Здравей Гост

Плутон

• 49 Отговора
  • 9009 Прегледи
*

MARICA

Плутон
« -: Ноември 30, 2006, 11:01:06 am »
Здравейте
Бихте ли могли да ми помогнете да разтълкувам аспект на транзитен Плутон?
Същият транзитира през 1ви натален дом съвпад с асцедента и Нептун.
Плутон е управител на 12ти натален дом,а Нептун управлява IC.

*

Lillie

• 30532
Плутон
« Отговор #1 -: Ноември 30, 2006, 12:14:41 pm »
Ако се отговаря в абстракция и без позоваване на реалната карта, възможно е да се предположат някакви личностни трансформации и промени в семейния статус, в дома, като едното може да бъде вследствие на другото. Но може и да не бъде.

Затова толкова оскъдни и изолирани от цялото данни предполагат и лаконичен отговор като този...  :huh:  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Guest

Плутон
« Отговор #2 -: Ноември 30, 2006, 12:25:28 pm »
Благодаря за отговора.
Само да спомена ,че не става въпрос за мен,а за моя близка.Казали са и че има направена магия  и дойде да ме пита възможно ли е това да се види астрологично в картата и.
Като гледам картата и Плутон управител на 12ти натален дом в съвпад с натален Нептун /господар на 4 ти дом/ си мисля,че е възможно да е така ,но не съм сигурна.Очаквам вашите коментари.

*

Lillie

• 30532
Плутон
« Отговор #3 -: Ноември 30, 2006, 01:09:08 pm »
За мен магията е енергийно въздействие. Не съм сигурна дали и доколко може да бъде "видяна" в наталната карта, но има астролози, които наистина намират индикации за подобен вид външно въздействие.
Ако искаш, виж темата за "Магия в родата" във форума на алл.бг. Забелязвам, че астролози, използващи в практиката си някои фиктивни точки и минорни планети, свързват с магията аспекти на Лилит... нали все някой трябва да поеме "вината"?  B)

Не знам каква е връзката между астрология и магия, но мисля, че ако евентуално се търси такава, първо се анализира енергийният потенциал на картата, доколко сме чувствителни към външни въздействия, доколко се повлияваме, доколко сме склонни да приемем, че нещо съществува и т.н.

:)
« Последна редакция: Ноември 30, 2006, 01:13:44 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

MARICA

Плутон
« Отговор #4 -: Ноември 30, 2006, 01:26:54 pm »
Още един път благодаря Lillie
Четох темата/магия в родата/ в другия форум даже и същата тема/Транзитен плутон/ съм пуснала и там.
Там темата е малко по различна.Не намерих отговора.

В картата на въпросното момиче,при точния съвпад на транзитен Плутон с натален Нептун започват да и излизат пъпки по цялото тяло с неясен произход.
Две години обиколки по доктори,професори и нищо.
В картата и наблюдавам,че за тези две години Плутон 2 пъти е бил в точен съвпад с Нептун.А Нептун е в точен съвпад с Асцедента/физическото тяло/ дали има връзка незнам.И затова реших да пусна темата ако случайно някой има наблюдения при транзит на Плутон през Асцедента дали може да ми отговори на въпроса Имат ли връзка проблемите с кожата с Плутон?/тя е зодия Козирог/ и дали е възможно да има някаква енергийна намеса?

*

Lillie

• 30532
Плутон
« Отговор #5 -: Ноември 30, 2006, 01:51:20 pm »
Не мога да кажа дали въпросният кожен проблем е свързан с транзити или енергийно въздействие, не се чувствам изобщо компетентна да се изказвам по темата. Не е изключено обаче и да е на нервна или хормонална основа, нека потърси причината /или респ. фактора-дразнител/.

Но пък сега се сетих, че мои познати имат подобни оплаквания - екземи, алергии и прочие кожни смущения - и от транзита на Юпитер през Асц. Включително и аз, от две седмици все някаква странна алергия карам и се чеша, чеша...  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Guest

Плутон
« Отговор #6 -: Ноември 30, 2006, 08:20:23 pm »
Цитат
В картата на въпросното момиче,при точния съвпад на транзитен Плутон с натален Нептун започват да и излизат пъпки по цялото тяло с неясен произход.

Pupki, ekzemi, akneta sa po Pluton i razni gnoini raboti su6to.

