Здравей Гост

Ако имате право на избор...?

• 20 Отговора
  • 4433 Прегледи
Ако имате право на избор...?
« Отговор #20 -: Октомври 28, 2006, 04:22:03 pm »
Цитат
Здравейте-

Първоначално си мислех, че става въпрос за циклите Венера-Марс. Ама знае ли човек??? Според мен по принцип човек обича да го обичат. И за това сякаш е нормално, да иска да го гонят. Според мен в натала е така: ако обратно на часовниковата стрелка Марс е преди Венера, тогава личността ще предпочита да гони. Но, ако Венера е преди Марс, тогава личността ще предпочита, да я гонят. Ами човек като гони обекта на своята любов, тогава той сякаш вярва на своя избор и също, че изразходваната енергия попада в целта, че любовта му ще бъде споделена. И другото, че като се оставям да бъда преследван, то това е забавно и съблазнително.

Ако обаче става въпрос за несподелена любов, тогава като че ли няма смисъл да говорим. И двете положения са гадни, тъй като така или иначе чувствата не намират отклик и е все тая си мисля. И от тази гледна точка, коя от двете гадости да избера? Между другото един Сатурн в седми, дали е склонен да ги изживява, дори и двете състояния?
:ph34r: Харесва ми този начин на съждения и ми звучат по познат начин :huh:  :unsure: ?!