!  ;)  :o

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

АН

« Отговор #59 -: Октомври 17, 2006, 02:00:00 pm »
Цитат

Затова питам, що станах малко като войник на съдбата, накъде е решила да ме запокити съдбата, да се готвя овреме.
Докато тр.Сатурн е в 9-ти дом, е препоръчително да се въведе ред във възгледите и желанията, да се смири Аза и да се избягват пътуванията :)

И в зависимост от това, какво е постигнал в 9-ти дом, на МС ще се види някакъв резултат :)