Плутон
« Отговор #7 -: Ноември 30, 2006, 08:45:00 pm »
Като отново я нападне проблема с пъпките,нека си вземе от аптеката "ЛОРИНДЕН-Т",смесва в равни количества с течен пчелен мед и се маже с получената субстанция.
Гарантирам,че дори дълбоките белези от акне изчезват за по-малко от месец.

Lillie,ако екземата те е погнала по ръцете ,ще си я мъкнеш за дълго,развила си трайна непоносимост към някой перилен препарат,например "ТЕСТ" за миене в гелообразна форма.

*

MARICA

Плутон
« Отговор #8 -: Ноември 30, 2006, 09:16:46 pm »
Цитат
Като отново я нападне проблема с пъпките,нека си вземе от аптеката "ЛОРИНДЕН-Т",смесва в равни количества с течен пчелен мед и се маже с получената субстанция.

Lillie,ако екземата те е погнала по ръцете ,ще си я мъкнеш за дълго,развила си трайна непоносимост към някой перилен препарат,например "ТЕСТ" за миене в гелообразна форма.
Не става въпрос за акне.ЛОРИНДЕН-Т"беше първият мехлем с които започна да се лекува,но резултат нямаше.
Всички възможни изследвания си е направила - нищо не могат да кажат вдигат ръце доФторите и казват,че такова чудо/разбирай пъпките /не са виждали.

*

Lillie

• 30532
Плутон
« Отговор #9 -: Ноември 30, 2006, 09:17:19 pm »
Цял следобед мислех да го напиша, но ме домързя...  :rolleyes:  :D

Сещам се, че бях чела в една медицинска астрология, че чувствителните и алергични кожи често се свързват с Венера, Нептун и понякога Юпитер по-специфично поставени като статус в радикса. Статусът на планетите и техните аспекти се разглеждат обаче в медицински контекст.

Наред с това се знае, че кожата в качеството си на "предпазна обвивка" - горният слой на епидермиса, доколкото съм запозната с някои медицински и анатомични термини, - се свързва със Сатурн  така, както и костите, ставите, зъбите... Ако случайно греша, моля коригирайте ме  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Плутон
« Отговор #10 -: Ноември 30, 2006, 10:43:52 pm »
Цитат
Цитат

Не става въпрос за акне.ЛОРИНДЕН-Т"беше първият мехлем с които започна да се лекува,но резултат нямаше.
Всички възможни изследвания си е направила - нищо не могат да кажат вдигат ръце доФторите и казват,че такова чудо/разбирай пъпките /не са виждали.
Как е с теглото,защото при наднормено може да се активира чувствителността на организма към някои видове храни,например комбинация от сладко и люто ,а също може да проявава алергия към снаксове.
За ЛОРИНДЕНА-Т  -да пробва комбинацията с меда.

Ако твоята позната е със смесен тип кожа и има навика да ползва един и същ тип козметика за баня е възможно да е развила непоносимост към козметичен продукт.

Съжалявам,че обърнах форума на лекарски кабинет,но съм на мнение ,че няма направена магия ,но за нейно спокойствие може да си направи очистващ ритуал със сол; взема щипка сол натърква леко по кожата и я отмива на течаща вода.
Ако и това не помогне да си вземе пакетче СОДА -БИКАРБОНАТ и да си обтрива кожата по време на къпане с нея.
« Последна редакция: Ноември 30, 2006, 10:46:31 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

*

MARICA

Плутон
« Отговор #11 -: Декември 01, 2006, 01:05:58 pm »
Цитат
Цитат
Цитат

Как е с теглото,защото при наднормено може да се активира чувствителността на организма към някои видове храни,например комбинация от сладко и люто ,а също може да проявава алергия към снаксове.
За ЛОРИНДЕНА-Т  -да пробва комбинацията с меда.

Ако твоята позната е със смесен тип кожа и има навика да ползва един и същ тип козметика за баня е възможно да е развила непоносимост към козметичен продукт.

Съжалявам,че обърнах форума на лекарски кабинет,но съм на мнение ,че няма направена магия ,но за нейно спокойствие може да си направи очистващ ритуал със сол; взема щипка сол натърква леко по кожата и я отмива на течаща вода.
Ако и това не помогне да си вземе пакетче СОДА -БИКАРБОНАТ и да си обтрива кожата по време на къпане с нея.
Благодаря за съветите. :D
Относно теглото и тя е слаба и висока.Козметиката за баня също я смени даже доскоро се къпеше с катранен сапун.
Кое те кара да мислиш,че няма направена магия?
Много ще се радвам да няма ,но вече какво ли не е опитала да справи с кожния си проблем и резултат нула.В болница за 2 години два пъти лежа без резултат.
Сега се мъча да разгадя хороскопа и.

Плутон
« Отговор #12 -: Декември 01, 2006, 01:16:01 pm »
А вие ,защо сте решили ,че точно има направена магия?

Щом като сте решили така ,ще кажа да си направи ритуалчето със солта или да си вземе един нов катинар,които не е използван и да го отвори и затвори три пъти,след това да го изхвърли в някоя река.

И накрая ,ще кажа,че само хората ,които вярват в магии, магията тях ги хваща!!

*

marica

Плутон
« Отговор #13 -: Декември 01, 2006, 01:23:46 pm »
Цитат

Щом като сте решили така ,ще кажа да си направи ритуалчето със солта или да си вземе един нов катинар,които не е използван и да го отвори и затвори три пъти,след това да го изхвърли в някоя река.

Момичето отиде преди няколко седмици при една баячка, и там и  казали,че има магия трябвало да я намери и изхвърли,била направена от близък човек.Тя е скептично настроена към подобни и затова се свърза с мен да пита дали според хороскопа и има нещо такова.Но не отричам,че здраво се е изплашила.
Ще и предам съветите ти.Благодаря.

Плутон
« Отговор #14 -: Декември 01, 2006, 01:28:56 pm »
Цитат
Цитат

Момичето отиде преди няколко седмици при една баячка, и там и  казали,че има магия трябвало да я намери и изхвърли,била направена от близък човек.Тя е скептично настроена към подобни и затова се свърза с мен да пита дали според хороскопа и има нещо такова.Но не отричам,че здраво се е изплашила.
Ще и предам съветите ти.Благодаря.
Кажи и да внимава с храните и ако е възможно да мине на зеленчуци за един месец,ако пие кафе да го замести с чай билков от коприва.

Нека да пробва хранителния режим,не е много труден,а ако не подейства се обади отново :D  :D  :D  

*

Lillie

• 30532
Плутон
« Отговор #15 -: Декември 01, 2006, 01:29:36 pm »
Абе горкия Плутон пак го изкарахте за всичко виновен  :lol: Ако не е Лилит, Плутон ще е - няма друго положение  :P  :D  :rolleyes:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

marica

Плутон
« Отговор #16 -: Декември 01, 2006, 01:43:12 pm »
Цитат
Абе горкия Плутон пак го изкарахте за всичко виновен  :lol: Ако не е Лилит, Плутон ще е - няма друго положение  :P  :D  :rolleyes:
Нали трябва да има виновни :lol:  

*

Lillie

• 30532
Плутон
« Отговор #17 -: Декември 01, 2006, 01:53:47 pm »
О, да, звучи до болка познато  :lol: ние, плутончовците, все на някой за нещо сме виновни  :blink: затова трайно се настаних в този сайт - в "царството на Хадес"  :P само че тукашният Хадес е доста слънчево и живо създание и има свежо чувство за хумор, което определено ми допада...  :rolleyes:  :D

« Последна редакция: Декември 01, 2006, 01:56:21 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
Плутон
« Отговор #18 -: Декември 01, 2006, 01:57:08 pm »
Цитат
Цитат
Абе горкия Плутон пак го изкарахте за всичко виновен  :lol: Ако не е Лилит, Плутон ще е - няма друго положение  :P  :D  :rolleyes:
Нали трябва да има виновни :lol:
Ако се притесняваш за външна енергийна намеса виж аспектите между Сатурн и Нептун - квадратурите, съвпадите и опозициите са по -чувствителни към подобна намеса. Особено съчетано с воден Асц и/или Луна и много планети във водни знаци и домове.
Иначе Док ме изпревари за плодовото прочистване - месец на чай с мед и плодове би трябвало да реши проблема.  

*

malina

Re:Плутон
« Отговор #19 -: Юни 20, 2009, 01:15:37 pm »
При транзит на Плутон през първи натален дом и в точен съвпад с Нептун, аз загубих баща си. След време ровейки се в някакви негови неща случайно намерих хартия, на която пишеше името на баща ми и 'мртв', написано много неграмотно. Заприлича ми на заклинание да бъде мъртъв или нещо подобно, но не съм ходила да проверявам дали е било магия.

Жалко, че в тази и други подобни теми никой не споделя как са се развили нещата в крайна сметка..  и дали изобщо са се развили ..